s
Επανασύνδεση σε σύνθετο - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 126
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο

Δεν πρόκειται ακριβώς για παράνομη σχέση ….παρόλο που ο πλούτωνας είναι στον λέοντα ( άρα μας λέει ότι τα άτομα έχουν μέσο όρο μια ηλικία γύρω στα 50)….αλλά για μια πλατωνική σχέση αφού εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν έχει ολοκληρωθεί….
    Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γι’αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
    Πως μπορώ να δω αν θα ξανά υπάρχει επικοινωνία….και τι ακριβώς εννοείτε με το «κουτρούλη ο γάμος» και «Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.» για την όψη Αφροδίτης-ουρανού ; Η οποία να προσθέσω ότι κάνει και ένα τρίγωνο με τον ¶ρη στην ακμή του 7 οίκου
    Ευχαριστώ πολύ πολύ…..
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Δεν πρόκειται ακριβώς για παράνομη σχέση ….παρόλο που ο πλούτωνας είναι στον λέοντα ( άρα μας λέει ότι τα άτομα έχουν μέσο όρο μια ηλικία γύρω στα 50)….αλλά για μια πλατωνική σχέση αφού εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν έχει ολοκληρωθεί….
    Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γιΆαυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
    Πως μπορώ να δω αν θα ξανά υπάρχει επικοινωνία….και τι ακριβώς εννοείτε με το «κουτρούλη ο γάμος» και «Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.» για την όψη Αφροδίτης-ουρανού ; Η οποία να προσθέσω ότι κάνει και ένα τρίγωνο με τον ¶ρη στην ακμή του 7 οίκου
    Ευχαριστώ πολύ πολύ…..
    Το πλατωνικό είναι η άλλη εκδήλωση Αφρ/Ουρανού. Αρχικά πήγε ο νους μου σε παράνομο γιατί αυτή είναι η άλλη εκδήλωση της όψης. Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί ; Απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια. Οι εκλείψεις πιστεύω έκαναν καλή δουλειά από την άποψη ότι τους έκαναν να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά και να το τελειώνουν.

Εγώ αυτές τις πλατωνικές σχέσεις δεν τις πολυκαταλαβαίνω ( ), για αυτό και το δικό μου μυαλό πήγε κατευθείαν σε ταράνδους και ελαφίνες. :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας….και για τον χρόνο σας…
    Θα ήθελα να σας πω για την σύνοδο ουρανού- αφροδίτης …ότι θα ήταν και παράνομη….αν δεν ήταν ….πρωτα…..πλατωνική….(η σύνοδος σελήνης- κρόνου στον 8....αν και ανοιχτή...κάνει καλά την δουλειά της)
    Σωστά σκέφτηκες Μητς…..στα 50….δεν υπάρχουν εύκολα πλατωνικές σχέσεις….!!!!!

ΥΣ νομίζω οτι η ύπαρξη αφροδίτης-ουρανού στον 3 οίκο ενισχύει τον πλατωνικό έρωτα….ο 3 δεν είναι τα εφηβικά-πλατωνικά (σε άλλη εποχή χαχαχαχα) φλερτ;

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γι’αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
    Ευχαριστώ πολύ πολύ…..
    Γειά σου giannas. Σίγουρα όποια και αν είναι η σχέση των 2 αυτών προσώπων, με όψη συνόδου Ουρανου-Αφροδίτης την κάνει να είναι λίγο εκκεντρική, ασυνηθιστη, περίεργη ή κιόλας περιπετειώδης ..
    Επειδή είναι όψη με την Αφροδίτη(έρωτας) - μπορεί να μας έδειχνε οτι αυτά τα 2 άτομα θα κεραυνοβολούνταν. Αυτο που δυσκολευει λίγο την αυτοέκφραση της Αφροδίτης κ μέσω αυτης της συνόδου.. είναι η οικοθεσία! Ειναι αρκετά επικοινωνιακή μεν ( και ζεστή ,θερμή , βασιλική εξαιτιας του Λέοντα ), αλλά στον 3ο ειναι ο λεγόμενος 'εγκεφαλικός έρωτας'. Δεν είναι απαραίτητα κακό όμως αυτό. (Είναι πολλοί αυτοι που πρεπει να τους κερδίσεις εγκεφαλικά πρώτα κ μετά ψυχο/σωματικά,) Αλλά εδω μιλάμε για σύνθετο.. και αυτο σημαίνει οτι αυτά τα δυο πρόσωπα έχουν μια πολύ καλή εγκεφαλική επικοινωνία κ εκφράζονται μέσω αυτής!Απο την άλλη , τους φέρνει κ μια εριστική διάθεση στην επικοινωνία που κ που( το ξαφνικό του Ουρανου)
    Όσο για την όψη αυτών των δυο σε τρίγωνο με Αρη - φέρνει ηλεκτρισμό .. δλδ αυτά τα άτομα, παρά μόνο πλάτωνες δεν μπορούν να ειναι!Ναι μεν εξιτάρουν ο ένας τον άλλο σε εγκεφαλικό επιπεδο, αλλά κ το άγγιγμα του Ουρανου με τον Αρη τους κάνει να ηλεκτρίζονται και να θέλουν το ' σέξ εδω κ τώρα' ή μπορεί επισης ενω να ερεθίζονται εγκεφαλικά μέσω της συνόδου Ου-Αφρο( πχ ένα καυγαδάκι ) , να καταλήγουν στο κρεβάτι μιας και τους τριγωνίζει ο Αρης. ( Χωρις παρεξηγηση , έτσι ? :embarrest )

Η όψη συνόδου ( ανοιχτή όπως αναφέρεις ) δεν ξέρω κατα πόσο θα την συμπεριελάμβανα εγώ για σύνοδο , μιας και η σύνοδος συντελείται σε διαφορετικής φύσεως ζώδια ( Σελήνη σε σταθερό κ Κρόνος σε παρορμητικό)- δλδ αποδυναμώνεται. Αντιθέτως δεν φταίει η όψη συνόδου με τον Κρόνο, γιατί ο Κρονος στο σύνθετο φερνει/δειχνει σταθερότητα , αλλά η φιλελευθερη φύση της Σελήνης που ζητάει ξεγνοιασιά , ελευθερία , περιπέτεια.

Για να ξαναδείς αν θα υπάρχει επικοινωνία, θα πρέπει να εξετάσεις τον Ερμή.. τις όψεις που σχηματίζει στο σύνθετο κ να παρακολουθεις διελευσεις που θα αγγίξουν τον Ερμή ή διελευσεις που θα πραγματοποιηθούν απο αναδρομο Ερμή κ τι οικο/πλανήτη θα πλησιάζει κ τι όψη θα κάνει... Αναλογως κ τα συμπεράσματα!

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!

"Το πλατωνικό είναι η άλλη εκδήλωση Αφρ/Ουρανού. Αρχικά πήγε ο νους μου σε παράνομο γιατί αυτή είναι η άλλη εκδήλωση της όψης. Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί ; Απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια. Οι εκλείψεις πιστεύω έκαναν καλή δουλειά από την άποψη ότι τους έκαναν να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά και να το τελειώνουν."

Μητσάκο,
    Oσον αφορά το δικό μου ερώτημα, προκειται πράγματι για "παράνομη" σχέση. Γι΄ αυτό και δυσκολεύομαι να κατανοήσω την απορία σου: "Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί;" Εχω διαβάσει επανειλλημένα σε διάφορα θέματα ότι μια μεμονωμένη όψη, σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτική (όσο ισχυρή κι αν είναι) και κυρίως αρκετή για ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, εφόσον είναι εφικτό, ως προς το τι εννοούσες με την πρόταση "Του Κουτρούλη ο γάμος"....
    Και θα παρακαλούσα και τον κ. Στασινό, με όλο το σεβασμό, να γίνει λιγάκι πιο συγκεκριμένος.

Υ.Γ. Χιούμορ διαθέτω σε επάρκεια.... αλλά νομίζω πως τα σχόλια περί "ταράνδων και ελαφίνων" θα μπορούσαν να λείπουν.... Καλό θα ήταν να αποφευγουμε τις γενικεύσεις και να μην τα "ισοπεδώνουμε" όλα.. το γεγονός ότι μια σχέση είναι "παράνομη" δεν την καθιστά αυτόματα και..... φαιδρή.
    Τα μέλη καταθέτουν τις απορίες τους, όχι για να δεχτούν "κριτική" και "χλευασμό" για τις προσωπικές τους επιλογές, αλλά για να βοηθηθούν με όσο το δυνατόν συγκεκριμένες και "αξιόπιστες" απαντήσεις, από εκείνους που γνωρίζουν και έχουν χρόνο, διάθεση και καλή προαίρεση...
    Οποιος δεν διαθέτει τα παραπάνω... θα μπορούσε απλώς να μην απαντήσει.
    Προσωπικά, δεν είδα κανένα μαχαίρι στο λαιμό κάποιου, για απάντηση.
    (Το σχόλιο είναι γενικό και έγινε με αφορμή την απάντηση του Μητσάκου.
    Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι απευθύνομαι αποκλειστικά σ΄ αυτόν).
    Επαναφέρω την ερώτηση και ευελπτιστώ σε μια πιο κατανοητή απάντηση.
    Ευχαριστώ

Αυτός ο εγκεφαλικός έρωτας που λέει η Αμαζόνα θα ισχύει ακόμα περισσότερο αν ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι στους Διδύμους. Ο ωροσκόπος στους Διδύμους μαζί με την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού στο 3ο μπορεί να δείξει μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Αν όντως ο ωροσκόπος είναι στους Διδύμους, ο Ερμής ( που είναι και κυβερνήτης του σύνθετου) ανάδρομος μπορεί να διατάραξε την σχέση φέρνοντας αυτή την διακοπή της επικοινωνίας. Μαζί και η έκλειψη που ανάφερες.

Ο Κρόνος σ΄ ένα σύνθετο μπορεί να δείξει και τον τομέα που το ζευγάρι βιώνει ένα είδος "στέρησης". Ο Ποσειδώνας πού είναι και τι κάνει σ΄ αυτό το σύνθετο, Γιάννα;

Quote Originally Posted by vassilis View Post

Μητσάκο,
    Oσον αφορά το δικό μου ερώτημα, προκειται πράγματι για "παράνομη" σχέση. Γι΄ αυτό και δυσκολεύομαι να κατανοήσω την απορία σου: "Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί;" Εχω διαβάσει επανειλλημένα σε διάφορα θέματα ότι μια μεμονωμένη όψη, σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτική (όσο ισχυρή κι αν είναι) και κυρίως αρκετή για ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, εφόσον είναι εφικτό, ως προς το τι εννοούσες με την πρόταση "Του Κουτρούλη ο γάμος"....
    Και θα παρακαλούσα και τον κ. Στασινό, με όλο το σεβασμό, να γίνει λιγάκι πιο συγκεκριμένος.
    Το σχόλιο για τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου είναι από τον Δ. Στασινό και όχι από εμένα, προφανώς (λόγω και ανάδρομου :bigsmile: ) υπήρξε λάθος στις παραθέσεις.

Quote Originally Posted by vassilis View Post
    Υ.Γ. Χιούμορ διαθέτω σε επάρκεια.... αλλά νομίζω πως τα σχόλια περί "ταράνδων και ελαφίνων" θα μπορούσαν να λείπουν.... Καλό θα ήταν να αποφευγουμε τις γενικεύσεις και να μην τα "ισοπεδώνουμε" όλα.. το γεγονός ότι μια σχέση είναι "παράνομη" δεν την καθιστά αυτόματα και..... φαιδρή.
    Τα μέλη καταθέτουν τις απορίες τους, όχι για να δεχτούν "κριτική" και "χλευασμό" για τις προσωπικές τους επιλογές, αλλά για να βοηθηθούν με όσο το δυνατόν συγκεκριμένες και "αξιόπιστες" απαντήσεις, από εκείνους που γνωρίζουν και έχουν χρόνο, διάθεση και καλή προαίρεση...
    Οποιος δεν διαθέτει τα παραπάνω... θα μπορούσε απλώς να μην απαντήσει.
    Προσωπικά, δεν είδα κανένα μαχαίρι στο λαιμό κάποιου, για απάντηση.
    (Το σχόλιο είναι γενικό και έγινε με αφορμή την απάντηση του Μητσάκου.
    Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι απευθύνομαι αποκλειστικά σ΄ αυτόν).
    Επαναφέρω την ερώτηση και ευελπτιστώ σε μια πιο κατανοητή απάντηση.
    Ευχαριστώ
    Αν εκτιμάς ότι έχω υπερβεί κάποια όρια, απλώς θα σου πω ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου ούτε να μειώσω κάποιον ούτε να λοιδορήσω κάποια κατάσταση. Να ...διακωμωδήσω, ναι, να σατιρίσω, ναι, πράγμα που συχνά-πυκνά κάνω ακόμα και στον εαυτό μου :bigsmile:
    Κατανοώ όμως ότι δεν έχουν όλοι τον δικό μου τον ...χαβά, και ελπίζω να θεωρήσεις τα λεγόμενά μου σαν να μην ειπώθηκαν
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Vasillis δεν ξέρω γιατί μας μαλώνεις και σε τι ακριβώς πρέπει να γίνουμε συγκεκριμένοι. Μεμονωμένα στοιχεία πήραμε, μεμονωμένα στοιχεία σχολιάσαμε. Ο ένας έγραψε για ταράνδους ο άλλος για παράνομη σχέση, υπάρχει όμως και η εκδοχή του πλατωνικού στοιχείου. Αυτή η όψη μας ζητήθηκε να ερμηνεύσουμε, αυτή ερμηνεύσαμε. Κάθε όψη έχει 2 εκδηλώσεις τουλάχιστον. Είπα ξεκάθαρα απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια γιατί ο συγκεκριμένος 8ος δεν είναι ό,τι καλύτερο σε ένα σύνθετο, είναι ένδειξη ψυχρότητας ή αναστολών και εμποδίων, άρα δεν προχωράει εύκολα στο σεξουαλικό και δεν εκδηλώνεται σαρκικά, και γιατί μια σχέση που μένει πλατωνική για πολύ δεν έχει πολύ μέλλον (το τελευταίο δεν χρειάζεται να έχεις δει τον χάρτη για να το πεις). Θεωρώ ακόμα ότι ό,τι διαλύει μια έκλειψη, καλώς το διαλύει. Αυτή είναι η άποψή μου. Αν είχα όλο το χάρτη μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά, αλλά σε γενικές γραμμές τα όσα έγραψα παραπάνω τα πιστεύω.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αυτός ο εγκεφαλικός έρωτας που λέει η Αμαζόνα θα ισχύει ακόμα περισσότερο αν ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι στους Διδύμους. Ο ωροσκόπος στους Διδύμους μαζί με την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού στο 3ο μπορεί να δείξει μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Αν όντως ο ωροσκόπος είναι στους Διδύμους, ο Ερμής ( που είναι και κυβερνήτης του σύνθετου) ανάδρομος μπορεί να διατάραξε την σχέση φέρνοντας αυτή την διακοπή της επικοινωνίας. Μαζί και η έκλειψη που ανάφερες.

Ο Κρόνος σ΄ ένα σύνθετο μπορεί να δείξει και τον τομέα που το ζευγάρι βιώνει ένα είδος "στέρησης". Ο Ποσειδώνας πού είναι και τι κάνει σ΄ αυτό το σύνθετο, Γιάννα;
    Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας….

Ο ωροσκόπος είναι 29 των διδύμων και όντως είναι « μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.» όπως ανέφερε η Κοραλλία.
    Ο Ερμής είναι στον 1 οίκο σε σύνοδο με τον ήλιο στον καρκίνο και αντίθεση με τον Κρόνο
    Ο Κρόνος όπως είπα ήδη είναι στον 8 οίκο και η ακμή του 8 οίκου στον αιγόκερο
    Όσο για τον ποσειδώνα είναι στον 5 οίκο σε τετράγωνο με την σελήνη στον υδροχόο (8 οίκος) και τρίγωνο με τον ήλιο στον 1 οίκο στον καρκίνο….(και τον Ερμή…όχι από μοίρες αλλά αν τον συμπεριλάβουμε στην σύνοδο που κάνει με τον ήλιο)
    Ευχαριστώ …είναι λίγο….!!!!
    Ελπίζω να μην κούρασα πολύ…..:embarrest

Page 8 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)