s
Επανασύνδεση σε σύνθετο - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 126

Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο

Αγαπητή Κούκι ευχαριστώ για την στήριξη. Υπάρχει όμως, δυστυχώς, ήδη μια αρκετά αρνητική κατάσταση .... γι΄ αυτό επιμένω..... Η σύνοδος που προανέφερα της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι στον Λέοντα και στον 3ο οίκο. Ευχαριστώ....

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Έρση...!!!

Μητσάκο, μια σχέση μπορεί να εξελίσεται και να αλλάζει... πχ. Ζευγάρι και μετά συνυπαρξη με άλλη ετικέτα, πχ συνεργάτες...

Quote Originally Posted by water View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Έρση...!!!

Μητσάκο, μια σχέση μπορεί να εξελίσεται και να αλλάζει... πχ. Ζευγάρι και μετά συνυπαρξη με άλλη ετικέτα, πχ συνεργάτες...
    Ναι, το ξέρω, όπως λέμε "όχι πια σεξ, μόνο φίλοι"
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Το ξέρω, μόνο που δεν είναι ανέκδοτο!
    Είναι μαρτύριο

Τυχαια ειδα το post και εχω να καταθεσω τις παρατηρησεις μου για την περιβοητη ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...

Σε διαφορα ωροσκοπια διελευσεων, επιστροφων κλπ εχω παρατηρησει λοιπον οτι επανασυνδεση, επιστροφη του ασωτου και επαναφορες προσωπων εχουμε μεταξυ αλλων οταν συντρεχει καποιο απο τα παρακατω:

1) επιστροφη σεληνης ή περασμα σεληνης απο καρκινο. Υποδηλωνει την επιστροφη στην εστια, στις ριζες, στην προηγουμενη κατασταση-σχεση.

2) σταση διελαυνοντος ερμη (για αναδρομη κινηση) πανω σε σημαντικο σημειο ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Υποδηλωνει την επιστροφη του ασωτου. Οπως ο ερμης σταματα και γυρνα πισω ετσι και ο ασωτος το μετανοιωνει κι επιστρεφει. Τα ιδια φαινομενα ισχυουν και σε επιστροφες ερμη.

3) σταση αφροδιτης (για αναδρομη κινηση) πανω σε σημαντικο σημειο ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Παρομοιως δειχνει την επανενωση του ζευγους και το μετανοιωμα του απιστου. Ισχυει και για επιστροφη Αφροδιτης.

4) διελευση αφροδιτης πανω σε σημαντικο σημειο του συνθετου ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Δεν θα μπορουσε παρα ο πλανητης της αγαπης, της ενωσης, της συνδεσης, της ελξης και της ολοτητας να φερει την επανενωση του ζευγους οταν διελαυνει σε καιρια σημεια του συνθετου...

Όνομα:
    Δεσποινα

Ε..ρε περαση που εχει το συνθετο στα καλα καθουμενα:toung:
    ανοιγω τον υπολογιστη και μπαινω μεσα..
    συνθετος απο δω...:toung:συνθετος απο κει...:toung:

συγνωμη ειμαι οφ τοπικ :bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by vassilis View Post
    Καλημέρα.
    Μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, όταν σε σύνθετο υπάρχει όψη Ουρανός Σύνοδος Αφροδίτη στον 3ο οίκο, η διέλευση του Δία από τον Υδροχόο σε όψη αντίθεσης τι "παρενέργειες" μπορεί να έχει; Ενδέχεται να φέρει χωρισμό; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
    Το μέλος Vassilis….λίγα ποστ ποιο πάνω…ρωτάει για την σύνοδο ουρανού – αφροδίτης στον λέοντα (το ζώδιο το αναφέρει σε άλλο ποστ) και στον 3 οίκο….σε σύνθετο χάρτη
    Επειδή ενδιαφέρει και εμένα…. ακριβώς η ιδία όψη….μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει στο τι μπορεί να συμβεί….περνώντας ο Δίας από απέναντι;;;
    Ευχαριστούμε πολύ……
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Το μέλος Vassilis….λίγα ποστ ποιο πάνω…ρωτάει για την σύνοδο ουρανού – αφροδίτης στον λέοντα (το ζώδιο το αναφέρει σε άλλο ποστ) και στον 3 οίκο….σε σύνθετο χάρτη
    Επειδή ενδιαφέρει και εμένα…. ακριβώς η ιδία όψη….μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει στο τι μπορεί να συμβεί….περνώντας ο Δίας από απέναντι;;;
    Ευχαριστούμε πολύ……
    Του Κουτρούλη ο γάμος
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Του Κουτρούλη ο γάμος
    :bigsmile::bigsmile: σωστός. Εγώ αυτό το'χω πάντως για παράνομη σχέση (Δίας 180- Αφρ/Ουρ).
    Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.

Σχεδόν πάντα την πρώτη φορά μετά το χωρισμό που ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος με πλησιάζουν οι πρώην. Σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι να ανταποκρίθηκα. Με ανάδρομο Ερμή είναι πολύ συχνή η επαναπροσέγγιση (τηλεφωνήματα, μηνύματα στο κινητό ή email), πολύ συχό σε 3ο ή 5ο οίκο, αλλά αν θα προχωρήσουν πάλι μαζί είναι άλλη υπόθεση (τι μας λέει συνολικά ο χάρτης). Πολλά βλέπεις για την επανασύνδεση και από τη συναστρία προοδευτικού της (του) με τα δικά σου γενέθλια, γιατί σου δείχνει πώς εξελίσσονται οι ανάγκες του τέως....Λέγονται και γράφονται πολλά και για τους ανάδρομους γενικότερα, π.χ λένε ότι στη Σεληνιακή επιστροφή ανάδρομος πλανήτης στον 5ο φέρνει πολύ συχνά επανασύνδεση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το πιστεύω. Το μόνο που δείχνει είναι η ανάγκη σου για επανασύνδεση αυτό το μήνα, αλλά το αν θα στεφθεί υπό επιτυχία είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Ανάδρομη Αφροδίτη στον 5ο σε αντίθεση με Ποσειδώνα τί να φέρει η καημένη ;

Page 7 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)