- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 22
Thread: Αντιθεση Ηλιου-Σεληνης
-
15-09-2009, 07:25 PM #1
Αντιθεση Ηλιου-Σεληνης
Αγαπητα μελη και ειδικα ο κανσεριαν (μιας και ειναι "παθων")
Θα ηθελα τις αποψεις σας γιατι διαβαζοντας μου δημιουργηθηκε η εξης απορια. Τα ατομα με γενεθλια αντιθεση Ηλιου-Σεληνης εχουν τα αντιμετωπισουν πολυ πιο δυσκολες και ψυχοφθορες καταστασεις απο τα υπολοιπα??? Το λεω αυτο γιατι εκτος απο την συνεχη εσωτερικη παλι Ηλιου-Σεληνης εχουν να αντιμετωπισουν και τις διελέυσεις εις διπλουν
πχ διελαυνων Κρονος συνοδος Ηλιος και την ιδια στιγμη αντιθεση Σεληνη.
Ποιο ειναι το "μυστικο" για να ξεπερνας οσα ερχονται οσο πιο ανωδυνα γινεται?
Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.
-
15-09-2009, 09:14 PM #2
Re: Αντιθεση Ηλιου-Σεληνης
Aγαπητη Μανια.
Δεν θα κανω μακραν επεξηγηση για την οψη Ηλιος - Σεληνη μιας και τετοιες συζητησεις εχουν γινει σε προηγουμενα ποστ και ισως οι λοιποι αναγνωστες το βρουν κουραστικο. Παρολα αυτα θα ηθελα να τονισω οτι η οψη της αντιθεσης εχει ιδιαιτερη σημασια. Οπως σε ολες οι αντιθεσεις το κεντρο βαρους πρεπει να ισσοροπιστει. Η αντιθεση κατευθυνει την ενεργεια της στα εξωτερικα ερεθισματα. Δηλαδη οι ισσοροπιες πρεπει να βρεθουν εξω απο το ατομο.
Θα σου αναλυσω λιγο την δικη μου οψη για να δεις τι εννοω (αναλογα με το πως την βιωνω εγω). Η Σεληνη μου βρισκεται στον Αιγοκερω στον 2ο ,( σε συνοδο με τον Ποσειδωνα). Απο την αλλη ο Ηλιος μου βρισκεται στον Καρκινο στον 8ο.
Πολλες φορες εχω βιωσει την συγκρουση μεταξυ της λογικης (Αιγοκερως) και του συναισθηματος (Καρκινος). Σε πολλες περιπτωσεις στην ζωη μου η συγκρουση αυτη εχει λαβει μερος. Συχνα δεν μπορω να διακρινω ποτε λειτουργω συναισθηματικα και ποτε με την κρυα λογικη. Τις περισσοτερες φορες πιανω τον εαυτο μου να λειτουργει στρατηγικα σε οτι εχει να κανει με το συναισθημα.
Αν καθομασταν για καφε και με ρωτουσες "Ποιο ειναι το "μυστικο" για να ξεπερνας οσα ερχονται οσο πιο ανωδυνα γινεται?" η απαντηση μου θα ηταν λιγο σκληρη. Γιατι να χρειαζεται να ξεπερνας ανωδυνα καταστασεις ? Ισα ισα που θα πρεπει να γινονται επωδυνες μερικες φορες για να νιωθεις οτι ζεις , και τελος να τις κανεις κτημα σου. ( Η δικη μου φιλοσοφια :bigsmile: )
Βρες σε ποιο αξονα λαμβανει μερος η αντιθεση. Εκει θα βρεις και τον τροπο με τον οποιο θα μπορεσεις να τις χειριστεις. Η οψη Ηλιου Σεληνης αν και πολυ προσωπικη για τον λογο οτι και οι δυο ειναι εσωτερικοι πλανητες δεν θεωρω οχι απεχουν πολυ και απο μια αλλη αντιθεση.
-
16-09-2009, 09:45 AM #3
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οταν λες αξονα εννοεις τους οικους πχ 2ος -8ος και τα ζωδια που εμπλεκονται?
Συγγνωμη ειμαι λιγο ασχετη.... Ειναι ομως κατα την δικη σου αποψη πιο δυσκολα τα πραματα για τα ατομα με αυτη την αντιθεση?
Να σου πω οτι η οψη δεν αφορα εμενα και ετσι δεν εχω προσωπικη πειρα.
Πιστευω ομως οτι ενω πολλες φορες το ατομο παιρνει καποια ΄'μαθηματα' και επωδυνα μαλιστα, μετα παλι θα ξαναδρασει με τον ιδιο "τροπο" γιατι αυτη η αντιθεση ειναι παντα εκει! Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου.
-
16-09-2009, 10:29 AM #4
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-09-2009, 11:03 AM #5
ωωωωωω αγαπημενε μου Δημητρη!!!!
λεω και εγω δεν θα μου δωσεις μια διαφωτιστικη απαντηση σημερα???
Δηλαδη τα ατομα που εχουν αντιθεση Ηλιου-Σεληνης ειναι κατωτερες ενσαρκωσεις???
-
16-09-2009, 11:20 AM #6
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-09-2009, 11:31 AM #7
ναι???? και εγω νομιζα οτι ο χαρτης διαβαζεται μονο με μια οψη....περιεργο!!!
παλι με εκανες και γελασα!!! καλα, γραφεις μονο και μονο για να πεις οτι απαντησες σε κατι??
-
16-09-2009, 12:58 PM #8
-
16-09-2009, 01:08 PM #9
αγαπητο μελος, θα ελεγα ευχαριστω αν επερνα μια αξιολογη απαντηση οπως πηρα απο τον κανσεριαν και αν προσεξες ειπα το ευχαριστω και το εννοουσα.
Μπορουσες και εσυ αγαπητη Δεσποινα (μια και μπηκες στον κοπο) να απαντουσες στην ερωτηση μου και να μην σχολιαζες αυτα που απευθυνονταν σε αλλο μελος και οχι σε εσενα.
Να σε παρακαλεσω την επομενη φορα να ασχοληθεις λιγο με την αστρολογια οταν απαντας ενα ποστ
-
16-09-2009, 01:15 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.