s
κλήρος της τύχης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

κλήρος της τύχης

Κλήρος της τύχηςστο λεοντα στον 3ο οικο σε συνοδο με Δια τι σημαινει σε ενα χαρτη? ευχαριστώ

Re: κλήρος της τύχης

Quote Originally Posted by kalypso1979 View Post
    Κλήρος της τύχηςστο λεοντα στον 3ο οικο σε συνοδο με Δια τι σημαινει σε ενα χαρτη? ευχαριστώ
    Τι όψεις κάνει ο Δίας και πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησης;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

100% σιγουρη για την ωρα. Διας εξαγωνο με ωροσκοπο Διδυμοι και Διας τετραγωνο με βερτεξ στο Σκορπιο

Καλησπερα και παλι! Το να εχεισ κληρο τησ τυχης στον Ζυγο και τον εχω στον 5ο οικο, σημαινει δηλαδη οτι θα επιτυχω σε πραγματα που εχουν να κανουν με την τεχνη,την ομορφια, την επικοινωνια????????????? και τι σημαινει που ειναι στον 5ο οικο??????????? Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Ράνια

Ένα καλό άρθρο ειναι Ο κλήρος της τύχης, οπου θα βρεις πληροφορίες για την τοποθετησή του στα ζώδια.

καλησπερα τι σημαινει να εχεις κληρο της τυχης στον κριο στον 11ο

Quote Originally Posted by maktoy View Post
    καλησπερα τι σημαινει να εχεις κληρο της τυχης στον κριο στον 11ο
    Σημαίνει αρχικά ότι δεν διάβασες μάλλον το προηγούμενο ποστ, όπου προτρέπει να διαβαστεί το άρθρο που υπάρχει εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?224 :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ναι Μητσακο διαβασα το θεμα σε οτι αφορα τον 11ο δεν καταλαβαινω? αν οι ερωτησεις μου δινουν την εντιπωση του ασχετου αληθεια ειναι τωρα αρχιζω να εχω επαφη με την αστρολογια.Σε ευχαριστω πολυ.

Quote Originally Posted by maktoy View Post
    Ναι Μητσακο διαβασα το θεμα σε οτι αφορα τον 11ο δεν καταλαβαινω? αν οι ερωτησεις μου δινουν την εντιπωση του ασχετου αληθεια ειναι τωρα αρχιζω να εχω επαφη με την αστρολογια.Σε ευχαριστω πολυ.
    Ε, σκέψου πια θέματα/τομείς της ζωής μας αντιστοιχούν στον 11ο και συνδύασέ τα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Εμενα ο Κληρος της Τυχης ειναι στους Ιχθυς 22΄52 στον 1ο οικο αλλα κανει μονο κακες οψεις στον χαρτη μου αντιθεση με Αρη Παρθενο κ 7ο οικο και τετραγωνο με Ουρανο Τοξοτη στον 10ο...:unsure::worried::sad2:
    Υπαρχει τιποτα καλο σαυτο?????

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)