- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
21-10-2008, 03:25 AM #91
Re: Ο 2ος οίκος
Με μία πολύ πρώτη ματιά δείχνει ότι δεν διαβάζεις τα αμέσως προηγούμενα μηνύματα από το δικό σου :bigsmile: Τώρα αν θα πρέπει να ανησυχείς για αυτό δεν ξέρω, μάλλον είναι θέμα οφθαλμίατρου ή οθόνης!
(Συγνώμη, ξέρω ότι μπορεί να παρεξηγηθώ, εννοείται πως είναι αστείο, αλλά I just couldn't help it...!!!)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-10-2008, 07:55 PM #92
sorry αλλα δε ειδα να γραφει πουθενα για β.δεσμο η ακμη στο κριο...:nuts:
οταν το βρω θα ανησυχησω
παντως λιγη ευγενεια δε βλαπτει.........:toung:
-
21-10-2008, 08:10 PM #93
Tigre
Bασικα νομιζω οτι ο Δειμων εννοουσε οτι δε διαβασες αυτο το ποστ! Και το σχολιο του ηταν χιουμοριστικο....
Αν και δε καταλαβαινω την ανησυχια που διακρινει το ερωτημα σου....Αυτο απο μονο του γιατι σε εκανε δηλαδη να ανησυχησεις?Το οτι ο κυβερνητης του 2ου ειναι μεσα στο πρωτο δεν ειναι ανησυχητικο...καπου επρεπε να ειναι κι αυτος!Μπορεις να διαβασεις τι εννοιες εχουν οι οικοι,υπαρχουν αρθρα και μετα να το συνδεσεις με το πλανητη,υπαρχουν αρθρα και γι αυτους, αλλα υπαρχουν και αρθρα και για τους βορειους δεσμους.Οποτε νομιζω οτι θα καλυφτεις! Γενικα δε νομιζω να χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα...οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-09-2009, 09:05 PM #94
Εγω στον 2ο εχω τον Κριο 01΄ 15...και εχω Δια στον Κριο 27΄ 29 στον 2ο οικο...σημαινει κατι ?? και νομιζω οτι κανει αντιθεση με τον Ηλιο μου που ειναι στο Ζυγο 02΄53 στον 8ο οικο και στην ακμη του 8ου εχω Ζυγο 01΄15... Α! εχω και τον Β.Δ στον Κριο 02΄ 21 στον 2ο οικο......
Δωστε μου μια ερμηνεια please ...:bigsmile:
-
15-09-2009, 08:03 AM #95
Σε αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος κοίταξες;
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-09-2009, 10:10 AM #96
Mε πλούτωνα(ζυγός) στον 2ο(παρθενο) και Δία (κριός)στον 8ο(ιχθυς) ? σε οψη αντίθεσης ?
οικονομικές απολαβές από κληρονομιά ? ή διαχείρηση ξένων περιουσιών ? ως προς το δεύτερο δεν το θέλω ειλικρινά αλλά εκεί με πάει η ζωή.... κ μάλιστά τα καταφέρνω κ πολύ καλά .. αλλά επιμένω ότι δεν μου αρέσει:bigsmile:Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
15-09-2009, 05:06 PM #97
Εχω την Αφροδιτη στον Κριο στον 2ο, αλλα η ακμή του 2ου ειναι στους Ιχθύς... τι να κοιτάξω τον Ποσειδώνα που είναι στον 11ο οικο μου ή την Αφροδίτη ή και τα δύο?? Το ότι είναι στον Ποσειδωνα δειχνει ότι είμαι λιγο στον κοσμο μου με τα χρηματα? (η αληθεια ειναι οτι ειμαι αλλα δε θελω πια).
Εχω ομως δυο εξαγωνα Ποσειδωνα με Ηλιο και Πλουτωνα(8ο) και τριγωνο Ποσειδωνα-Κρονο(7ο) εχω μπερδευτει ...ειναι πολλα και δεν ξερω τι εννουν όλα μαζί...
-
15-09-2009, 06:12 PM #98
Μητσακο ναι κοιταξα προσεκτικα τον χαρτη μου..αλλα ακομα να καταλαβω τις οψεις που κανουν οι κυβερτητες των οικων με αλλους πλανητες...γιαυτο και εκανα την παραπανω ερωτηση σχετικα με τον 2ο..στο παραπανω link οι οψεις βασιζονται στον 1ο και 10ο οικο αλλα δεν αναλυονται..Ακομα μπερδευομαι γιατι σχετικα προσφατα αρχισα να ασχολουμε με τις οψεις των οικων.... Πχ τι σημαινει Ηλιος(ζυγο) εξαγωνο Μεσουρανημα(τοξοτη)??
Αχ! αυτη η αστρολογια δεν εχει τελος!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
-
15-09-2009, 07:29 PM #99
-
16-09-2009, 11:15 AM #100
Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Ειδικά η αστρολογία, που ουσιαστικά βασίζεται στην έννοια των κύκλων. Στην προκειμένη όμως, για να φτάσεις σε κάποιο τέλος πρέπει να έχεις κάνει μια αρχή, ή πιο συγκεκριμένα να ξεκινήσεις από την αρχή, πράγμα που δεν έκανες και αυτό φαίνεται :bigsmile: Διαφορετικά δεν θα προσπαθούσες να ερμηνεύσεις όψεις, όταν δεν έχεις κατανοήσει τι είναι όψεις και τι είναι Οίκοι. Φυσικά δεν είναι μεμπτό αυτό, απεναντίας. Θα σου πρότεινα λοιπόν να πατήσεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html και να πάρεις με τη σειρά τα υποδεικνυόμενα άρθρα, ακόμα και αν θεωρείς ότι σου φαίνονται κάποια ότι τα ξέρεις. Θα πληρωθούν τα κενά σου και θα κατανοείς πιο εύκολα τους όρους και τις έννοιες και γενικότερα θα κάνεις την (αστρολογική) ζωή σου πιο εύκολη :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.