s
12ος και πάλι 12ος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

12ος και πάλι 12ος

καλησπέρα

στο γεννέθλιο χάρτη μου έχω τη σελήνη(δίδυμοι) στο 12οίκο με όψη εξάγωνο άρη και τις
    δύσκολες τετράγωνο κρόνο/ουρανό/πλούτωνα/ ΄χείρων/λίλιθ
    η ακμή του 12 ου είναι στον ταύρο

στο 'σύνθετο ' ο ερμής/αφροδίτη/άρης της σχέσης μου πέφτουν στον 12 οίκο μου.

θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής.
    ποιές όψεις κοιτάω στη συναστρία αυτές που κάνει η σελήνη μου με άλλους πλανήτες του ή η αφροδίτη μου? με τους δικούς του. έχω μπλέξει λίγο κ ζητώ βοήθεια
    ευχαριστώ
    cajoline

Re: 12ος και πάλι 12ος

Quote Originally Posted by cajoline View Post
    καλησπέρα

στο γεννέθλιο χάρτη μου έχω τη σελήνη(δίδυμοι) στο 12οίκο με όψη εξάγωνο άρη και τις
    δύσκολες τετράγωνο κρόνο/ουρανό/πλούτωνα/ ΄χείρων/λίλιθ
    η ακμή του 12 ου είναι στον ταύρο

στο 'σύνθετο ' ο ερμής/αφροδίτη/άρης της σχέσης μου πέφτουν στον 12 οίκο μου.

θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής.
    ποιές όψεις κοιτάω στη συναστρία αυτές που κάνει η σελήνη μου με άλλους πλανήτες του ή η αφροδίτη μου? με τους δικούς του. έχω μπλέξει λίγο κ ζητώ βοήθεια
    ευχαριστώ
    cajoline
    1) http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html

2) http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
    Είναι μια καλή αρχή το να διαβάσεις αυτά τα 2 άρθρα που σου προτείνω :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Αγαπητή cajoline, πέρα από την ερώτηση σου επέτρεψε μου να πω ότι το παράδειγμα σου δείχνει πώς καμιά φορά οι σχέσεις που κάνουμε θέλουμε συνειδητά ή υποσυνείδητα να μας δίνουν αυτό που πιστεύουμε. Η δική σου Σελήνη στο 12ο στους Διδύμους με όλες αυτές τις δύσκολες όψεις μου δημιουργεί την εντύπωση μίας δυσκολία σε σχέση με τους άλλους, μία αίσθησης ότι οι άλλοι σχολιάζουν, μιλάνε, κουτσομπολεύουν, μία επιθυμία να είναι κανείς μακριά από το προσκήνιο και μία αναστάτωση όταν το περιβάλλον εκθέτει μυστικά.

Έτσι και στο σύνθετο δείχνει να έχεις επιλέξει μία σχέση που μάλλον είναι κρυφή (σύνηθες με Αφροδίτη στο 12ο σύνθετο) και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να αισθάνεσαι άνετα και ήρεμα μέσα σε αυτήν.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα αντιστοιχίας που ίσως ενδιαφέρει και άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να καταλάβουν πώς οι σχέσεις συνδέονται με θέματα του δικού τους χάρτη.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

για αρχή διάβασα τα άρθα . το θέμα είναι στο μήνυμα μου παραθέτω τις δυσκολίες που έχει η σελήνη μου κ μέσα από ερμηνείες του forum έχω πάρει τις απαντήσεις μου
    στη συναστρία ποιές όψεις θα πρέπει να με ενδιαφέρουν ? η σελήνη μου κ τι όψεις κάνουν με τους δικούς του πλανήτες? η αφροδίτη / ερμής /άρης με τους δικούς μου? είναι εύκολο να μου πείς ?

Όνομα:
    Βασίλης

Σε ενδιαφέρουν και τα δύο. Οι όψεις του ¶ρη και της Αφροδίτης θα σου δείξουν κυρίως αν κάνετε μαζί ερωτικά κι αν ο ένας ακολουθεί τον άλλο στις καθημερινές δραστηριότητες. Οι όψεις Ήλιου / Σελήνης θα σου δείξουν αν υπάρχει κάτι βαθύτερο πέρα από τα ερωτικά, αν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο και αν τον στηρίζει συναισθηματικά.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό μέρος για την ερώτησή μου, αν όχι συγχωρείστε με.
    Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για ουρανό στον 12ο σε αντίθεση με χείρωνα στον 6ο.
    Ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by storyteller View Post
    Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό μέρος για την ερώτησή μου, αν όχι συγχωρείστε με.
    Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για ουρανό στον 12ο σε αντίθεση με χείρωνα στον 6ο.
    Ευχαριστώ!
    Πληροφορίες για τον Ουρανό στον 12ο μπορείς να πάρεις από την εφαρμογή "Δωρεάν ωροσκόπιο"-"Γενέθλιος χάρτης".
    Για τον Χείρωνα και τις θέσεις του σε ζώδια και Οίκους (αλλά και πολλά άλλα) μπορείς από αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%FD%F2.html :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ! Έχω διαβάσει τα άρθρα, στη σύνθεση ζορίζομαι. Υπάρχει κάποιο άρθρο που να αναφέρεται στην ερμηνεία των όψεων που μπορεί να κάνει ο χείρωνας;

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)