- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 149
Thread: Συμβατότητα ζωδίων
-
09-08-2009, 03:20 AM #61
Re: Συμβατότητα ζωδίων
καλησπέρα!!!θα μπορούσατε να με βοηθήσετε καθώς ενδιαφέρομαι για τη συναστρία της σχέσης μου. Είμαι ιχθείς με ωροσκόπο δίδυμο,σελήνη σους ιχθείς,άρη στο ταύρο και αφροδίτη στον αιγόκερω. Ο φίλος μου είναι παρθένος με ωροσκόπο σκορπίο,σελήνη στο λέωντα,άρη στο τοξότη και αφροδίτη στο λέωντα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
09-08-2009, 04:26 AM #62
Καλησπέρα και καλωσόρισες! Δυστυχώς στο MyHoroscope δεν δίνουμε τέτοιες πληροφορίες, επειδή 1) πρόκειται για μία εξαιρετικά υπεύθυνη επίπονη και χρονοβόρα εργασία και 2) οι κάθε είδους προσωπικές προβλέψεις είναι τομέας των επαγγελματιών αστρολόγων τους οποίους εμείς δεν υποκαθιστούμε. Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον της εμπιστοσύνης σου για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.
Στο MyHoroscope αντίθετα θα βρεις όλη την βοήθεια και συμπαράσταση που θα χρειαστείς για να μάθεις βήμα-βήμα τον τρόπο να καταστρώσεις τους χάρτες που σε ενδιαφέρουν μόνη σου, και να προχωρήσεις σταδιακά στην ερμηνεία τους. Πράγμα όμως που ίσως χρειαστεί αρκετό καιρό και μελέτη. Πληροφοριακά πάντως, για να έχεις μία καλή απάντηση της συναστριακής και γεννέθλιας συμβατότητας με κάποιο άτομο χρειάζονται οι ακριβείς ημερομηνίες ώρες και τόποι γέννησης. Αλλοιώς όλα «βγαίνουν» στο περίπου...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
12-09-2009, 12:17 AM #63
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 20/08/1985 ΣΤΙΣ 9:15 ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 10/11/1979 ΣΤΙΣ 12:ΟΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΕΔΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ..ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η΄ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!
-
12-09-2009, 01:17 AM #64
Γεια σου!! Εκτός από όλα αυτά που έγραψα παραπάνω και αφορούν επακριβώς και το δικό σου μήνυμα έχω να προσθέσω άλλο ένα μικρό πραγματάκι: σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά (πεζά) γράμματα ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ και είμαστε ήσυχοι άνθρωποι εδώ. Εκτός φυσικά ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
12-09-2009, 03:39 PM #65
Χαχαχαχαα!!Δεν θελω να μου φωναζετε καλεε..Θελω να ειστε καλοι μαζι μου.Ερωτευμενη ειμαι και τα εχω χαμενα κιολας.Απλα δεν ηξερα για ελληνικα και πεζα αλλα τωρα οκ!!
-
16-09-2009, 12:12 AM #66
γεια σας θα ηθελα να μου κανετε μια αναλυση συναστριας και να δουμε τη πορεια της σχεσης.αν θα εξελιχθει σε κατι πιο σοβαρο.
εγω 08/07/1982 08:30 αθηνα
αυτος 08/07/1982 10:30 brescia ιταλια
περιμενω απαντηση γιατι ανησυχω πολυ
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
-
16-09-2009, 01:21 AM #67
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
16-09-2009, 01:37 AM #68
σας ευχαριστω πολυ πραγματι με βοηθησε:bigsmile:
-
19-09-2009, 10:00 PM #69
Πού πας, πουλάκι μου, με τον Τοξότη; γη εσύ, φωτιά αυτός, θα σε κάψει. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι ο αλλού πατώ αλλού βρίσκομαι Τοξότης δεν είναι το ιδανικό έτερον ήμισυ για σένα που έχεις τη γλυκύτητα του Ταύρου και την ευαισθησία και ανασφάλεια του Καρκίνου. Το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς ανεπανόρθωτα. Αν πάλι πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, πάλεψε. Θα πρέπει, όμως, να αναλάβεις και τις συνέπειες των επιλογών σου...
Καλή Τύχη στο "ταξίδι" σου με τον Τοξότη...
Υ.Γ. "Some dance to remember, some dance to forget"
-
20-09-2009, 12:27 AM #70
Είναι νομίζω λιγάκι δύσκολο να καταλήξουμε σε συμπεράσματα μόνο απο τα Ηλιακά ζώδια.
Στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Τοξότης έχει Σελήνη στον Καρκίνο και λιγάκι σκορπιό και λιγάκι αιγόκερο ενώ η κυρία Ταυρίνα σελήνη στον Κριό (και αφροδίτη σε φωτιά επίσης!) και λιγάκι αέρα. Αν το δούμε έτσι οι όροι λιγουλάκι αλλάζουν. Ποιός ξέρει πως θα εξελιχθεί;:bigsmile:
Απο την άλλη σχετικό βιβλίο της ΛΙζ Γκρήν, έλεγε ακριβώς ότι ζώδια της γής έλκονται απο ζώδια της φωτιάς, ενώ ζώδια του νερού απο ζώδια του αέρα. Φέρνει και συγκεκριμένα παραδείγματα, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ωστόσο το ζήτημα είναι ότι τις περισσότερες φορές η έλξη προέρχεται απο ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ανάμεσα στους σχετικούς παράγοντες(πλανήτες) και γι αυτό όλες οι σχέσεις όπου υπάρχει το στοιχείο αυτό απαιτούν κατανόηση του διαφορετικού και κάποιους συμβιβασμούς. Αν πάλι δεν είμαστε διατεθειμένοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις και προσπάθεια, δεν θα μπορέσουν να αναπτυχθούν. Αλλιώς,με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων(μη πώ και του Μέρφυ) θα πάμε στο επόμενο ..τετράγωνο:toung:
Γι αυτό και κατά την άποψή μου δεν μπορούμε να πούμε αν υπάρχει συμβατότητα απλά και μόνο με μεμονωμένα στοιχεία. Θα επρεπε να δούμε ξεχωριστά γενέθλιους και συναστρίες και πολλά άλλα. Και ακόμα και τότε, ακόμα κι αν φαίνεται λιγάκι ζόρικο το πράγμα, μπορεί μεταξύ τους να βρίσκουν ένα τρόπο να συνυπάρχουν με ικανοποιητικό τρόπο.
Αυτά απο μένα με μια δόση χιούμορ
ΥΓ Ποιός θα χορέψει για να θυμηθεί και ποιός για να ξεχάσει δεν ξέρω σε αυτή την περίπτωση (Αλλά ελπίζω να μην ισχύει αυτό που λέει το τραγούδι περί τσεκ άουτ.:unsure: )επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 100 users browsing this thread. (0 members and 100 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.