- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 46 of 46
-
31-07-2009, 10:37 PM #41
Re: 7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο
λοπον black moon,στα 32 μου και μετα απο πολλα που εχω περασει μπορω να αξιολογω κατα καποιο τροπο τους ανθρωπους..χωρις να βαλώ και το χερι μου στη φωτια.ας πουμε οτι οι επιλογες που εκανα δεν ηταν σωστες και θα συμφωνησω με την ανν νικολαου ποθ ειπε το παραπανω..παντα με τραβαγε ενα προβλημα..αν ο αλλος δεν ειχε προβλημα δεν μου εκανε κλικ(τραγικο)ξαφνικα γνωριζω εναν ανθρωπο και ειναι normal,που η σχεση μαζι του ειναι normal ,που ολα ηταν φυσιολογικα...μου αλλαξε την ζωη μου ,,αυτο ειναι σιγουρο.. και καποια στιγμη μου λεει εισαι 32 ειμαι 37 ασ παμε παρακατω τη σχεση μας..ελα ομως που εγω αυτο το παρακατω δεν το ενιωθα ακομα επειδη ηταν νωρις..ανασφαλεια?φοβο?οτι εχς φρικαρει τον τελευταιο χρονο με ασθενεια του αδερφου μου και ειμαι συνεχως στην τσιτα...και αλλα πολλα..ετσι καποια στιγμη ενω εβλεπε οτι δεν επαιρνα μια αποφαση γιατι και εγω δεν ηξερα τι αποφαση να παρω ,την πηρε εκεινος..ομως ξερω οτι δεν ηθελα να τον χασω ..οπως ξερω και οτι δεν ημουν σε θεση ακομα να παω παρακατω..και θα ηθελα να ξερω αν θα εχω ποτε μια δευτερη ευκαιρια μαζι του.
επισης οταν ειπα οτι εχω πληγωθει πολυ δεν εννοουσα απο εκεινον αλλα γενικα στη ζωη μου.αυτα..
-
01-08-2009, 12:07 AM #42
Ισως τοτε τα πράγματα ειναι πιο απλα απ' ότι νομιζεις :blink: Καμια φορα το παρελθόν ειναι ενα βαρος που δεν μας αφηνει να ζησουμε οπως πρέπει το τωρα, αλλα ουτε και να παμε παρακάτω.
Ευχομαι οτι καλυτερο
-
01-08-2009, 12:35 AM #43
σε ευχαριστω πολυ..να εισαι καλα...
-
01-08-2009, 07:39 PM #44
γεια σε ολους σας.πρωτη φορα συμμετεχω και θα ηθελα να μαθω αν θα εχω επανασυνδεση με το ατομο που θελω αλλα δεν ξερω τι στοιχεια να σας αναφερω.καποια βοηθεια αν μπορειτε?
-
11-09-2009, 10:06 PM #45
Καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης με την πρωην μου.εγω γεννηθηκα 17-6-1974 στις 19 15.Αυτη γεννηθηκε 10-3-1970 στις 16 30.Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο...εχω την ακμη του 7ου οικου μου στους διδυμους και εκει εχω και τον ηλιο μου.Στον καρκινο (επισης στον 7ο οικο) εχω τον Ερμη και τον Κρονο.Τι σημαινει αυτο?Αν ηταν μονο ο Ερμης θα ελεγα οτι θα παντρευτω σχετικα συντομα στη ζωη μου με μια αρκετα μικροτερης ηλικιας.Αν ηταν μονο ο Κρονος θα ελεγα πως θα παντρευτω σε σχετικα μεγαλη ηλικα καποια ισως μεγαλυτερη μου....αλλα τωρα τι μπορει να σημαινει η ταυτοχρονη παρουσια αυτων των δυο πλανητων?
-
12-09-2009, 12:13 AM #46
Γεια σας ! θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.. οταν λεμε κυβερνητης του 7ου οικου εννοουμε τον κυβερνητη του ζωδιου που βρισκεται εκει? εχω λεων στον 7ο οικο,αρα ο ηλιος ειναι ο κυβερνητης????Ειμαι ζυγος με αφροδιτη στο ζυγο και λεων στον 7ο. αν καποιος ειναι καρκινος με αφροδιτη στο λεων και ζυγο στον 7ο τι δειχνει για την σχεση? ποιοι παραγοντες καθοριζουν αν καποιος θα ξαναερθει στη ζωη μας??
ευχαριστω :-)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.