- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: Απορία σε συναστρία
-
06-09-2009, 02:31 PM #1
Απορία σε συναστρία
Γειά σας! Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι καινούρια κι έχω μπερδευτεί. Σε μια συναστρία (τύπου γυν. 26.6.76 αθήνα 00.30 και άντρα 2.9.76 αθήνα άγνωστη ώρα) φαίνονται πολλές συνδέσεις/όψεις με όλουσ τους πλανήτες.Όμως πολλά τετράγωνα και πολλές αντιθέσεις. Δηλαδή οι αρνητικές όψεις είναι πολύ περισσότερες απο τις θετικές. Αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει μέλλον και καλύτερα αυτοί οι δύο άνθρωποι να μη βρεθούν ποτέ?
Απαντήστε μου please ..
-
07-09-2009, 11:39 AM #2
Re: Απορία σε συναστρία
Καλή σου μέρα, mple...
δεν μπορούμε να το πούμε σίγουρα αυτό. Πρέπει να δούμε ποιοι πλανήτες συμμετέχουν. Αν έχουμε π.χ. ένα τετράγωνο του ¶ρη του ενός με την Αφροδίτη του άλλου, θα έχουμε μεν, κάποια ένταση αλλά και μεγάλη σεξουαλική έλξη...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-09-2009, 11:15 PM #3
Κε Παπαδολιά
ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις είναι του τύπου¨
Ήλιος Τετράγωνο Ερμής 1.49
Ήλιος Τετράγωνο Αφροδίτη 3.64
Ήλιος Τετράγωνο Αρης 1.46
Σελήνη Τετράγωνο Ήλιος 4.26
Αφροδίτη Τετράγωνο Ερμής 0.63
Αφροδίτη Τετράγωνο Αφροδίτη 5.75
Αφροδίτη Τετράγωνο Αρης 0.66
Δίας Χιαστί Σελήνη 4.67
Κρόνος Χιαστί Σελήνη 6.57
Πλούτωνας Σύνοδος Αρης 3.07
Ωροσκόπος Αντίθεση Ήλιος 4.24
Ωροσκόπος Χιαστί Κρόνος 3.34
Ωροσκόπος Τετράγωνο Ποσειδώνας 3.03
Νομίζω οτι είναι σημαντικές οι όψεις αυτές για να τετραγωνίζουν. Ενώ απο τη μια πλευρά έχω διαβάσει ότι τα τετράγωα δείχνουν δέσιμο απο την άλλη πολλά εμπόδια και αντιθέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτα είναι ανασταλτικοί παράγοντες για τη δημιουργία μιας σχέσης που ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ξεκινήσει απο την αρχη. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Επίσης υπάρχει σύνοδος του δικού μου 7ου οίκου με τον ήλιο του άλλου προσώπου στις 3 μοίρες περίπου. Μάλλον είναι καλό? Είναι όμςως σημαντικό?
-
08-09-2009, 04:36 AM #4
Kάντε μία μικρή αναζήτηση σε αυτό το θέμα για να πάρετε μια ιδέα του τί σημαίνουν μερικές από τις όψεις που λέτε.
http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%...%F5%F3%E7.html
To κακό αυτών των όψεων είναι ότι προσδίδουν μεγάλη σεξουαλική έλξη. Όχι χωρίς συνέπειες όμως. Οι συνέπειες είναι του τύπου έλλειψη συγχρονισμού και διαθέσεων (Σελήνη τετράγωνο Ήλιος), διαφορετικότητα στα γούστα και τις ποιότητες//θέλω//υπόβαθρα//στόχους της ζωής και του έρωτα (το χαλαρό ευτυχώς τετράγωνο Αφροδιτών), κάποια διάσταση απόψεων (τετράγωνα Ερμή), οξυθυμία (¶ρης - Ήλιος), ορμητικότητα αλλά και επιθυμία ελέγχου - μάλιστα μέσα από το σεξ (¶ρης - Πλούτωνας) κλπ.
Η προσοχή χρειάζεται εάν σαν ζευγάρι αποφασίσετε να μείνετε μαζί στην αντίθεση Ήλιου - Ωροσκόπου, δηλαδή στη σύνοδο Ήλιου - Δύσης (Descendant), όψη που αφήνει την αίσθηση μιας δυνατής «μοιραίας συμπλήρωσης». Οι αποχωρήσεις μετά είναι δύσκολες, ακόμα και εάν το μαζί, μόλις η σεξουαλική όρεξη χορτάσει, γίνει πολύ δυσκολώτερο.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
08-09-2009, 09:11 AM #5
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας και για το link
-
08-09-2009, 09:26 AM #6
Μπορώ να το ρωτήσω κάτι ακόμα? Απο ποιές όψεις φαίνονται ενδείξεις για ανάπτυξη αγάπης? Υπάρχει κάποιο σχετικό link?
-
13-09-2009, 01:47 PM #7
απαντήστε μου ....
-
17-09-2009, 07:04 AM #8
«Ανάπτυξη αγάπης», δηλαδή?..... Αυτό το έχει ο άνθρωπος όταν παλεύει και αγωνίζεται σε έναν δεσμό, όχι η σχέση. Πιθανόν να φαίνεται στον σύνθετο, αλλά πρέπει να το κοιτάξω. Αν κάποιος άλλος μπορεί ας βοηθήσει, όμως τι να την κάνεις την ανάπτυξη αγάπης σε έναν δεσμό που δέχεται πιέσεις. Δεν θα τις αμβλύνει η αγάπη, αλλά η αμοιβαία κατανόηση - και κυρίως η διάθεση για κατανόηση και από τους δύο.
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.