- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
-
05-08-2009, 07:57 PM #11
Re: Απορια για συνοδο σεληνης πλουτωνα
Eχω παρατηρησει το εξης φαινομενο , οσον αφορα την Σχεση Σεληνης Πλουτωνα. Μερικα ατομα τα οποια ετυχε να βιωσουν την κυριολεκτικη η μεταφορικη απωλεια της μητερας στην παιδικη ηλικια , στο προσωπικο τους ωροσκοπιο , η Σεληνη επηρεαζοταν με δυσμενη οψη απο τον Πλουτωνα. Η δυσκολη παιδικη ηλικια δεν νομιζω οτι αντικατροπτιζεται μονο απο την σχεση Σεληνης Πλουτωνα.
Χρειαζονται και αλλες ενδειξεις που να μαρτυρουν κατι τετοιο. Σιγουρα ομως μεσα σε αυτες θα συμπεριλαμβανεται και η Σεληνη. Η δυσκολη παιδικη ηλικια ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων. Καποιος θα μπορουσε να πει οτι εχει δυσκολη ηλικια εξαιτιας των υπερβολικων ευθυνων που του ανεθεταν οταν ηταν μικρος-η (Σεληνη/Κρονος) .
Mια δυσκολη οψη μεταξυ της Σεληνης και του Πλουτωνα θα μαρτυρησει εντονα συναισθηματα μεσα στους οικογενειακους δεσμους. Με τραχεις οψεις ισως τα εντονα συναισθηματα που κυριαρχουσαν μεσα στην οικογενεια, δηλωνοντας την υπαρξη εντονων δεσμων (κυριως με την μητερα ) , η εικονα στο μελλον να ειναι ψυχρη και εξ'αποστασεως. Μια δυσκολη σχεση Σεληνης Πλουτωνα μπορει ευκολα να δηλωση οτι το μητριαρχικο ειδωλο χρησιμοποιουσαι υποσυνειδητα μια μορφη συναισθηματικης χειραγωγισης ή ηταν φειδωλη στην εκφραση των συναισθηματων της με σκοπο την συμμορφωση του παιδιου.
Εξαιτιας ομως της μιμητικης φυσης των παιδιων το παιδι μεσα απο αυτη τη σχεση μαθαινει να παρακρατα τα συναισθηματα του μεγαλωνοντας και ειναι μια απο τις ενδειξεις δυσκολων οψεων Σεληνης Πλουτωνα. Το παιδι ομως μαθαινει να επιβιωνει μεσα απο την σχεση αυτη. Η επιβιωση ,ιδιαιτερα η συναισθηματικη ,ειναι επισης χαρακτηρηστικο της Σεληνης με τον Πλουτωνα.
Τα ατομα με δυσκολες οψεις Σεληνης Πλουτωνα οριζουν την ανατροφη τους ως φειδωλη και υπαρχει πολλες φορες η περιπτωση στην μετεπειτα ζωη τους να παρουσιασουν εμμονες , φοβιες και διατροφικες δυσλειτουργιες (Οταν και ο υπολοιπος χαρτης συνηγορει για κατι τετοιο.)
με εκτιμηση
Cancerian
-
05-08-2009, 08:36 PM #12
εγω εχω αντιθεση σεληνης-πλουτωνα..σεληνη στον κριο στον πρωτο οικο και πλουτωνα στον ζυγο στον εβδομο (αν δεν κανω λαθος ,γιατι δεν εχω αυτα τα ζωδια σε οικους,εχω ωροσκοπο ιχθει)...ειχα απιστευτα δυσκολα παιδικα χρονια απο πολλες πλευρες πραγμα το οποιο επηρεασε πολυ τις σχεσεις μου τοσο τις ερωτικες οσο και τις υπολοιπες..επισης η σχεση με τη μαμα μου ακομα και σημερα θεωρω οτι ειναι πολυπλοκη τοσο που πολλες φορες με κανει να νιωθω οτι δεν εχω συναισθηματα και αυτο ταυτοχρονα με κανει να νιωθω τυψεις.οσο για τη σχεση με τον πατερα μου δεν την σχολιαζω καν..καπου εχω διαβασει οτι το τετραγωνο πωσειδωνα -ηλιου σημαινει κακη σχεση με τον πατερα..εγω θα ελεγα ανυπαρκτη..
-
05-08-2009, 08:38 PM #13
να ρωτησω και εγω πανω σε αυτη την οψη σεληνης -πλουτωνα ,η αφροδιτης πλουτωνα μπορει να ερμηνευτει σαν οψη που παρουσιαζει μια καποια δυσκολια ως προς την αποκτηση παιδιων????
-
05-08-2009, 08:52 PM #14
-
05-08-2009, 09:02 PM #15
-
05-08-2009, 09:08 PM #16
σε ευχαριστω ..απλα το ρωτησα σκεφτομενη οτι η σεληνη για τη γυναικα εχει να κανει με την μητροτητα ..απο την αλλη ο πλουτωνας ειναι ενας περιεργος πλανητης οπως και να το κανεις και αν πεφτει σε κανεναν πεμτο οικο μηπως επηρεαζε...ποια οψη θα θεωρουσες δυσκολη σε θεματα γονιμοτητας?
-
05-08-2009, 09:35 PM #17
Eδω θα σε δυσαρεστησω λιγο για δυο λογους. Ο πρωτος ειναι επειδη δεν μπορεις μεσα απο μια οψη (το 1% απο το 100% του χαρτη) να προδικασεις μια δυσκολη γονιμοτητα σε μια γυναικα. Ο χαρτης κρυβει δεκαδες συνδιασμους για να να συγκεντρωθουμε μονο σε εναν. Ο δευτερος λογος ειναι , θεματα υγειας ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ και της ιστοσελιδας αυτης. Ειναι εξαιρετικα λεπτα θεματα τα θεματα της υγειας και το καλυτερο ειναι η ιατρικη συμβουλη πανω σε τετοια θεματα.
-
05-08-2009, 09:52 PM #18
εχεις δικιο...ξερω οτι δεν ειναι απλο..και σιγουρα ειναι θεμα απιστημης ,δεν το συζηταω..σε ευχαριστω οπως και να χει ....
-
06-08-2009, 10:04 AM #19
Σύνοδος προοδευμένης Σελήνης με διελάνοντα Πλούτωνα στον 8ο δεν είναι και το καλύτερο να υποθέσω; (Στο γενέθλιο η Σελήνη από τον 7ο σχηματίζει όψη ημιτετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον 5ο).
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.