s
7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 46

Re: 7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο

υποθετω οτι αυτο προκυπτει απο την αντιθεση ηλιου -ερμη..το χιαστι της αφροδιτης ..στην πραγματικοτητα ομως και παλι οσο αντικειμενικη μπορω να ειμαι εκτιμω οτι η επικοινωνια μας ηταν παρα πολυ καλη..μιλαγαμε ατελειωτες ωρες..το προβλημα ηταν αλλου και ηταν και δικο μου και οχι δικο του..τους γεννεθλιους μας και τη συναστρια τις εχω δει αρκετες φορες..απο τα αρθρα που εχω διαβασει το τετραγωνο του ουρανου μου με την αφροδιτη του,οπως και η αντιθεση της αφροδιτης μου με τον δια του μαλλον δεν ειναι καλοι οιωνοι για επανασυνδεση..

Quote Originally Posted by Μαρια31 View Post
    υποθετω οτι αυτο προκυπτει απο την αντιθεση ηλιου -ερμη..το χιαστι της αφροδιτης ..στην πραγματικοτητα ομως και παλι οσο αντικειμενικη μπορω να ειμαι εκτιμω οτι η επικοινωνια μας ηταν παρα πολυ καλη..μιλαγαμε ατελειωτες ωρες..το προβλημα ηταν αλλου και ηταν και δικο μου και οχι δικο του..τους γεννεθλιους μας και τη συναστρια τις εχω δει αρκετες φορες..απο τα αρθρα που εχω διαβασει το τετραγωνο του ουρανου μου με την αφροδιτη του,οπως και η αντιθεση της αφροδιτης μου με τον δια του μαλλον δεν ειναι καλοι οιωνοι για επανασυνδεση..
    Το γεγονός ότι εσύ εκτιμάς ότι η επικοινωνία σας ήταν πάρα πολύ καλή δεν λέει από μόνο του τίποτα, καθώς έπαιζε και Αφροδίτη-Ποσειδώνας, και ο Ποσειδώνας δεν φημίζεται για την συμβολή του στην καθαρότητα της αντίληψης. Μπορεί να μιλάγατε με τις ώρες αλλά το θέμα είναι και τι λέγατε τόσες ώρες :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

μιλαγαμε για τα παντα..οχι οτι δεν ειχαμε κοντρες και διαφορες...απλα να πω οτι το λεω σε συγκριση με αλλες σχεσεις μου..

Όνομα:
    Γιάννα

Αρχικα νομιζω ότι ο Μητσακος εννοει ποσειδωνας- ερμης σε τετραγωνο…και όχι αφροδυτη…εκτος αν εγω δεν καταλαβα καλα….:embarrest
    Επειτα την αντιθεση ερμη με ερμη , ερμη τετραγωνο με κρονο ,και τον αρη στον 3 οικο του συνθετου( 0 κριου σε αντιθεση με πλουτωνα) τα βλεπω μονο εγω; Μηπως δεν εχω κανει καλα τους χαρτες;:embarrest
    Και τελος θα ηθελα να σου πω ότι τοσο η αντιθεση οσο και τα τετραγωνα του δια με προσωπικους πλανητες θεωρουνται οψεις γαμου ( αν βοηθαει και η υπολοιπη συναστρια) , οσο για το ουρανο-αφροδυτη τετραγωνο…είναι δυσκολo… ειδικα όταν αρχιζει η ρουτινα…..
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

καλα εχεις δει τους χαρτες..δεν κανεις λαθος..εγω απο οτι εχω διαβασει για το τετραγωνο ουρανου αφροδιτης το οποιο το εχω και σαν οψη και στο δικο μο γεννεθλιο χαρτη ,μαλλον ειναι μια οψη που προκαλει γενικα εντασεις και ξεσπασματα..απο αυτα εχω πολλα..και επισης και στη σχεση μας ειχαμε αρκετη ενταση..αρα μονο για ρουτινα δεν παραπονιομουν..ο πλουτωνας εξαγωνο με αφροδιτη στη συναστρια τι μπορει να δειχνει..οπως και ο ηλιος στον εντεκατο σε συνοδο με τον β. δεσμο?

συμπληρωματικα θα πω οτι επισης εχω διαβασει οτι το τετραγωνο αφροδιτης -ουρανου δηλωνει διαζυγιο..στον δικο μου γεννεθλιο η αφοδιτη (5 οικος)κανει τετραγωνο με τον ουρανο στον (8 οικο)χαλια μαυρα μαλλον..

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Μαρια31 View Post
    συμπληρωματικα θα πω οτι επισης εχω διαβασει οτι το τετραγωνο αφροδιτης -ουρανου δηλωνει διαζυγιο..στον δικο μου γεννεθλιο η αφοδιτη (5 οικος)κανει τετραγωνο με τον ουρανο στον (8 οικο)χαλια μαυρα μαλλον..
    Κοιτα διαζυγιο καθ αυτο δεν νομιζω οτι οριζει η σχεση Ουρανου-Αφροδιτης. Η σχεση του τετραγωνου με αυτους τους δυο πλανητες διχνει την αναγκη της ελευθεριας μεσα στην σχεση. Υπαρχει μια βαθεια αναγκη για χωρο και για αναθεωρηση των κανονων , μεσα σε μια σχεση. Ειναι πολυ ευκολο με αυτο τον συνδιασμο των πλανητων το ατομο να αισθανεται πως υπαρχει ενας διακοπτης με το ανοιχτο και κλειστο να πατιεται συνεχεια. Η ερωτικη ενεργεια ανοιγοκλεινει συνεχως. Οι ριζοσπαστικες τους αντιληψεις σε ερωτικα θεματα και η ελευθερη ερωτικη φυση τους τους κατατασει στα ατομα τα οποια μπορουν να δημιουργησουν οσο και να τερματισουν μια σχεση με την ιδια ευκολια.
    Στην δικη σου περιπτωση με τον ουρανο στον 8ο τα πραγματα ειναι πιο βαθεια. Η ελευθερη και ανεξαρτητη φυση του Ουρανου προαγει την αλλαγη , τον θανατο καθε τι παλιου και την γεννηση καινουριων πραγματων. Η αλλαγη που προσφερει ο Ουρανος μεσα στον 8ο ειναι αναζωογωνητικη. Και οι συχνες αλλαγες ειναι εκεινες που σου προσφερουν πνοη ζωντανιας. Βεβαια για τους "εξω" κατι τετοιο ισως να μην αντεχεται ή ακομα και να μην ανεχεται! Σε σχεση τωρα με την Αφροδιτη στον 5ο σε τετραγωνο. Οι ερωτικες σου σχεσεις θεωρω οτι ισως να ειναι υπεραρυθμες. Πρωτα θα εχουν "ληξει" στο μυαλο σου και μετα θα αποδεσμευτεις και φυσικα/ψυχολογικα. Οι ερωτικες σου σχεσεις μπορει να χαρακτηριζονται απο κατι ιδιαιτερο , ενδιαφερον , μοναδικο και εξαιρετικαι μη- παραδοσιακο. Ισως να υπαρχουν και μερικα στοιχεια του 8ου οικου που ν αχαρακτηριζουν τις σχεσεις σου, πχ. μεταφυσικη ή σκοτεινη χροια. Α! και να μην ξεχασω οτι συνηθως με τον συνδιασμο αυτο εισαι εσυ το ατομο το οποιο προσαψουν την κατηγορια οτι δεν εδωσες την αναλογη αξια στην σχεση αυτη!

Με εκτιμηση
    Cancerian

Aγαπητε cancerian ,αν και εχουμε ξεφυγει απο το κυριως θεμα δεν θα διαφωνησω με ολα οσα λες περι ελευθεριας κτλ..ομως σιγουρα δεν ειμαι εγω αυτη που θα διαλυσω μια σχεση με μεγαλη ευκολια..εχω τεραστια υπομονη και σιγουρα δενομαι πολυ με τους ανθρωπους ακομα και οσους μπορει να με εχουν πληγωσει..η αφροδιτη μου επισης τετραγωνιζει με τον χειρων ..δεν ξερω αν αυτο το εξηγει..

Όνομα:
    Ράνια

Λοιπόν Μαρία

Στην αρχή λές: "νομιζω πως εχασα την ευκαιρία της ζωής μου", μετα οτι "το προβλημα ηταν δικο μου, και οχι δικό του" και "δεν ειχαμε κοντρες και διαφορές, ισα ισα είχαμε καλη επικοινωνια". Εδω αναρωτιεμαι γιατι τοτε ψαχνεις οιωνους για επανασυνδεση, αφου αφηνεις να εννοηθει πως ειναι στο χερι σου η αποφαση Παρακατω λες πως υπηρχε ενταση (με την καλη εννοια υποθετω), και οχι ρουτινα (Λογικο. Στην αρχη συμβαινει παντα) και οτι δεν αφηνεις εσυ καποιον ευκολα απαξ και εχεις δεθει μαζι του εστω κι αν σε πληγωνει. Αν σε πληγωσε ξανααναρωτιεμαι, γιατι το προβλημα ηταν δικο σου και οχι δικό του...? Αυτος δεν επρεπε να το εχει? ...γιατι εφυγες εσυ (αν εφυγες εσυ. Γιατι αυτο αφησες να εννοηθει).

Βεβαια ειναι δικαιωμα σου να μην αναλύσεις μια μπερδεμενη κατασταση ή οτιδηποτε δικο σου, αλλά οι σχεσεις δεν ειναι παντα τοσο απλες γιατι δεν μιλαμε ολοι στα ισια ή εστω οχι σε καθε περιπτωση (κατανοητο και ευνοητο!). Αυτο που εχω να πω εγω ειναι πως η σχεση που μας λες ηταν πολυ συντομη σε διαρκεια για να μπορεις να κρινεις το τι ακριβως σκεφτοταν κλπ...και δειχνεις μια σιγουρια για καποια πραγματα που πραγματικα με κανει να πιστευω πως ο Ποσειδωνας δεν εχει φυγει ακομα (ξερεις αυτος που ριχνει τα μελια στην αρχη καθε σχεσης). Εγω με τετραγωνο Αφροδίτης Ποσειδωνα στον γενεθλιο, κι ακόμα δεν εχω μαθει τον ιδιο μου τον εαυτο (ενταξει δεν ειναι με Ηλιο, αλλα λεμε τωρα!)

Γενικα παντως, χιλια συγνωμη, αλλα εγω μπερδευτηκα :embarrest

Aς μην ξεχναμε ομως,οτι τις οψεις του γενεθλιου ενδεχεται και να τις προβαλουμε.Δηλαδη εσυ Μαρια31 μπορει να μην διαλυεις μια σχεση ευκολα αλλα να επιλεγεις ατομα που το κανουν.Την οψη θα την βιωσεις ειτε σαν χαρακτηριστικο δικο σου ειτε των αλλων. Φιλικα Ανν

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)