s
7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 46

Re: 7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο

Μητσακο 1000 συγνωμη που παρεμβαινω.......
    Κατανοω ολα αυτα που εδωσες στην afroditi03 ως απαντηση,αλλα δε μπορω να κατανοησω πως εισαι τοσο σιγουρος για τη μη επανασυνδεση.Κοιταξες το προσωπικο τουσ ωροσκοπιο και εβγαλες συμπερασμα?1000 συγμωμη και παλι γιατι ειμαι ασχετη και ρωταω με βαση τα οσα εχω διαβασει εδω στο site,αλλα οι οψεις που αναφερει δεν ειναι θεωριτικα καλες για ενα δεσμο?οπως οι σεληνες μεταξυ τους ή η αφροδιτη με τη σεληνη και τον αρη?Δειχνει καποια απο αυτες τις οψεις ξαφνικο και οριστικο χωρισμο?Αυτη με τον ουρανο πχ?ή μηπως η απαντηση που εδωσες εχει να κανει με την ημερομηνια χωρισμου?25/7?Περιεργη ημερομηνια ε?τι γινοταν τοτε αστρολογικα?και μενα ηρθαν τα πανω κατω στη σχεση μου....Ελπιζω σε μια απαντηση.Ευχαριστω

Όνομα:
    Φωτεινή

Nομίζω οτι στο ποστ 19 ο Μητσάκος ξεκαθαρίζει ποιά ειναι η αποψη του στο θέμα.:bigsmile:

Η αστρολογία δείχνει τάσεις. Το τί θα επιλέξουμε να πράξουμε σχετικά με τα στοιχεία που μας δίνει είναι απολύτως δική μας ευθύνη- επιλογή.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by ελσακι View Post
    Μητσακο 1000 συγνωμη που παρεμβαινω.......
    Κατανοω ολα αυτα που εδωσες στην afroditi03 ως απαντηση,αλλα δε μπορω να κατανοησω πως εισαι τοσο σιγουρος για τη μη επανασυνδεση.Κοιταξες το προσωπικο τουσ ωροσκοπιο και εβγαλες συμπερασμα?1000 συγμωμη και παλι γιατι ειμαι ασχετη και ρωταω με βαση τα οσα εχω διαβασει εδω στο site,αλλα οι οψεις που αναφερει δεν ειναι θεωριτικα καλες για ενα δεσμο?οπως οι σεληνες μεταξυ τους ή η αφροδιτη με τη σεληνη και τον αρη?Δειχνει καποια απο αυτες τις οψεις ξαφνικο και οριστικο χωρισμο?Αυτη με τον ουρανο πχ?ή μηπως η απαντηση που εδωσες εχει να κανει με την ημερομηνια χωρισμου?25/7?Περιεργη ημερομηνια ε?τι γινοταν τοτε αστρολογικα?και μενα ηρθαν τα πανω κατω στη σχεση μου....Ελπιζω σε μια απαντηση.Ευχαριστω
    Αν εξαιρέσουμε το ...κληρονομικό μου χάρισμα :toung:, την εμπειρία μου σε σχέσεις :toung::toung: αλλά και τη γενικότερη εμπειρία λόγω ηλικίας:embarrest, και σκεφτούμε ότι ο άξονας Παρθένων-Ιχθύων τραβάει τον παθών του τον τάραχο εδώ και ένα χρόνο περίπου με την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού, δούμε και την "προδιάθεση" της όψης Ουρανού-Αφροδίτης, τη σύνοδο Πλούτωνα-Ηλίου, τη χιαστί των Ήλιων (που όλα μαζί δείχνουν ότι υπέβοσκε μια ρήξη που αργά ή γρήγορα θα εμφανιζόταν) και συνυπολογίσουμε τις θέσεις των Σεληνών, που δεν είναι και οι καλύτερες και από Οίκο και από ζώδιο, και παράλληλα συνυπολογίσουμε και κάποιους κοινωνικούς παράγοντες, δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε διαφορετικό συμπέρασμα από αυτό που ανέφερα εξαρχής.

Μια σχέση δεν αποκτά εχέγγυα σταθερότητας με ένα εξάγωνο ¶ρη-Αφροδίτης και με ένα τρίγωνο των Σεληνών. Επιπλέον, δεν είδα πουθενά να αναφέρεται "ξαφνικός" χωρισμός. Και επί της ουσίας ΔΕΝ υπάρχει ξαφνικός χωρισμός. Απλώς κάποιος δεν έχει δει έγκαιρα τα σημάδια. Το γεγονός ότι φθάνει στο σημείο κάποιος να πει "τέρμα" μπορεί να φαίνεται ξαφνικό στα μάτια του άλλου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο πρώτος δεν το "δούλευε" καιρό τώρα στο μυαλό του και μόλις δόθηκε κάποια αφορμή απλώς το είπε...
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλημέρα και ευχαριστώ που ασχοληθήκατε τόσο με το δικό μου θέμα. Μητσάκο ήθελα να διορθώσω ότι δεν είναι Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη αλλά Ουρανός τετράγωνο Σελήνη. Επίσης ήθελα να πω ότι εγώ είμαι αυτή που εξαφανίστηκα (δεν είπαμε χωρίζουμε - τέλος) γιατί θεωρώ ότι θα είναι μία σχέση με πολλά προβλήματα. ΄Ομως υπάρχει μια έλξη που δεν μπορώ να την εξηγήσω ούτε κι εγώ. Από την πλευρά του είναι ακόμα θετικός χωρίς όμως να υποχωρεί σε όσα με ενοχλούν!

11/8/1984 14:30 nax γυναικα και 19/03/1976 09:15 ath αντρας βλεπετε κατι εσεις που γνωριζεται που να κανει πολυ μπαμ στη συναστρια? σχεση εγινε 22/03/2009 και χωρισμος 10/05/2009. το Ξερω ζηταω πολλα αλλα δεν μπορω να αποφυγω τον πειρασμο...:embarrest

Thanks βρε Μητσακο που ασχοληθηκες.Και τι να κανεις στη τελικη??Εχεις μια συναστρια με αρνητικες οψεις,να τη παρατησεις μονο γιαυτο?Και μετα να αναρωτιεσαι γιατι δε προσπαθησες και τι θα γινοταν?Και αν μεινεις και προσπαθησεις και δε σου βγει να κλαις μετα με μαυρο δακρυ και να σκεφτεσαι...αφου το ηξερα!Τελος παντων μακαρι να ηξερα και γω...μαλλον θα ελεγα μη μετανιωνεις για κατι που εκανες αλλα για κατι που δεν εκανες.Κι επειτα δεν ειναι μονο τα αστρα....ειναι πολλα,καταβολες,εμπειρια,ω ιμοτητα σκεψης,αυτογνωσια....Ας χρησιμοποιησουμε την αστρολογια ως εξηγηση σε καποια ερωτηματα και οχι ως μαντειο...πχ γιατι δεν ειναι τοσο εκδηλωτικοσ?Ισως γιατι ενδεχομενως εχει αφροδιτη στον υδροχοο κλπ sorry που ολα αυτα ειναι ασχετα με το θεμα...Ευχαριστω ξανα

γεια σε ολη την παρεα...ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το site αν και το επισκεφτομαι καθημερινα.. ειμαι σε αρκετα δυσκολη θεση εδω και καιρο και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του και να με βοηθησει στο αν μπορει να υπαρξει επανασυνδεση με ενα ατομο(που δεν το βλεπω,αν και το θελω παρα πολυ) γιατι νομιζω οτι εχασα την ευκαιρια της ζωης μου..αυτος γεννημενος 14/02/1973 γυρω στις 11 το βραδυ(μαλλον)στα γιαννενα ..και εγω 31/08/1977 και ωρα 8 και μιση το βραδυ στην αθηνα..ο χωρισμος εγινε 5 μαιου του 2009..γνωριστηκαμε 08/08/2008 αλλα ουσιστικα ξεκινησαμε τη σχεση μας στις 29/08/2009..ζητω συγνωμη αν δεν επρεπε να γραψω εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου μπορουσα..θα το εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσε καποιος..ευχαριστω εκ των προτερων..

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Nα υπενθυμίσω ότι στο MyHoroscope δεν κάνουμε προσωπικές αναλύσεις και προβλέψεις αλλά βοηθάμε τα μέλη μας να μελετήσουν βήμα βήμα και να καταννοήσουν μόνα τους χάρτες τους, άρα να δώσουν μόνοι και απαντήσεις στα ερωτήματα που τους εγείρονται - τις οποίες φυσικά και πάλι θα είμαστε εδώ να συζητήσουμε διδακτικά.

Οι ολοκληρωμένες προσωπικές προβλέψεις είναι ευθύνη (και δουλειά) των επαγγελματιών αστρολόγων, και σε αυτούς πρέπει να αποτανθούμε εάν θέλουμε κάτι τέτοιο και δεν είμαστε ακόμα σε θέση να το κάνουμε εμείς.

Ευχαριστώ. :-)

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

ναι το γνωριζω και ζητω συγνωμη...εχω διαβασει διαφορα αρθρα και εχω παρακολουθησει διαφορες συζητησεις που εχουν γινει αλλα για το θεμα το δικο μου δεν εχω βγαλει ακομα καποια συμπερασματα..ας ξενικησω ομως με καποια ερωτηματα και το βλεπουμε στην πορεια .στο συνθετο χαρτη μας βλεπω ηλιο στον 11 οικο σε συνοδο μαζι με τον βοριο δεσμο.κρονο και βερτεξ στον 7 οικο ...χειρων δια και αφροδιτη στον τεταρτο οικο..ουρανο στο μεσουρανημα..η αφροδιτη κανει τις εξης οψεις Αφροδίτη Χιαστί Ήλιος 6.03
    Αφροδίτη Χιαστί Ερμής 4.77
    Αφροδίτη Χιαστί Ποσειδώνας 2.19
    Αφροδίτη Χιαστί Πλούτωνας 0.21
    Αφροδίτη Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 0.28
    Αφροδίτη Τρίγωνο Λίλιθ 4.00
    Αφροδίτη Τρίγωνο Ωροσκόπος 0.80
    Αφροδίτη Χιαστί Μεσουράνημα 4.28

επισης οι κυβερνητες πρωτου (αιγοκερως)-εβδομου (καρκινος)δεν κανουν καμια οψη μεταξυ τους..επισης ηλιος (τοξοτης) σε αντιθεση με τη σεληνη,..ισως βεβαια ειναι λαθος που κοιταω το συνθετο..μηπως θα επρεπε να κοιταω τη συναστρια εφοσον δεν υπαρχει σχεση?

Όνομα:
    Γιάννα

Όπως και να εχει, αρχικα πρεπει να κοιταξεις την συναστρια ( αφου εχεις δει πρωτα τους γεννεθλιους)…..εγω με μια πολύ γρηγορη ματια ,ειδα ότι πιθανον να υπηρχε προβλημα επικοινωνιας….εν γενει….οποτε πώς να διατηρηθει μια σχεση; :embarrest
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)