- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
Thread: Απορία για συναστρία
-
28-07-2009, 12:59 PM #1
Απορία για συναστρία
Γειά σας.Βγάζοντας τη συναστρία για μια καινούργια γνωριμία, είδα κάποιες έντονες διαφορές σε σχέση με τις σελήνες μας και τις αφροδίτες μας.Συγκεκριμένα ενώ η δική μου σελήνη είναι σε τρίγωνο με την αφροδίτη και τον ήλιο του, η δική του σε χιαστί με την αφροδίτη και τον ¶ρη μου.Η δική του αφροδίτη σε πολύ καλές όψεις με τα Φώτα μου και σε σύνοδο με το Δία μου, ενώ η δική μου χιαστί με τη σελήνη και το Δία του.Πείτε μου σας παρακαλώ την άποψή σας. Τελικά αγάπη θα υπάρχει μόνο από μένα ή το αντίθετο;
Τί συμπεράσματα βγάζετε;
-
28-07-2009, 02:33 PM #2
Re: Απορία για συναστρία
γεια σας,παιδια!γεννηθηκα 10/7/78 αγρινιο αιτ/νιας 14 και 15 .μπορει καποιος να μου πει αν εχω ευκολο χαρτη και σε ποιους τομεις υπαρχει δυσκολια?ευχαριστω .ειμαι αρχαρια και προσπαθω να καταλαβω καποια πραγματα
-
28-07-2009, 02:53 PM #3
-
29-07-2009, 10:38 AM #4
-
29-07-2009, 11:34 AM #5
Αγαπητή October
Κατ αρχάς τα στοιχεία που παραθέτεις δεν είναι αρκούντως διαφωτιστικά, ώστε να πάρεις μια εμπεριστατωμένη απάντηση. Πρακτικά, αν ο ερμηνευτής δεν έχει μπροστά του τα ωροσκόπια, ενδέχεται να εξάγει λανθασμένα συμπεράσματα.
Από την πλούσια συμμετοχή του Δία πάντως, εκτιμώ ότι η μεταξύ σας σχέση θα οδηγήσει τελικά σε ...νέες γνωριμίες. :bigsmile: Η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου μέσω μιας σχέσης έχει πολύ συχνά και τέτοιες συνέπειες...Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
29-07-2009, 11:57 AM #6
Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη συναστρία δύο ατόμων, ανεξάρτητα αν η σχέση τους είναι φιλική, εχθρική, επαγγελματική, γονεϊκή ή ερωτική ή ό,τι άλλο. Αυτά μεταξύ δύο ατόμων-ανθρώπων.
Η απορία μου είναι αν γίνεται συναστρία μεταξύ ανθρώπου και ζώου, συγκεκριμένα σκύλου, και αν αυτή θα έχει κάποια βάση.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-07-2009, 02:34 PM #7
Κύριε Ριζόπουλε σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.Μου φάνηκαν παράξενες οι διαφορετικές επιδράσεις στις σελήνες μας.Η δική του χιαστί με την Αφροδίτη μου και η δική μου τρίγωνο με τη δική του Αφροδίτη.Αυτό σημαίνει μονόπλευρα συναισθήματα; Από ποιόν;Από εκείνον ή από εμένα;Όπως είπα και στο αρχικό είναι καινούργια γνωριμία.
-
29-07-2009, 03:00 PM #8
Γενικά μιλώντας οι σύνοδοι και οι λεγόμενες δυσαρμονικές όψεις είναι πιο ουσιαστικές σε μια συναστρία. Αφού όμως πρόκειται για καινούργια γνωριμία, νομίζω ότι είναι καλύτερο να ζήσετε ότι νοιώθει ο καθένας κι από Σεπτέμβρη το ξαναβλέπουμε...:bigsmile:
Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
29-07-2009, 03:20 PM #9
-
29-07-2009, 03:24 PM #10
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.