s
Κλήρος γάμου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Κλήρος γάμου

Καλησπερα,

Μες το κατακαλόκαιρο εμένα μου ήρθε να ψάξω για τον κληρο γαμου! Βρηκα σε ενα αρθρο στο site ότι είναι ο υπολογισμος των παρακάτω μοιρών (ξεκινώντας απο Κριό) για:
    Γαμου ανδρων = Ωροσκοπος+Αφροδιτη-Κρονος
    Γαμου γυναικων =Ωροσκοπος+Κρονος-Αφροδιτη
    Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι υπολογίζω σωστα, βάση παραδείγματος.
    Πχ.για άνδρα: Ωρ.(08,58 Υδρ)=308,58 / Αφροδ (16,57 Διδ) = 76,57 /Κρόνος (15,52 ζυγός)=195,52
    Συνεπώς κλ.γάμου=308,58+16,57-195,52 =129,63 δηλαδή στις 9,63 παρθένου
    ???
    Σωστό?

ευχαριστώ...

Re: Κλήρος γάμου

Θεώρω για να μην μου λέει κανείς ότι είμαι λάθος, αρα ότι το παραδειγμά μου είναι σωστό... :unsure:

Απο Ναπολέωντα κ Ιωσηφινα'ς άρθρο απο την κυρία Σίμου γίνεται και αναφορά κ για κληρο σύνθετου. Βγαίνει με τον ίδιο τρόπο που βγαίνουν και οι υπόλοιποι σύνθετοι πλανήτες?

Υπάρχει προγραμμα που να υπολογίζει και αυτον τον κλήρο..?

Σε συναστρια όταν κληρος γάμου του ενός κάνει σύνοδο με κρόνο του άλλου ή με ήλιο τι σημαίνει?

Ευχαριστώ....και πάλι! :nuts:

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by water View Post
    Θεώρω για να μην μου λέει κανείς ότι είμαι λάθος, αρα ότι το παραδειγμά μου είναι σωστό... :unsure:

Απο Ναπολέωντα κ Ιωσηφινα'ς άρθρο απο την κυρία Σίμου γίνεται και αναφορά κ για κληρο σύνθετου. Βγαίνει με τον ίδιο τρόπο που βγαίνουν και οι υπόλοιποι σύνθετοι πλανήτες?

Υπάρχει προγραμμα που να υπολογίζει και αυτον τον κλήρο..?

Σε συναστρια όταν κληρος γάμου του ενός κάνει σύνοδο με κρόνο του άλλου ή με ήλιο τι σημαίνει?

Ευχαριστώ....και πάλι! :nuts:
    Βάζοντας τις μοιρες που δινεις σε ενα υπολογιστικό για κλήρους μου δίνει 10ο03' του Ζυγού. Όταν γενικά δεν σου απανταει κανεις, δεν σημαινει υποχρεωτικά πως ειναι κιολας σωστες οι υποθέσεις σου. Εγω νομιζω πως δεν απανταει κανεις, διαισθανόμενος και την επομενη ερωτηση σου (για όψεις που εκανες) γιατι δεν υπάρχει εκτενή αναφορά στους αραβικούς κλήρους, και επομένως λίγο ξερουμε πως και αν λειτουργουν όλα αυτα τα σημεία στον χάρτη. Εγω ας πούμε βρήκα 2 κλήρους γαμου για αντρες, 2 για γυναικες και εναν για όλους. Που να δεις ποσοι υπαρχουν για χωρισμό! Ακόμα προσωπική μου αποψη, ειναι να μην προσπαθεις να πάρεις στοιχεία για γαμο απο εκεί. Εδω οι πλανήτες και μιλάνε μόνο για πιθανότητες και τασεις... τα μαθηματικά σημεια τι να λένε;;;;

Ευχαριστώ για την απαντηση σου, δεν ξερω πως καταφερες κ βρήκες 2 κληρους διαφορετικούς και δεν κατανοώ αυτό περι 1 κλήρο για όλους.. (?) . Ο κλήρος του γάμου βλεπω ότι αναφέρεται σε αναλύσεις γενεθλιων χαρτών σε παραδειγματα στο site και εκτός site, και αναρωτιέμαι πως το βρίσκουμαι.

Το υπολογιστικό που υπάρχει? Αν δεν αφορά γάμο ο κλήρος του γάμου, τότε ποια η σημασία του? Το γνωρίζω ότι δεν είναι πλανήτης... και είναι βέβαιο για επιδράσεις και άλλων παραμέτρων για αποτελέσμα γάμου!

Όνομα:
    Ράνια

Δεν ειπα πως δεν αφορά τον γάμο. Είπα οτι δεν ειναι ουσιώδες στοιχειο στην ευρεση αυτού που ψάχνεις. Πιθανον να ειναι συμπληρωματικό (οχι τα αλλα συμπληρωματικά ). Εγω βρήκα αυτους ->
    Γαμου: ASC+ακμη 7ου-Αφροδίτη
    Αντρα(1): ASC+Αφροδίτη-Κρόνος
    Αντρα(2): ASC+Αφροδίτη-Ήλιος
    Γυναικα(1): ASC+Κρόνος-Αφροδίτη
    Γυναικα(2): ASC+¶ρης-Σελήνη

(αλλά και που τους βρήκα τι εγινε? :toung

Ευχαριστώ για την πληροφορία απο τη μια αλλά συγνώμη κιόλας γιατι To : (αλλά και που τους βρήκα τι εγινε? ) αναιρεί το ίδιο το αστρολογικό περιεχόμενο αυτής της κοινότητας.Υπαρχουν σαν να λες ερωτήσεις που είναι χαζές. Νομίζω πως ουσιαστικά ειρωνευεσαι το ερωτημά μου..
    χωρίς να έχω αναφέρει αν το θεωρώ ουσιαστικό, συμπληρωματικό ή οτιδήποτε, μαι ερώτηση έκανα απλή.

τελος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο σου

Όνομα:
    Ράνια

Δεν ειρωνευτηκα. Απλά σου λέω πως δεν μπορω να δωσω ερμηνεια των απειρων κλήρων που υπάρχουν με όψεις, κι οτι πιθανον να χρειαζεται μια σειρά μαθηματων επι του θεματος. Ειναι απλό!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)