s
7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 46

Re: 7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Σωστα, αλλα η σεληνη μονο απο οικο δεν λεει κατι, καθως ειναι στον τοξοτη και ο αρης οπως ηδη ανεφερα ειναι στον υδροχοο.Αυτα τα δυο απο μονα τους δειχνουν γενικα ποιο ελευθερες σχεσεις.Ο ηλιος ειναι στον 11 ,ταυτηζετε καλυτερα με ομαδες ανθρωπων.Και ισως να υπαρχουν και αλλα στοιχεια στον χαρτη που να δειχνουν οτι η κλασικη αποψη περι γαμου να μην της ταιριαζει απολυτα.
    Έχεις απόλυτο δίκιο, απλώς η Σελήνη ως βασική παράμετρος του χαρακτήρα του ατόμου, πάντα θα της δημιουργεί αυτήν την αίσθηση, έστω και λανθάνουσα. Στην ουσία όμως, ναι, έχει υδροχοϊκή αντίληψη για τις σχέσεις :bigsmile:

('ντάξει τώρα )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Σωστα, αλλα η σεληνη μονο απο οικο δεν λεει κατι, καθως ειναι στον τοξοτη και ο αρης οπως ηδη ανεφερα ειναι στον υδροχοο.Αυτα τα δυο απο μονα τους δειχνουν γενικα ποιο ελευθερες σχεσεις.Ο ηλιος ειναι στον 11 ,ταυτηζετε καλυτερα με ομαδες ανθρωπων.Και ισως να υπαρχουν και αλλα στοιχεια στον χαρτη που να δειχνουν οτι η κλασικη αποψη περι γαμου να μην της ταιριαζει απολυτα.
    Η αληθεια ειναι οτι δεν αντεχω καταπιεστικες σχεσεις.Αν αυτο εννοεις ως κλασικη αποψη περι γαμου.Ομως αυτο δε σημαινει οτι δε θελω σταθερες σχεσεις.Σαφως και παρασυρομαι απο τον Ποσειδωνα,αλλα με τις οψεις που προανεφερα και με ωροσκοπο στον Ταυρο,θεωρω πολυ σημαντικο πραγμα την ασφαλεια και συντροφικοτητα μιας σταθερης σχεσης.
    Και συγνωμη απο τους διαχειριστες αν ξεφευγουμε απο το θεμα!:bigsmile:

Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45,και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
    Ηλιος χιαστί Ηλιος
    Σελήνη τρίγωνο Σελήνη
    Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη
    Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη
    Πλούτωνας σύνοδος Ηλιος
    Ηλιος σύνοδος Χείρωνας
    Ηλιος σύνοδος Δίας
    Αρης εξάγωνο Αφροδίτη
    Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης???

Στο προηγούμενο ερώτημα διορθώνω Ουρανός τετράγωνο σελήνη και όχι Αφροδίτη!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by afroditi03 View Post
    Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45,και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
    Ηλιος χιαστί Ηλιος
    Σελήνη τρίγωνο Σελήνη
    Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη
    Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη
    Πλούτωνας σύνοδος Ηλιος
    Ηλιος σύνοδος Χείρωνας
    Ηλιος σύνοδος Δίας
    Αρης εξάγωνο Αφροδίτη
    Στο προηγούμενο ερώτημα διορθώνω Ουρανός τετράγωνο σελήνη και όχι Αφροδίτη!

Aγαπητη Αφροδιτη
    1] δεν εχεις δωσει τοπο γεννησης και για τους δυο.....
    2]σε ποιους οικους ειναι τα παραπανω που λες και ποια ζωδια;

Δες λοιπον που ειναι και ξαναρωτα
    και ισως παρεις καποια απαντηση απο καποιο μελος που ξερει ε;:bigsmile:
    Σου προτεινω να ριξεις και μια ματια καλη μου Αφροδιτη
    στην αναζητηση στις συναστριες εκει θα διαβασεις
    πολλα και ενδιαφεροντα που θα σε βοηθησουν:bigsmile:

κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

[QUOTE=afroditi03;85879]Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45 Αθήνα και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50 Αθήνα. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
    Ηλιος (11ος Ιχθείς) χιαστί Ηλιος (7ος Παρθένος)
    Σελήνη (Σκορπιός 7ος) τρίγωνο Σελήνη (5ος [I]χθείς)
    Σελήνη (Σκορπιός 7ος) σύνοδος Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
    Ουρανός(Ζυγός 6ος) τετράγωνο Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
    Πλούτωνας(Ζυγός 6ος) σύνοδος Ηλιος (Παρθέντος 7ος)
    Ηλιος (11ος Ιχθείς)σύνοδος Χείρωνας (Ιχθείς 12ος)
    Ηλιος (11ος Ιχθείς) σύνοδος Δίας (Ιχθείς 12ος)
    Αρης (Αιγόκερος 9ος) εξάγωνο Αφροδίτη(Σκορπιός 8ος)

[QUOTE=afroditi03;85893]
    Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45 Αθήνα και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50 Αθήνα. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
    Ηλιος (11ος Ιχθείς) χιαστί Ηλιος (7ος Παρθένος)
    Σελήνη (Σκορπιός 7ος) τρίγωνο Σελήνη (5ος [I]χθείς)
    Σελήνη (Σκορπιός 7ος) σύνοδος Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
    Ουρανός(Ζυγός 6ος) τετράγωνο Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
    Πλούτωνας(Ζυγός 6ος) σύνοδος Ηλιος (Παρθέντος 7ος)
    Ηλιος (11ος Ιχθείς)σύνοδος Χείρωνας (Ιχθείς 12ος)
    Ηλιος (11ος Ιχθείς) σύνοδος Δίας (Ιχθείς 12ος)
    Αρης (Αιγόκερος 9ος) εξάγωνο Αφροδίτη(Σκορπιός 8ος)
    Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Αλλά έτσι ...τόσο χάλια?

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Αλλά έτσι ...τόσο χάλια?
    Ένα από τα καλά που έχει η αστρολογία, ανεξάρτητα από το αν λειτουργεί ή όχι, είναι ότι μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε αν αυτά που υποδεικνύονται από αυτήν αντιστοιχούν σε πραγματικές καταστάσεις και στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Καθόμαστε λοιπόν και με το προγραμματάκι που έχει σε αυτό το σύνδεσμο Ππροσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος εξετάζουμε αρχικά κατά πόσο τα γενικά στοιχεία που αναφέρονται αντικατοπτρίζουν πτυχές του χαρακτήρα μας. Με βασική προϋπόθεση βέβαια, να μην λέμε ψέματα στον ίδιο μας τον εαυτό.

Στη συνέχεια, και στο βαθμό που μπορούμε να ξέρουμε τον άλλο, εξετάζουμε και τα δικά του στοιχεία. Αμερόληπτα, όπως κάναμε και με εμάς. Μετά σκεφτόμαστε, και με όσα στοιχεία έχουμε συλλέξει από τον κοινό μας βίο μαζί του, τα αρνητικά που ενυπάρχουν ως τάσεις αν είναι δυνατόν να μετουσιωθούν σε θετικά και τι έχουμε κάνει για αυτό. Αν η σχέση μας είχε διαρκέσει κάμποσο, μπορούμε, αν είμαστε αμερόληπτοι πάντα, να δούμε τι ήταν αυτό που μας έδενε αλλά και τι ήταν αυτό που μας απομάκρυνε. Συνυπολογίζοντας πάντα τη συμπεριφορά του άλλου από τη δική του σκοπιά και όχι από τη δική μας εννοείται, και με βάση τα δικά του πραγματικά χαρακτηριστικά και όχι μόνον αυτά που εμείς βλέπαμε ή θέλαμε να δούμε.

Πολλές φορές η αλήθεια είναι μπροστά μας, απλώς μας πονάει και δεν μας αρέσει
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Ευχαριστώ και πάλι κατάλαβα απολύτως, απλά ήλπιζα να έχω μια ευκαιρία να διορθώσω κάποια πράγματα που θεωρώ ότι θα μπορούσα αλλά μάλλον είναι αργά!

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)