s
Χρημα και Καριερα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Αντζελα

Χρημα και Καριερα

Γεια σας και χαρα σας,
    καλες οι αποριες για τον 7ο και τις σχεσεις γενικοτερα αλλα θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με ενα αλλο θεμα που με απασχολει εξισου.
    Διαβασα καπου και δεν μου αρεσε οτι ο Ποσειδωνας στον 2ο οικο ( ακμη του οποιου εχω στον Τοξοτη ) σημαινει εξανεμιση χρηματος, αστοχος δανεισμος, πτωχευσεις. Σχηματιζει τριγωνο με την Σεληνη ( Λεων, 10ος ) και αντιθεση με τον Αρη ( Ταυρος, 7ος ).Παρεπιπτοντως ο γενεθλιος Διας μου ( κυβερνητης του 2ου )ειναι στον Σκορπιο 1ο οικο και σχηματιζει τετραγωνο με τη Σεληνη.

Επισης ενα διευκρινιστικο ερωτημα: συμφωνα με τις προβλεψεις Ηλιου, εγω που ειμαι Κριος φετος ο Διας μπαινει στον 10ο οικο και ο Κρονος στον 6ο. Ομως με τον γενεθλιο χαρτη μου ο Αιγοκερως (Διας) ειναι η ακμη του 4ου οικου, ξεκιναει ομως απ τον 3ο και η Παρθενος (Κρονος) ειναι η ακμη του 12ου και ξεκιναει απ τον 11ο. Τελικα τι ενεργοποιει; Εχω ελπιδες για δοξα και λεφτα; Δεν εχω προβλημα με την δουλεια αλλα με την ασκοπη...
    Ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα:
    Αντζελα

Re: Χρημα και Καριερα

Αγαπητα μελη,
    θα ηθελα να σας υπενθυμισω το ερωτημα μου. Μηπως δεν το εθεσα σωστα ωστε να μου απαντησει καποιος;
    Αν καταλαβατε η απορια μου εχει να κανει προτιστως με τον 2ο οικο.
    Οσο για το δευτερο σκελος ισως το παραθετω λιγο μπερδεμενα. Sorry...Ακομη μαθαινω!!!

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Αγαπητα μελη,
    θα ηθελα να σας υπενθυμισω το ερωτημα μου. Μηπως δεν το εθεσα σωστα ωστε να μου απαντησει καποιος;
    Αν καταλαβατε η απορια μου εχει να κανει προτιστως με τον 2ο οικο.
    Οσο για το δευτερο σκελος ισως το παραθετω λιγο μπερδεμενα. Sorry...Ακομη μαθαινω!!!

Η συχνότητα απαντήσεων σε διάφορες ερωτήσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν έχουμε πάντα το χρόνο να ψάξουμε καθώς η καθημερινότητα δεν μας περιμένει. Οπότε καλό θα ήταν να έχουμε υπομονή και οποτε βρει κάποιος χρόνο θα μας απαντήσει.(Θα προσπαθήσω αργότερα σήμερα να βοηθήσω και εγώ)

Μην αγχώνεστε!:bigsmile:

Προσπαθώντας να απαντήσω στο πρώτο σου ερώτημα, έχω διαβάσει τα εξής:

KατΆ αρχήν, έχεις ακμή του 2ου οίκο στον Τοξότη που δείχνει ότι μπορεί να έχεις κάποια υλικά ωφέλη από εμπορικές δραστηριότητες ή από την ενάσκηση διδασκαλικής εργασίας. Ταυτόχρονα, ο Ποσειδώνας στον Τοξότη δείχνει άτομο με δυνατό υποσυνείδητο που επιζητά την πνευματική εξέλιξη. Μπορεί, όμως, σε αυτή του την αναζήτηση να εξαπατηθεί καθώς το γεγονός πως ο Ποσειδώνας είναι στον 2ο οίκο δείχνει μια επιδίωξη εύκολου και γρήγορου κέρδους, μια υπεραισιόδοξη προοπτική ζωής που κάνει το άτομο να κινείται προοδευτικά, με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Η ύπαρξη του Δία –κυβερνήτη του 2ου οίκου σου- στον Σκορπιό φανερώνει ένα άτομο ζεστό, φιλικό, που είναι πρόθυμο να αγωνιστεί για τους στόχους του. Δένεται συναισθηματικά με τους άλλους και κρίνει σκληρά τον εαυτό του. Πρόκειται για άτομο το οποίο ελκύεται από τον αποκρυφισμό και έχει έντονη σεξουαλική ταυτότητα. Μιας και ο Δίας είναι στον οίκο του Ωροσκόπου δείχνει ταυτόχρονα, άτομο δυναμικό, κοινωνικό αρκετά αισιόδοξο που εκτιμά πολύ την ειλικρίνεια στις σχέσεις του με τους άλλους. Επειδή, είναι ο Ωροσκόπος στον Σκορπιό μπορεί να εκδηλώνεται μια «υπόγεια» διεκδίκηση εξουσίας, δηλ. ποιος έχει το πάνω χέρι στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ το άτομο δεν φανερώνει και όλα του τα χαρτιά.

Ούσα η Σελήνη στον Λέοντα φανερώνει ένα άτομο που βοηθά ανιδιοτελώς τους άλλους, είναι γενναιόδωρο αλλά δεν συγχωρεί την αχαριστία. Θέλει να νιώθει ξεχωριστό και είναι αρκετά περήφανο. Η Σελήνη στον 10ο οίκο δείχνει ότι το άτομο λαμβάνει σοβαρά υπόψη του το ζήτημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ενώ και η κοινωνικότητα και το κύρος που εκπέμπει το βοηθούν ακόμα και να ασχοληθεί με τα κοινά.

Το τρίγωνο, λοιπόν, της Σελήνης και του Ποσειδώνα δείχνει μια προσωπικότητα που εκπέμπει γοητεία, έχει έντονη φαντασία, είναι πρόθυμη να θυσιαστεί για το κοινό καλό αλλά είναι και εύκολο θύμα εξαπάτησης από άτομα που θα εκμεταλλευτούν τον ιδεαλισμό της.

Από την άλλη, το τετράγωνο του Δία με την Σελήνη φανερώνει μια τάση υπερκαταναλωτισμού, σπατάλης αλλά και υλικής και συναισθηματικής υπερβολής. Είναι διατεθειμένο το άτομο να κατασπαταλήσει τα υλικά του αγαθά μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τέλος, ο ¶ρης είναι στον Ταύρο για να υποδηλώσει ότι το άτομο έχει ανελαστικές απόψεις και άτεγκτη συμπεριφορά. Είναι κτητικό αλλά και δυναμικό και τολμηρό. Συγκρατεί αρκετά την έντονα πρωτοποριακή φύση του Ποσειδώνα, ενώ έχει και ανεξάντλητη επιμονή στην διεκδίκηση των στόχων του. Η ύπαρξη του ¶ρη στον 7ο οίκο φανερώνει ότι το άτομο θέλει έναν δυναμικό σύντροφο δίπλα του, ενώ το ίδιο είναι σχετικά ανταγωνιστικό και παρορμητικό σαν χαρακτήρας.

Η αντίθεση, λοιπόν, του Ποσειδώνα και του ¶ρη μπορεί να δείξει ένα άτομο που μπορεί παραπλανηθεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες του και να απογοητευθεί , καθώς εξιδανίκευσε τους ανθρώπους γύρω του.

Μηπως ξερει κανεις αν ο κρονος στον 2ο οικο στον σκορπιο τι σημαινει?κανει τετραγωνο κ με ερμη..ειναι ασχημο???:worried:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Tsoupo View Post
    Μηπως ξερει κανεις αν ο κρονος στον 2ο οικο στον σκορπιο τι σημαινει?κανει τετραγωνο κ με ερμη..ειναι ασχημο???:worried:

αγαπητο μελος εβαλες τα στοιχεια σου στο δωρεαν γενεθλειο;
    η εφαρμογη ειναι ακριβως πανω δεξια στην σελιδα
    εκει θα δεις τι λεει για τον κρονο σου και οτι αλλο θελεις :bigsmile:
    οπως επισης αν κανεις μια αναζητηση πανω αριστερα με την λεξη ''κρονος''
    θα σου βγαλει σελιδες μπολικες:nuts:
    αντε καλη πλοηγηση και καλο διαβασμα ε;

Δεσποινα κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)