s
Εκλείψεις Ιουλίου 2009. Κλίμα αισιοδοξίας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: Εκλείψεις Ιουλίου 2009. Κλίμα αισιοδοξίας

Quote Originally Posted by julie_iliadi View Post
    Εμένα πάλι Μητσάκο δε με ενδιαφέρει τι αρέσει στη διαχείριση και τι όχι πολλές φορές το έχω δηλώσει και το έχω ξεκαθαρίσει και προσωπικά στο Σωκράτη. Εγώ ότι θέλω θα το λέω και θα το ξαναλέω
    Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει και τι. Απλώς ξέρω ότι η συμμετοχή μας στο φόρουμ προϋποθέτει την αποδοχή από μέρους μας κάποιων κανόνων. Αν κάποιος δεν τους αποδέχεται, απλώς δεν συμμετέχει. Δόξα τω θεώ, υπάρχουν δεκάδες άλλα σάιτ ή μπλογκ και υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

Το γεγονός ότι το myhoroscope.gr χάρη και στην εφαρμογή των συγκεκριμένων κανόνων είναι και το μεγαλύτερο και πιο αποδεκτό αστρολογικό σάιτ στην Ελλάδα κάτι πρέπει να σου λέει.

Λοιπόν, δεν είμαι σε θέση να ελέγξω αν είναι ακριβής και ποιοτική η δουλειά όσον αφορά στην πρόβλεψη (προσωπικά πάντως δε με "έπιασαν" οι προβλέψεις) αυτό που από όλο το κείμενο μπορούσε να λείπει είναι ο πολιτικός σχολιασμός. Αυτό γιατί όπως το έχει γράψει ο συντάκτης φαίνεται σα να απευθείνετε σε ηλίθιους που ζουν σε άλλο πλανήτη.
    Αν και θεωρώ ότι η παράθεση του Ζωή & Ζώδια είναι αρκούντως κατατοπιστική, θα αναφέρω και τα εξής:
    Οι προβλέψεις που γίνονται με βάση μόνο το ηλιακό ζώδιο είναι τόσο γενικές που το πιθανότερο είναι να μην «πιάσουν» τον εκπρόσωπο του ζωδίου στο οποίο αναφέρονται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να διαβάσεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου, μπας και συμπίπτει η οικοθεσία. Αυτό το έχουμε ακούσει, γράψει και πει πάμπολλες φορές.

Ουσιαστικά αυτού του είδους οι προβλέψεις το θετικό που έχουν στο ευρύ κοινό είναι να το παρακινήσουν να ασχοληθεί πιο ουσιαστικά με την αστρολογία, ψάχνοντας τον ίδιο του τον εαυτό. Η χειρότερη δε μορφή εκλαϊκευμένης πρόγνωσης είναι αυτή των ημερήσιων προβλέψεων που στηρίζονται μόνο στην κίνηση της Σελήνης και είναι τελείως στον αέρα και ο τύπος (ηλεκτρονικός και έντυπος) βρίθει από αυτές.

Από ό,τι θυμάμαι, εσύ υποστήριζες ότι αυτές ήταν ...καλές και "πέφταν μέσα" και είχες εκφράσει και την δυσαρέσκειά σου όταν καταργήθηκαν από εδώ. Αν κάποια μέθοδος πρόγνωσης που απευθύνεται σε μεγάλο κοινό έχει κάποιες πιθανότητες να δείξει μια τάση, αυτή είναι η μέθοδος που ακολουθήθηκε από τη Μεντάκη, και είναι η ίδια που θα ακολουθούσε και ο καλύτερος και ο χειρότερος αστρολόγος.

Όσον αφορά τον «πολιτικό σχολιασμό», συγγνώμην, αλλά εγώ δεν τον είδα πουθενά. Εκτιμήσεις είδα (ίσως επιφανειακές, θα μπορούσε να πει κάποιος), υποθέσεις είδα, σχολιασμό δεν είδα.

Αν αστρολογικά διαφαίνεται ευνοϊκή περίοδος (ενός μηνός περίπου, όπως και στο άρθρο αναφέρεται αλλά και όπως το Ζωή & Ζώδια γράφει πιο πάνω) για έναν πολιτικό και επειδή εσύ πιστεύεις ότι αν αυτό αναφερθεί αποτελεί αβάντα για τον συγκεκριμένο πολιτικό, μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι.

Τα περί τους ηλίθιους που αναφέρεις τα αφήνω ασχολίαστα, καθώς εκτιμώ ότι εντάσσονται στο ίδιο πλαίσιο με την άποψή σου για την ορθότητα των ημερήσιων και μπορεί η κουβέντα να πάει αλλού. Έτσι κι αλλιώς, ο καθένας μας κρίνεται και από το ύφος του.

Αν ο/η Αστρολόγος επιθυμεί να ασχοληθεί και με την πολιτική αστρολογία, να το κάνει γράφοντας μια σοβαρή ανάλυση με θέμα συγκεκριμένο που θα υπογράφει.
    Δεν παρατήρησα πουθενά να αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι γραμμένο με τη λογική και τη μεθοδολογία της πολιτικής αστρολογίας, ούτε ότι αποσκοπεί να αποτελέσει ...«τομή».
    Απεναντίας είναι ένα άρθρο όπως και δεκάδες άλλα που έχουν δημοσιευθεί και εδώ στο myhoroscope και είναι απλουστευμένα και εκλαϊκευμένα.
    Το αν εσύ διαμόρφωσες την αντίληψη ότι αποτελεί άρθρο πολιτικής αστρολογίας, μάλλον θα πρέπει να ξανακοιτάξεις τους όρους και τις έννοιές τους και ίσως να μην είσαι τόσο βιαστική στις κρίσεις σου.

Οι σαχλοί σχολιασμοί μιας σοβαρής κατάστασης με σαχλό τρόπο σχολιάζονται.
    Από σαχλούς, σίγουρα, έτσι γίνεται.

Αυτή η παράγραφος στο κείμενο είναι σαν να γράφτηκε για να τη διαβάσει ο ίδιος ο Καραμανλής, να χαρεί για να σε πάρει προσωπικό αστρολόγο.
    Αν και σου εξηγώ και πιο πάνω, θα σου ξαναπώ ότι αφορά συγκεκριμένη περίοδο και δεν είναι κάτι μακροπρόθεσμο. Επιπλέον, αν δεν βιάζεσαι, διαβάζοντας το επόμενο τεύχος του Ζωή & Ζώδια (ή αν δεν το αγοράζεις, περίμενε να αναρτηθεί εδώ το αντίστοιχο άρθρο τον Αύγουστο) θα διαπιστώσεις ότι η μερική εύνοια που υπήρχε για τον Καραμανλή εκλείπει και επανέρχεται η κατάσταση στα ίδια για αυτόν και χειρότερα.
    Ξαναλέω: το Ζωή & Ζώδια είναι μηνιαίο και οι δημοσιεύσεις των προβλέψεων, αν ευκρινώς δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό, αφορούν τον μήνα που αναγράφεται στη ράχη του. Το ίδιο ισχύει και για το site.

Για εμένα τουλάχιστον το θέμα δεν έχει πλέον ενδιαφέρον και δεν πρόκειται να επανέλθω.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Τίνα

Χωρις να θελω να παρω την θεση κανενος, θελω να πω μονο, πως οποιος γνωριζει το ωροσκοπιο του Καραμανλη αυτο που βλεπει ειναι πως, η πρωτη εκλειψη πιανει με θετικες οψεις,τον Δια του μεσα στον 10ο κ οχι μονο, του ενεργοποιει το γενεθλιο τριγωνο Σεληνης Δια,κατι που αν μη τι αλλο δειχνει να εχει ευνοια κ προστασια στα θεματα της καριερας του,σε σχεση με το εξωτερικο, τα οικονομικα του κ το συστημα αξιων του. Η δευτερη εκλειψη του πιανει με θετικες οψεις τον γενεθλιο Κρονο, ο οποιος μαλιστα στηριζεται αρκετα απο τον διελαυνοντα Ουρανο. Συμπερασμα, φυσικα κ ευνοειται απο τις εκλειψεις.
    Αργοτερα δε, ο Κρονος πιανει με ιδιομοιρια τον Ηλιο του,επομενως το συζηταμε παλι.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    ......
    Αργοτερα δε, ο Κρονος πιανει με ιδιομοιρια τον Ηλιο του,επομενως το συζηταμε παλι.
    Και τρώει κατακούτελα και έναν ¶ρη και θα έχουμε πολλά να δούμε
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τα επαγγελματικά έστω και ζορισμένα, δεν μου πάνε άσχημα (ωροσκόπος Κριός) Ωστόσο είναι η χειρότερη μου χρονιά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας στην οικογένεια και πολύ θα ήθελα να ξέρω αν θα υπάρξει φως στο τούνελ γιατι έχω εξαντληθεί σωματικά και ψυχολογικά.

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Τα επαγγελματικά έστω και ζορισμένα, δεν μου πάνε άσχημα (ωροσκόπος Κριός) Ωστόσο είναι η χειρότερη μου χρονιά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας στην οικογένεια και πολύ θα ήθελα να ξέρω αν θα υπάρξει φως στο τούνελ γιατι έχω εξαντληθεί σωματικά και ψυχολογικά.
    Από ότι έχω καταλάβει οι εκλείψεις από μόνες τους δεν μπορούν να σου δώσουν να καταλάβεις όλα αυτά που ζητάς. Της σελήνης δε περισσότερο επιδρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Ένας καλός αστρολόγος μπορεί να σε βοηθούσε περισσότερο :unsure:

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Καλώς ή κακώς (και αν το δούμε ...καρμικά, καλώς ) υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που μάλλον θα θέλαμε να μην υπήρχαν. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, και τελείως πρακτικά μιλώντας, στο ερώτημά σου υπάρχουν δύο ζητήματα:

Το πρώτο είναι ότι υποβάλλουμε κάτω από τα άρθρα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με αυτά (απορίες, συμπληρώσεις) και σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση ή στην επιπλέον ανάπτυξή τους. ¶ρα θα έπρεπε να υποβάλεις το ερώτημά σου σε άλλη ενότητα που να συνάδει με το θέμα, ή, αν δεν βρίσκεις κάποια που να ταιριάζει, να δημιουργήσεις ένα νέο θέμα.

Το δεύτερο είναι ότι και να ήθελε κάποιος να σου πει κάτι, απλώς δεν θα μπορούσε, αφού δεν θα είχε τα απαραίτητα στοιχεία. Αν και για μια πλήρη ανάλυση μάλλον θα έπρεπε να απευθυνθείς σε επαγγελματία αστρολόγο της επιλογής σου
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Πολύ μου άρεσε το άρθρο...Κλίμα αισιοδοξίας που πραγματικά το χρειαζόμαστε όλοι νομίζω...Ειδικά σήμερα που το διάβασα ήταν σαν τονωτική ένεση μια και είμαι Δίδυμος της τελευταίας μέρας...

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Mπορεί κάποιος να με επιβεβαιώσει τί σημαίνει η έκλειψη -στον 9 μου- σε τετράγωνο ακριβείας (κάτι ψιλά της μοίρας...) με τον Ωροσκόπο και τί σε αντίθεση 2-3° με την Αφροδίτη?

Καλά - κακά, όλα ευπρόσδεκτα! :nuts:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Mπορεί κάποιος να με επιβεβαιώσει τί σημαίνει η έκλειψη -στον 9 μου- σε τετράγωνο ακριβείας (κάτι ψιλά της μοίρας...) με τον Ωροσκόπο και τί σε αντίθεση 2-3° με την Αφροδίτη?

Καλά - κακά, όλα ευπρόσδεκτα! :nuts:
    Αγαπητέ μου Δείμων,

δεν ξέρω το ωροσκόπιό σου γι' αυτό θα σου πω πιο γενικά την γνώμη μου για τις όψεις αυτές της έκλειψης. Ενώ οι σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν ξεκαθαρίσματα θεμάτων του παρελθόντος για να νιώσουμε καλύτερα στο παρόν, οι ηλιακές εκλείψεις έχουν σχέση με ξεκαθαρίσματα του παρόντος που μας ανοίγουν καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Η ηλιακή έκλειψη είναι ουσιαστικά μια πολύ δυνατή σύνοδος Ήλιου/Σελήνης και θα κάνει τετράγωνο με τον ωροσκόπο σου. Έτσι εμπλέκονται σ' αυτή την όψη τα τρία βασικότερα στοιχεία ενός χάρτη: Ήλιος/Σελήνη/Ωροσκόπος, με συγκρουσιακό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προβληματιστείς γύρω από τις οικογενειακές σου σχέσεις, τις ψυχικές καταβολές σου, τις προσωπικές σου ανάγκες και την έκφρασή σου ώστε να κατανοήσεις τι σου ζητά το ωροσκόπιό σου να συνειδητοποιήσεις και να αλλάξεις στον εαυτό σου.

Επειδή ο Ήλιος έχει την έξαρσή του στον Κριό, πιστεύω ότι τετραγωνίζοντας τον ωροσκόπο σου θα σου δώσει την ανάγκη να τον εκφράσεις περισσότερο, πράγμα που θα σε φέρει και σε μια σύγκρουση με τις ανάγκες σου από τις σχέσεις σου και τις ανάγκες των άλλων απέναντί σου, που είναι, πιστεύω, η έννοια της αντίθεσης της έκλειψης με την Αφροδίτη σου. Αν η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον ωροσκόπο σου στο γενέθλιό σου, αυτό θα ισχύει ακόμα περισσότερο.

Από την άλλη και η Σελήνη είναι στο ζώδιό της στον Καρκίνο και το τετράγωνο με τον ωροσκόπο και αντίθεση με την Αφροδίτη σου θα σε κάνουν πολύ ευαίσθητο στις ψυχικές σου ανάγκες και θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα αν οι ανάγκες αυτές εκφράζονται και εκπληρώνονται τόσο από εσένα όσο και από τους άλλους.

Η έκλειψη αυτή θα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια γι' αυτό και οι ψυχολογικές διεργασίες και τα γεγονότα που θα σου φέρει θα διαρκέσουν χρόνια. Για τα επόμενα χρόνια να παρακολουθείς τις διελεύσεις των πλανητών από την 29ο των παρορμητικών.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Κοραλλία μου δυστυχώς εδώ δεν έχουμε την «απτή» ευκολία της ευχαριστίας των απαντήσεων με ένα κλικ, γι αυτό θα σου την εκφράσω περιγραφικά! :bigsmile:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)