s
Συμβατότητα ζωδίων - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 15 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 149
    Όνομα:
    Μαίρη

Re: Συμβατότητα ζωδίων

γεια σε ολους προσπαθω και γω εδω και λιγο καιρο να ενταξω την αστρολογια στην καθημερινοτητα μου, αλλα θελω πολυ δουλεια ακομα. Μπορει κανεις να βοηθησει στο εξης Γεννηθηκα 02-05-1980 07.20 το πρωι στην ελλαδα και αυτός 24-08-1969 13.00 το μεσημερι στη Γερμανια υπαρχει καρμικοτητα στη σχεση μας Ευχαριστω προκαταβολικα

Quote Originally Posted by strange View Post
    γεια σε ολους προσπαθω και γω εδω και λιγο καιρο να ενταξω την αστρολογια στην καθημερινοτητα μου, αλλα θελω πολυ δουλεια ακομα. Μπορει κανεις να βοηθησει στο εξης Γεννηθηκα 2-5-1980 07.20 το πρωι στην ελλαδα και αυτός 24-12-1969 13.00 το μεσημερι στη Γερμανια υπαρχει καρμικοτητα στη σχεση μας Ευχαριστω προκαταβολικα
    Εσύ πώς το νιώθεις; Βλέπεις να υπάρχει; Αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάποιος βαθύς και όχι εύκολα εξηγήσιμος δεσμός μεταξύ σας; :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαίρη

γενικα εχουν συμβει περιεργα πραγματα στη ζωη μου τουε τελευταιους μηνες και εχω αλλαξει ριζικα στον τροπο που αντιλαμβανομαι πραγματα και καταστασεις και αυτος είναι και ενα ς απο τους λογους που στραφηκα και στο θεμα αστρολογια σε μια προσπαθεια να κατανοησω λιγο καλυτερα τα περιεργα της ζωης

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by natasama View Post
    Καλησπέρα! Είμαι τάυρος 27-04-81 με ωροσκόπο δίδυμο. Ο σύντροφος μου είναι τοξότης 13-12-66 με ωροσκόπο Αιγόκερο. Θα ήθελα να μάθω πόσο ταιριάζουμε και αν η χρονιά που έρχεται ενδείκνυται για εμάς... Γιατί τα βλέπω λίγο σκούρα... Πολλές διαφορές σε ΟΛΑ...

Quote Originally Posted by ζουπιαρα View Post
    Καλημέρα κι από μένα. Είμαι Τοξότης με ορωσκόπο Τοξότη και ο σύντροφός μου Κριός με ορωσκόπο Λέοντα. Οι ημερομηνίες γέννησής μας είναι αντίστοιχα 29/11/1982 και 12/04/1984, εγώ στα Ιωάννινα ώρα 07.30 και ο σύντροφός μου Φιλιάτες ώρα 15.35. Ταιριάζουμε; Υπάρχουν αρκετές διαφορές αλλά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με την συναστρία μας...ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδή μάλλον δεν διαβάσατε την προηγούμενή μου παράθεση, πηγαίνετε στην κορυφή της σελίδας εκεί που λέει Ωροσκόπιο και από το αναδυόμενο μενού επιλέξτε Ερωτική Συναστρία. Βάλτε τα στοιχεία σας και ψάξτε τις όψεις που σχηματίζουν οι χάρτες σας. Κοιτάξτε πρώτα τις δύσκολες και τις εύκολες ξεκινώντας από τα σημαντικότερα στοιχεία και προχωρώντας προς τα πιο δευτερεύοντα (Ήλιος > Σελήνη > Αφροδίτη > ¶ρης > Κρόνος κλπ) Όπου έχετε αμφιβολίες ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε κάτι ρωτήστε στην ανάλογη συζήτηση στα Φορουμ > Συζητήσεις > Αστρολογία για Αρχαρίους > Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση.

Εννοείται πως εάν βάλετε ένα κατεβατό με ερωτήσεις για 20-30 όψεις σε κάθε μήνυμα θα είναι μάλλον απίθανο να σας απαντήσει κάποιος. Γενικότερα υποστηρίζουμε την προαγωγή της μελέτης και την απόκτηση γνώσης από τα ίδια τα μέλη μας και όχι την προσφορά μασημένης τροφής - γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο άλλωστε...

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Καλησπέρα,
    Είμαι Ταύρος με Σεληνη στονΚριό και Αφροδιτη στον Κριό, Αρη στουσ διδυμο και ωροσκόπο καρκινο!
    Εκείνος Τοξότης με Σεληνη στον καρκίνο και Αφροδιτη στο Σκορπιο ,Αρη στον αιγώκαιρο (ωροσκόπο δεν γνωριζω) και ερμή στον σκορπιο.
    Είμαστε στα πρώτα στάδια τησ σχεσησ μας κα αναρρςτιέμαι αν ταιριαζουμε???
    επειδή γνωρίζς οτι ενασ τοξότης ειναι δυσκολο να συνυπαρξει με εναν ταυρο...Ηelpppp..:unsure:

Quote Originally Posted by anail20 View Post
    Καλησπέρα,
    Είμαι Ταύρος με Σεληνη στονΚριό και Αφροδιτη στον Κριό, Αρη στουσ διδυμο και ωροσκόπο καρκινο!
    Εκείνος Τοξότης με Σεληνη στον καρκίνο και Αφροδιτη στο Σκορπιο ,Αρη στον αιγώκαιρο (ωροσκόπο δεν γνωριζω) και ερμή στον σκορπιο.
    Είμαστε στα πρώτα στάδια τησ σχεσησ μας κα αναρρςτιέμαι αν ταιριαζουμε???
    επειδή γνωρίζς οτι ενασ τοξότης ειναι δυσκολο να συνυπαρξει με εναν ταυρο...Ηelpppp..:unsure:
    Με μια πρώτη ματιά, και χωρίς σκέψη, θα σου έλεγα ότι δεν ταιριάζετε, απλώς εσύ μπορεί να "ταιριάζεις" με πολλούς.
    Με μια δεύτερη όμως, η οποία είναι και από αυτές που λένε ότι έχουν και κάποια ...σκέψη, θα σου έλεγα ότι δεν είναι σωστό να βγάζεις συμπεράσματα μόνο από από αυτά τα στοιχεία που δίνεις, είτε αστρολογικά, είτε γενικά.

Μόνο και μόνο από τις θέσεις στα ζώδια κάποιων πλανητών θα ήταν ανεγκέφαλο να αρχίζουμε να λέμε πράγματα, εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η ουσία.
    Επειδή όμως μπορεί να σε ενδιαφέρει (εκείνον σίγουρα τον ενδιαφέρει πάντως ), θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε αστρολογική ερμηνεία να πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/?page=planets και να δεις πάνω κάτω πώς ερμηνεύεται η θέση του κάθε πλανήτη στα ζώδια.

Μετά, αν θες, πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/?page=lovecomp για να δεις αυτό που ήδη σου έχουν πει, ότι δλδ ο Ταύρος με τον Τοξότη δεν ταιριάζουν, αλλά θα δεις και ότι κάτω από περιπτώσεις ταιριάζουν, πράγμα που ίσως δεν σου έχουν ξαναπεί.

Αφού όμως δεις τις ερμηνείες των πλανητών στα ζώδια, κάνε μια προσπάθεια να δεις πώς μπορεί και αν μπορεί να ταιριάζουν πχ μια Σελήνη στον Κριό με μια Σελήνη στον Καρκίνο. Στη συνέχεια, το ίδιο με μια Αφροδίτη στο Σκορπιό με έναν ¶ρη στους Δίδυμους, ένας ¶ρης στον Αιγόκερω με μια Αφροδίτη στον Κριό. Σκέψου λίγο και φαντάσου ότι αυτά δεν είναι παρά μόνο ελάχιστα σε αυτά που πρέπει να ελεγχθούν προκειμένου να εξαχθεί ένα ουσιαστικό αστρολογικό συμπέρασμα συμβατότητας μεταξύ δύο ατόμων.

Κανονικά πρέπει να γίνει πλήρης ανάλυση του καθενός χάρτη ξεχωριστά και μετά να γίνει η ανάλυση των στοιχείων και των δύο χαρτών μαζί, υπολογίζοντας όχι μόνο τα στοιχεία που δίνεις, αλλά όλους τους πλανήτες και μαζί και χώρια, όλες τις όψεις που κάνουν, την οικοθεσία και τη θέση τους σε ζώδιο, τη δυναμική των γωνιακών Οίκων και κάποια άλλα που είναι για προχωρημένους.
    Σου φαίνονται πολλά; Αν ναι, είσαι μέσα :bigsmile:

Αν θες πάντως να πάρεις μια ιδέα, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, για να δεις πώς γίνεται μια συναστρία http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html αλλά και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html, φτιάξε τους δύο χάρτες πρώτα μεμονωμένους από εδώ Ππροσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος και προσπάθησε σιγά σιγά μόνη σου :bigsmile:.
    Να είσαι καλά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

aaa se euxaristw polu...idi katafera na tous kanw..mou menei i analusi
    alli mia vasiki erwtisi: i sunodos -to tetragwno - i to xiasti fanerwnei isxurotero desimo i elksi?
    me to sugkekrimeno sto koino xarti erwtikis symvatotitas prokuptoun polla xiasti k tetragwna..

se euxaristw polu gia tin voitheia..:bigsmile:

δλδ. Ηλιος εκείνου χιαστι με σεληνη
    σελήνη τετραγωνο με αφροδιτη
    αρης συνοδο με ποσειδωνα
    ωροσκόπος εξαγωνο με την αφροδίτη:blink:

Quote Originally Posted by anail20 View Post
    aaa se euxaristw polu...idi katafera na tous kanw..mou menei i analusi
    alli mia vasiki erwtisi: i sunodos -to tetragwno - i to xiasti fanerwnei isxurotero desimo i elksi?
    me to sugkekrimeno sto koino xarti erwtikis symvatotitas prokuptoun polla xiasti k tetragwna..

se euxaristw polu gia tin voitheia..:bigsmile:
    http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%...%E5%E9%F2.html :bigsmile:

(παράκληση: μην γράφεις γκρίκλις, κουράζουν και είναι και ...απαίσια )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

πολυ ενδιαφερον το αρθρο που μου εστειλες...:bigsmile:
    μαλλον 8α χρειστει συμβιβασμος κ υπομονη με τον τοξοτη απο μια πρωτη ματια...:worried:

Page 6 of 15 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)