- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 57 of 57
-
04-06-2009, 01:23 AM #51
Re: Δίας – Ποσειδώνας – Χείρωνας. Θαύμα ή Ψευδαίσθηση;
[QUOTE=Μητσάκος;84639]Αφού δεν είσαι σίγουρη για τον ωροσκόπο σου, πώς είσαι σίγουρη για τον 3ο Οίκο σου; :bigsmile:[/
είμαι ακριβως στην αλλαγη. το θέμα είναι άλλο. αν όντως γίνεται στον 3ο οίκο ποιο ζωδιο διαβάζω εκτος από τον ταύρο; ας παρουμε την περιπτωση να έχω ωροσκόπο τοξότη.
-
04-06-2009, 12:27 PM #52
[QUOTE=island;84731] Χωρίς να είμαι και εγώ ειδική island αλλά από όσα έχω καταλάβει διαβάζοντας τις απαντήσεις που έχουν δοθεί στο θέμα , θα σου πω να κοιτάξεις τον Τάυρο που είναι το ζώδιο σου και τον Τοξότη όχι επειδή είναι ωροσκόπος σου αλλά γιατί η σύνοδος γίνεται στον 3ο οικό . :bigsmile:
-
04-06-2009, 04:30 PM #53
σ ευχαριστώ
-
11-06-2009, 11:46 PM #54
Ειχα πει οτι θα παρατηρουσα τι θα γινοταν με την 1η αυτη συνοδο...
Ως Διδυμακι του 1ου δεκαημερου, αντιμετωπισα μια φοβία μου-κατι που περιμενα οτι μαλλον θα γινοταν εδω και 1,5 χρονο εγινε....πληρης απομυθοποιηση (καλα, αυτος ο Νευτωνας δεν επρεπε να τα ωραιοποιει λιγο???) Ελπιζω να προσγειωθηκα εντελως αυτο το διαστημα και να μην ξαναγινουν παρομοια στις υπολοιπες συνοδους. Βεβαια, το γεγονος οτι η τριαδα Δια κλπ εκανε τετραγωνο με τη σεληνη μου δεν βοηθησε....
Αντε καλα μυαλα να εχουμε!!!!!!!!!!!:toung:
-
30-06-2009, 02:08 PM #55
Γεια σας!
Βλεποντας τον χαρτη μου διαπιστωνω οτι αυτη η συνοδος κανει τριγωνο με τον ηλιο μου αλλα κανει και τετραγωνο με τον γενεθλιο ποσειδωνα μου..μου φαινεται λιγο αλλοκοτο ολο αυτο και δεν μπορω να καταλαβω το ρολο αυτης της συνοδου στον χαρτη μου. Οι λογοι που μου φαινεται περιεργο ειναι: εχω ποσειδωνα στον 10ο και αυτον τον καιρο γκρεμιζονται ενα ενα τα σχεδια-ονειρα σε σχεση με την δουλεια μου, εδω υποψιαζομαι τον ρολο του τετραγωνου αλλα το τριγωνο δεν το ενοιωσα πουθενα γιατι γενικα εχω δυσκολιες και σε θεματα υγειας. Με μπερδευει γιατι δεν γνωριζω αρκετα για το ερμηνευσω σωστα:unsure:. Θα μπορουσατε να μου πειτε την γνωμη σας;
Ευχαριστω
-
30-06-2009, 02:39 PM #56
Στο τέλος της σελίδας που σου παραθέτω έχει 2-3 ποστ που μπορεί να σου ξεδιαλύνουν την απορία http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...8%E7%F2-3.html
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-06-2009, 07:48 PM #57
Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε αλλα τελικα ειμαι μαλλον σε πολυ αρχικο σταδιο ως προς την ερμηνεια και αντι να το ξεδιαλυνω μπερδευτηκα περισσοτερο..:sad2:..ωστοσο και παλι σας ευχαριστω πολυ:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.