s
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18
    Όνομα:
    κωνσταντινα

Re: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια σας!!

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    Συμφωνώ με τους δύο προλλαλήσαντες αλλά να προσθέσω την μετακίνηση του προοδευτικού Β.Δ. στον 9=ο οίκο εδώ και 3 περίπου χρόνια στο προοδευτικό ωροσκόπιο της kaliana πάντα στους Διδύμους.
    Aυτό είναι ένα σοβαρό κίνητρο γιά μόρφωση και σπουδές στο εξωτερικό.
    Επίσης η ακμή του 4ου στον Τοξότη και ο Δίας στον Τοξότη - έστω και ανάδρομος - σε ένα μεταβλητό ζώδιο δείχνουν σοβαρές προοπτικές για διαμονή στο εξωτερικό αλλά με αστάθεια και ανατροπές όπως παρατήρησε και η nanstenka.
    Να προσθέσω και άλλη μία παράμετρο.Η διέλευση και η παρουσία του Ουρανού εδώ και κάποια χρόνια στους Ιχθείς που είναι ο 9=ος φυσικός για την kaliana φέρνει επαφές,γνωριμίες ίσως και κάποια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό.Και αν πάμε στο 2010 θα έχουμε και την ταυτόχρονη παρουσία του Δία στους Ιχθείς.
    Πάντα προσωπικές απόψεις εκφράζουμε...
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει η ταυτόχρονη παρουσία του δία στους ιχθείς το 2010? είναι κάτι καλό ή όχι? θα επιφέρει αλλαγές στη ζωή μου?

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει η ταυτόχρονη παρουσία του δία στους ιχθείς το 2010? είναι κάτι καλό ή όχι? θα επιφέρει αλλαγές στη ζωή μου?
    Η παρουσία του Δία στον 9=ο φυσικό σου οίκο εφόσον είσαι Καρκίνος δεν μπορεί παρά να είναι μία θετική παράμετρο.Ταυτόχρονα η παρουσία του στο 7=ο οίκο του ωροσκοπίου σου μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις γνωριμίες ή και κάποια συνεργασία - σχέση με άτομα ξένης κουλτούρας.Μπορεί να σημαίνει και συμβίωση.
    Οσο και αν η παρουσία του Ουρανού τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει φέρει τα πάνω - κάτω στους παραπάνω τομείς η σύνοδος του με τον Δία το 2010 θα σου ανοίξει την όρεξη για πιό τολμηρά βήματα.Εκμεταλεύσου την παρουσία του ειδικά το πρώτο τρίμηνο του 2010 καθώς θα τριγωνίζει τους πλανήτες σου από τον Καρκίνο πριν προχωρήσει αρκετά και αργότερα γυρίσει ανάδρομος.
    Οπως και να το κάνεις το 2010 θα είναι χρονιά αλλαγών όχι μόνο γιά σένα αλλά για όλους μας λίγο-πολύ.Η άποψη μου είναι πως ο τολμών νικά!!:bigsmile:

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    Η παρουσία του Δία στον 9=ο φυσικό σου οίκο εφόσον είσαι Καρκίνος δεν μπορεί παρά να είναι μία θετική παράμετρο.Ταυτόχρονα η παρουσία του στο 7=ο οίκο του ωροσκοπίου σου μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις γνωριμίες ή και κάποια συνεργασία - σχέση με άτομα ξένης κουλτούρας.Μπορεί να σημαίνει και συμβίωση.
    Οσο και αν η παρουσία του Ουρανού τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχει φέρει τα πάνω - κάτω στους παραπάνω τομείς η σύνοδος του με τον Δία το 2010 θα σου ανοίξει την όρεξη για πιό τολμηρά βήματα.Εκμεταλεύσου την παρουσία του ειδικά το πρώτο τρίμηνο του 2010 καθώς θα τριγωνίζει τους πλανήτες σου από τον Καρκίνο πριν προχωρήσει αρκετά και αργότερα γυρίσει ανάδρομος.
    Οπως και να το κάνεις το 2010 θα είναι χρονιά αλλαγών όχι μόνο γιά σένα αλλά για όλους μας λίγο-πολύ.Η άποψη μου είναι πως ο τολμών νικά!!:bigsmile:
    Καλημέρα addicted! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου και συγγνώμη αν σε κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις μου. Σ'ευχαριστώ για την βοηθεία σου

Αχ παιδιά ρίξτε και μια ματιά για μένα,
    27/05/82, 12.40 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη
    Για μένα περισσότερο οι λόγοι είναι προσωπικοί χωρίς να αποκλείονται όμως και οι επαγγελματικοί.
    "Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ,
    ολόκληρο το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις"

Καμιά απάντηση;;; :unsure:
    "Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ,
    ολόκληρο το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις"

Όνομα:
    cancerian

σου απαντησα μεσω πμ

Καλησπέρα...!!!!
    λέω να μην ανοίξω νέο θέμα και να θέσω εδω την αποριά μου, μιαs και έχει άμεση σχέση..:weird:
    λοιπόν ,απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θέλω να φύγω στο εξωτερικό , για σπουδέs κυρίωs , να ταξιδέψω, να γνωρίσω πολιτισμούs διαφορετικούs και άλλεs νοοτροπίεs...έχω προσπαθήσει πραγματικά πάρα πολύ να το καταφέρω, η ζωή όμωs συνεχώs και διαρκώs με ακυρώνει...
    το πέρνω απόφαση και λέω οτι τουλάχιστον θα ταξιδεύω για αναψυχή , όμωs ούτε αυτό φαίνεται να είναι εφικτό...(μέχρι τώρα μόνο μία φορά πήγα εξωτερικό ,μετά κόπων και βασάνων και έπαθα και ένα μικρό ατύχημα εκεί , τι να πω πια..)...φέτοs πάλι , το κανόνιζα απο τον Φεβρουάριο, έψαξα τα πάντα, κανόνισα όλεs τισ λεπτομέρειεs , ακόμα και το ενδεχόμενο τυχον αναποδιάs, είχα υπολογίσει σχεδόν όλεs τιs περιπτώσειs...
    σχεδόν όμωs.....
    και αντί να είμαι αυτή την στιγμή σε άλλη ήπειρο να το παίζω γιαπωνεζούλα, είμαι πάλι για άλλη μια φορά εδώ....
    το ξέρω οτι αυτά που σαs λέω μπορεί να φαντάζουν υπερβολικά για κάποιουs , ειδικά στην εποχή μαs , που οι προσβάσειs παντού είναι πιο εύκολεs , όμωs με κάθε ειλικρίνεια σαs λέω οτι είναι αλήθεια και πλέον άλλο δεν αντέχω....
    προσπαθώ να βρω τι μπορεί πια να φταίει...
    απο τα λίγα που έχω αστρολογικά καταλάβει οι θέσεισ των πλανητών που ευνοούν ταξίδια βρίσκονται σε "καλούσ" οίκουs, Δίασ στον 9ο και στον λέοντα....είναι βέβαια και οι όψεισ και τόσα άλλα...έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο να ξέρω λάθοσ ώρα γέννησησ, καθώs περίπου μιση ώρα πιο πρίν απο αυτην που έχω ο κρόνοs μπαίνει στον 9ο οίκο...δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ..
    το ξέρω οτι δεν πρέπει να απασχολούμε με προσωπικά μαs ζητήματα, όμωs γενικώs θα ήθελα κάποιοs να μου εξηγήσει και να μου πει, ποιέs είναι αυτέs οι όψειs σε γεννέθλιο και απο διέλευση που περιορίζουν έναν άνθρωπο να "κινηθεί"...:unsure::unsure:
    ελπίζω να μη σαs κούρασα, αλλά απλά έχω αγανακτήσει....
    ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί......
    ............Suffering is necessary until you realize it is unnecessary.........

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)