s
Οικονομικά, Συνεργασίες & Χρήματα απο Επάγγελμα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    Σοφια

Οικονομικά, Συνεργασίες & Χρήματα απο Επάγγελμα

SOS Οσο περισσοτερο ανακαλυπτω καποια μικρα πραγματα στον χάρτη μου, τοσο περισσοτερο τρομαζω...

Λοιπον, τα τελευταια 2 χρονια σχεδον ανελαβα μια πολυ σημαντικη κ μεγάλη δουλεια, με πολυ καλα χρηματα τα οποια θα επαιρνα με το τελος του εργου. Αν το εργο τελειωσε, τα λεφτα δεν ηρθαν κ δεν ξερω αν κ ποτε θα ρθουν. Να σημειωσω εδω πώς ο 2ος οικος μου ειναι στην Παρθένο. Φταιει λοιπον ο Κρονος για την ταλαιπωρεια αυτη? Ο γενεθλιος Ερμης μου ειναι στον 11ο οικο στους Διδυμους..Να υποθέσω πώς ουτε αυτο ειναι βοηθητικο δεδομενης της δυσκολιας που περνανε οι Διδυμοι μεχρι τον Οκτωβρη? Μετα τον Οκτωβρη τα πραγματα μπορουν να βελτιωθουν οικονομικα? Κ τί αλλες οψεις μπορω να δω στον γενεθλιο χάρτη μου γι αυτους τους τομεις????

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Οικονομικά, Συνεργασίες & Χρήματα απο Επάγγελμα

Με δεδομένο ότι δεν γίνονται προσωπικές προβλεψεις ...

Παραδοσιακά τα οικονομικά μας συνδεονται με τον 2ο οίκο.Δείτε αν υπάρχει κάποιος πλανήτης εκεί, τι όψεις σχηματίζει καθώς και την θέση-όψεις του κυβερνήτη της ακμής αυτής. Αν υπάρχει επίσης απο διελευση καποιος πλανήτης στον οίκο αυτό, ή σε όψη με τον κυβερνήτη του ή σε όψη με τον πλανήτη που περιέχει- αν περιέχει.

Οι συνεργασίες συνδέονται με τον 7ο μας οίκο.Κοιτάζουμε και πάλι τα αντίστοιχα.

Ο 8ος οίκος συνδέεται με τα χρήματα τριτων, την διαχείριση χρημάτων τρίτων, κληρονομιές κτλ. Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε εξτρά πληροφορίες.

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by sofiamar View Post
    SOS Οσο περισσοτερο ανακαλυπτω καποια μικρα πραγματα στον χάρτη μου, τοσο περισσοτερο τρομαζω...
    .................................................. ..................
    ..................Μετα τον Οκτωβρη τα πραγματα μπορουν να βελτιωθουν οικονομικα? Κ τί αλλες οψεις μπορω να δω στον γενεθλιο χάρτη μου γι αυτους τους τομεις????
    Ευχαριστω εκ των προτέρων
    Το γεγονός ότι ανακαλύπτεις συνέχεια καινούργια στο χάρτη σου δεν θα έπρεπε να σε ...τρομάζει αλλά να σε ενθουσιάζει, αν όχι τουλάχιστον να σε καθησυχάζει.

Και αυτό για τον εξής απλούστατο λόγο: ανακαλύπτεις ότι έχεις πολλά ακόμα να μάθεις! Συνειδητοποιείς ότι η ανάλυση ενός χάρτη ως τέχνη είναι σύνθετη και βασίζεται στο σύνολο των στοιχείων που την συνθέτουν και όχι στα επί μέρους και μεμονωμένα κομμάτια της.
    Κατ' επέκταση, βασικότερο είναι το ερώτημα αν μπορείς να στηριχθείς σε μια μερική γνώση που έχεις προκειμένου να βγάλεις συμπέρασμα -και μάλιστα για ένα ζήτημα που δείχνει σοβαρό;

Αλίμονο αν από τη θέση και μόνο ενός Κρόνου στον 2ο βγάζαμε συμπέρασμα για μια καθυστέρηση σε είσπραξη, που στο κάτω κάτω, από ό,τι ξέρω, όσο πιο μεγάλο είναι ένα έργο, τόσο πιο μεγάλα είναι και τα χρονικά περιθώρια αποπληρωμής του κόστους του.
    Τουτέστιν αυτό που σε εσένα φαντάζει σαν αργοπορία μπορεί να μην είναι παρά μια λογική εξέλιξη σε σχέση το συνολικό χρονικό πλαίσιο του έργου. Ιδίως αν αφορά το δημόσιο ή τον ευρύτερο τομέα του.

Θα σου πρότεινα να ασχολείσαι μεν με την αστρολογία αλλά όχι δίνοντας σημασία στα σημάδια της εφόσον και εσύ διαπιστώνεις την μερική γνωστική σου επάρκεια στο αντικείμενο. Η αστρολογία μπορεί κάλλιστα να είναι και διασκέδαση και ψυχαγωγία εκτός των άλλων. Σιγά σιγά και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου μπορεί να έρθουν και άλλα θετικά από αυτήν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σοφια

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Με δεδομένο ότι δεν γίνονται προσωπικές προβλεψεις ...

Παραδοσιακά τα οικονομικά μας συνδεονται με τον 2ο οίκο.Δείτε αν υπάρχει κάποιος πλανήτης εκεί, τι όψεις σχηματίζει καθώς και την θέση-όψεις του κυβερνήτη της ακμής αυτής. Αν υπάρχει επίσης απο διελευση καποιος πλανήτης στον οίκο αυτό, ή σε όψη με τον κυβερνήτη του ή σε όψη με τον πλανήτη που περιέχει- αν περιέχει.

Οι συνεργασίες συνδέονται με τον 7ο μας οίκο.Κοιτάζουμε και πάλι τα αντίστοιχα.

Ο 8ος οίκος συνδέεται με τα χρήματα τριτων, την διαχείριση χρημάτων τρίτων, κληρονομιές κτλ. Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε εξτρά πληροφορίες.

Φιλικά,
    Φωτεινή
    Φωτεινη σ ευχαριστω για την απαντηση.

Ο 2ος οικος μου δεν περιέχει καποιον πλανητη. Παρολα αυτα ο Ερμης, ο κυβερνητης της ακμης βρισκεται στους Διδυμους, στον 11ο οικο κ σχηματιζει εξαγωνο με Δια κ Ωροσκοπο ημιεξαγωνο με Κρονο, Τρίγωνο με Πλούτωνα, Αντιθεση με Ποσειδωνα. Στον γενεθλιο χαρτη ολα αυτα.

Αντιστοιχα ο 7ος οικος μου ειναι στον Υδροχοο κ ειναι κενος. Ο ουρανος βρισκεται στις 29.27 του Ζυγου, στον 3ο οικο κ κανει τριγωνο με Αφροδιτη.

Όνομα:
    Σοφια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post

Κατ' επέκταση, βασικότερο είναι το ερώτημα αν μπορείς να στηριχθείς σε μια μερική γνώση που έχεις προκειμένου να βγάλεις συμπέρασμα -και μάλιστα για ένα ζήτημα που δείχνει σοβαρό;

Αλίμονο αν από τη θέση και μόνο ενός Κρόνου στον 2ο βγάζαμε συμπέρασμα για μια καθυστέρηση σε είσπραξη, που στο κάτω κάτω, από ό,τι ξέρω, όσο πιο μεγάλο είναι ένα έργο, τόσο πιο μεγάλα είναι και τα χρονικά περιθώρια αποπληρωμής του κόστους του.
    Μητσακο σ ευχαριστω για την ωριμη απαντηση σου. Ωστοσο δυστυχως δεν προκειται για μια αργοπορια ή μια υποκειμενικη εκτιμηση δικη μου, προκειται για μια αντικειμενικα ανησυχητικη κατασταση που απο καποιους οδηγειται στα δικαστηρια.

Προσπαθώ να μεινω ψυχραιμη, οσο περισσοτερο γινεται κ να μαθω επισης οσα περισσοτερα γινεται με διαφορετικους τροπους. Μου κανει εντυπωση πώς ξεκινησε κατι με τοσο καλες προδιαγραφες κ πάει τοσο ασχημα...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by sofiamar View Post
    Ο 2ος οικος μου δεν περιέχει καποιον πλανητη. Παρολα αυτα ο Ερμης, ο κυβερνητης της ακμης βρισκεται στους Διδυμους, στον 11ο οικο κ σχηματιζει εξαγωνο με Δια κ Ωροσκοπο ημιεξαγωνο με Κρονο, Τρίγωνο με Πλούτωνα, Αντιθεση με Ποσειδωνα. Στον γενεθλιο χαρτη ολα αυτα.
    Ωραία, αυτό μας δείχνει οικονομικά που προέρχονται απο συναλλαγές με οργανισμούς, ομάδες κτλ.Γενικά με θετικές όψεις, αλλά με μια αντίθεση με ποσειδώνα, που δείχνει ίσως μια υπεραισιοδοξία απο την πλευρά σας ή μάλλον κάπως ρομαντικές αποψεις- ιδεαλισμό- που επηρεάζουν και τα οικονομικά σας μέσα σε άλλα και γενικά όλα τα θέματα που αφορούν τους δύο πλανήτες, τους οίκους που βρίσκονται ,καθώς και τους οίκους που κυβερνούν.

Ο Κρόνος απο διελευση βρισκεται λοιπόν στον 2ο οίκο στην Παρθένο. Απο εκεί, δημιουργεί όψεις με γενέθλιους πλανήτες σου; Ποιόν οικο κυβερνά στον γενέθλιο;:bigsmile:
    Ο Κρόνος μπορεί να φέρνει καθυστερήσεις ή εμποδιάκια κτλ στα θέματα του οίκου που διελαύνει αλλά πάντοτε αυτά οφείλονται σε προηγούμενες δικές μας κρίσεις και κινήσεις που είτε δεν ήταν συνετές, είτε είχαν σοβαρές παραλείψεις και τα λοιπα.Ουσιαστικά θεωρώ ότι αναδεικνύει τα λαθάκια μας ώστε να τα διορθώσουμε και να μάθουμε να χειριζόμαστε τις διάφορες υποθέσεις μας με περισσότερη υπευθυνότητα καθώς και μας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε υποθέσεις που χρονίζουν.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Σοφια

Quote Originally Posted by roadrunner View Post

Ο Κρόνος απο διελευση βρισκεται λοιπόν στον 2ο οίκο στην Παρθένο. Απο εκεί, δημιουργεί όψεις με γενέθλιους πλανήτες σου; Ποιόν οικο κυβερνά στον γενέθλιο;:bigsmile:
    Ο Κρονος απο τον 2ο κανει τριγωνο με τον Ηλιο μου, τετράγωνο με Ερμη (διδυμους), εξάγωνο με Σελήνη,Αφροδίτη κ γενεθλιο Κρονο (καρκίνο). Ο κρονος μου δυστυχως ειναι στον καρκινο κ στον 12ο οικο μου. Τελος ο Διας μου ειναι στον Κριο, στον 9ο οικο μου.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)