- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Όψεις Ερμή με Αφροδίτη
-
24-06-2009, 01:50 PM #1
Όψεις Ερμή με Αφροδίτη
καλημέρα !
σε γεννέθλιο ωροσκόπιο έχουμε σε σύνοδο ερμή και αφροδίτη στην 26 μοίρα του ζυγού (οικο οχι δεν εχουμε ώρα)
αυτό μας δίχνει ένα άτομο με έντονο το αίσθημα της καλαισθησίας ευγλωτο ίσως και γλυκομίλητο με άνεση στον λόγο με αγάπη για της τέχνες κλπ
τόσο ο ερμής όσο και η αφροδίτη τετραγωνίζονται από τον κρόνο(αιγοκερος) και τον δια (υδροχόος) αυτό μειώνει σε κάτι την σύνοδο αυτή ?
επίσης σε αυτό το ωροσκόπιο δεν έχω ώρα γέννησης .. βλέπω όμως ότι δεν έχει κανέναν ανάδρομο πλανήτη αν βάλω στο σύστημα 12,00... έχει να κάνει με το ότι δεν βάζω ώρα ή όντως εκείνη την μέρα δεν ήταν κανείς ανάδρομος πλανήτης !!!! αυτό μας δίχνει ότι όλοι οι πλανήτες εκφράζουν ανεμπόδιστα όλες τους τις ιδιότητες ? όσοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία απο εμένα αυτό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για την ζωή ενός ανθρώπου και την εξελιξή του ? :embarrest δηλαδή σαν να λέμε.. κάνει μια καλή ζωή ?αφού δεν έχει ανάδρομους ?
πολλά μαζί :embarrestLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
24-06-2009, 06:20 PM #2
Re: Όψεις Ερμή με Αφροδίτη
Αν και το σύνολο του χάρτη θα μας δείξει περισσότερα για το άτομο πράγματι η σύνοδος ερμή αφροδίτης και μάλιστα στο ζώδιο του Ζυγου θα έδινε ένα άτομο γλυκομίλητο, με καλούς τρόπους κτλ που ήδη αναφέρεις.
Σαφώς η δυναμική της συνόδου τροποποιείται απο τις τυχόν όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανητες. Στην προκειμένη μας αναφέρετε ότι σχηματίζεται τετράγωνο με τον Κρόνο. Ο Κρόνος είναι γνωστός για τα όρια που θέτει, τα εμποδιάκια που δημιουργεί,κατηγορείται συχνά:toung: για καταπιεση και αυταρχισμό καθώς και μια τάση να θέλει να ελέγχει τις αντιδράσεις του, τα συναισθηματα του κτλ αλλά και των άλλων επίσης. Όταν λοιπόν σχηματίζει μια σκληρή όψη και μάλιστα με τον Ερμή(λόγος γραπτός ή προφορικός, έκφραση δηλαδή, και τηνΑφροδίτη(αισθήματα, αγάπη, οικονομικά, θέματα του οίκου που κυβερνά κτλ), φαντάζομαι πως το άτομο θα νιώθει απο μια δυσκολία να εκφράσει τις σκέψεις του,την καλλιτεχνική του ίσως φύση και αισθήματα του, μέχρι και το ότι - αν στον χάρτη υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες- μαζεύει αρκετά το άτομο και έτσι το γλυτώνει απο επιπολαιες κινήσεις που σχετίζονται με την φύση της συνόδου αυτής.Αρα και πάλι πρέπει να δούμε σαν σύνολο και όχι μεμονωμένα.
Αποψη μου:Το να είναι κάποιος πλανήτης ανάδρομος -ειδικά αν πρόκειται για βαρύ πλανήτη- δεν επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό, όσο το τι όψεις σχηματίζει.Μέσα απο αυτές εκδηλώνει την ενέργεια του. Πχ εχω στον χάρτη μου ανάδρομο ουρανό, που όμως σχηματίζει τρίγωνα με τα φώτα και τον Δία. Μπορεί να λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό λοιπόν αρμονικά την ενέργεια του. Αντίθετα, έχω ορθόδρομο Πλούτωνα που όμως σχηματίζει τετράγωνα με τα αντίστοιχα. Έτσι, ο πλανήτης παρόλο που είναι σε ορθή φορά δεν..συμφωνεί με τους άλλους και έτσι δημιουργεί ένταση προσπαθώντας να εκδηλώσει την δική του ενέργεια.
Αν πάλι πρόκειται για προσωπικό πλανήτη ανάδρομο, ίσως να είναι περισσότερο εμφανής κάποιος "δισταγμός" στην εκδήλωση της ενέργειας του στην ζωή κάποιου ατόμου, ωστόσο και πάλι θεωρώ οτι θα κρίνουμε την επιρροή και τον βαθμό "δυσκολίας" του από τις όψεις που αυτός θα σχηματίζει,όπως και τον οίκο και ζώδιο που βρίσκεται και όχι απο την ανάδρομη φορά του.
Ελπίζω να σας βοήθησα.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
24-06-2009, 08:56 PM #3
Re: Όψεις Ερμή με Αφροδίτη
ναι !:bigsmile:
πέρα από την γνώση εξίσου πολύτιμη είναι η εμπειρία .:bigsmile:Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.