- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Ερμηνεία όψεων συναστρίας
-
17-06-2009, 12:53 AM #1
Ερμηνεία όψεων συναστρίας
Καλησπέρα!θα ήθελα τη βοήθεια σας για να μάθω πως λειτουργούν οι συγκεκριμένες όψεις συναστρίας.Έστω Α ο άνδρας και Β η γυναίκα:
Αφροδίτη Α τετράγωνο σελήνη Β
Αφροδίτη Α τρίγωνο χείρων Β
Αφροδίτη Α τρίγωνο ωροσκόπος Β
Αρης Α τρίγωνο σελήνη Β
Αρης Α τρίγωνο λίλιθ Β
Χείρων Α τετράγωνο αφροδίτη Β
Οι συγκεκριμένες όψεις έχουν ελάχιστη άνοχη.Από όσο ξέρω το τετράγωνο της σελήνης με αφροδίτη και του χείρωνα-αφροδίτης είναι δύσκολες όψεις...Υπάρχει περίπτωση να αντισταθμίζονται από τις υπόλοιπες θετικές όψεις;
Ευχαριστώ!
-
17-06-2009, 01:30 AM #2
Re: Ερμηνεία όψεων συναστρίας
καλησπέρα!
αφρ τετραγ. σελήνη είναι όντως αρνητική όψη σημαίνει οτι υπάρχουν θέματα απο το παρελθόν που πρέπει να λύσετε και οι δύο πριν προχωρήσετε σε μια σχέση. αυτό βρήκα τουλάχιστον. τρίγωνο άρη σελήνης είναι μια όψη θετική που προκαλεί μεγάλη σεξουαλική έλξη, ένταση με την καλή έννοια και ζωντάνια στην σχέση. το τρίγωνο αφρ ωρ ευνοεί τα αισθήματα αγάπης και φιλίας μεταξύ των συντρόφων νομίζω οτι αυτός που έχει την αφρ ελκύεται απο την προσωπικότητα του συντρόφου έτσι όπως εκφράζεται απο τον ωρ. τώρα για τις όψεις τετρ. αφρ. και χείρωνα το μόνο που ξέρω είναι οτι παρόλο που υποδηλώνουν οτι υπάρχει μεγάλη έλξη και έντονα συναισθήματα ανάμεσα στους συντρόφους δημιουργεί ωστόσο και προβλήματα τα οποία είναι πολλές φορές αξεπέραστα.
-
17-06-2009, 09:37 PM #3
Re: Ερμηνεία όψεων συναστρίας
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Επίσης ξέχασα να αναφέρω τις όψεις ¶ρη και αφροδίτη της γυναίκας που κάνουν τρίγωνο με τον πλούτωνα του άνδρα με ανοχή 5,20 περίπου.Στη συγκεκριμένη συναστρία μου έκαναν επίσης εντύπωση οι πολλές όψεις που δημιουργούνται με πλούτωνα(9 όψεις) και ουρανό(7 όψεις).Οπότε σύμφωνα με όσα μου είπες μάλλον δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα....Βοήθεια μας δηλαδή!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.