s
Απορία για συναστρίες..
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Απορία για συναστρίες..

Γειά σας, δεν ξέρω πως λειτουργεί εδώ η κατάσταση, γι'αυτό και δεν έγραφα τόσο καιρό.

Κάτι ξέρω από αστρολογία, προσπαθώ να μάθω όσο μπορώ περισσότερα.

Ασχολούμαι περισσότερο με συναστρίες.

Μήπως θέλει κανείς να πει τη γνώμη του για το ποιές πλανητικές διελεύσεις δείχνουν μόνιμο χωρισμό?

Και αν ξέρει κανείς τι μελετάμε το first meeting chart, το composite ή την αλληλεπίδραση των πλανητών

στα προσωπικά ωροσκόπια των δύο ατόμων?

Ευχαριστώ

Re: Απορία για συναστρίες..

Quote Originally Posted by mirjana View Post
    Γειά σας, δεν ξέρω πως λειτουργεί εδώ η κατάσταση, γι'αυτό και δεν έγραφα τόσο καιρό.

Κάτι ξέρω από αστρολογία, προσπαθώ να μάθω όσο μπορώ περισσότερα.

Ασχολούμαι περισσότερο με συναστρίες.

Μήπως θέλει κανείς να πει τη γνώμη του για το ποιές πλανητικές διελεύσεις δείχνουν μόνιμο χωρισμό?

Και αν ξέρει κανείς τι μελετάμε το first meeting chart, το composite ή την αλληλεπίδραση των πλανητών

στα προσωπικά ωροσκόπια των δύο ατόμων?

Ευχαριστώ
    Για ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%DF%E1.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

γεια σας,μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει σε μια συναστρια η αφροδιτη στον λεων της γυναικας να ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη στον υδροχοο του άντρα?
    είναι καλή ή κακη οψη?
    ευχαριστω
    ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

Quote Originally Posted by zour View Post
    γεια σας,μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει σε μια συναστρια η αφροδιτη στον λεων της γυναικας να ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη στον υδροχοο του άντρα?
    είναι καλή ή κακη οψη?
    ευχαριστω
    Από τη μια έχεις μια λαμπερή, πομπώδη, απαιτητική, πληθωρική, συνήθως όμορφη, γοητευτική και εκφραστική Αφροδίτη και από την άλλη μια Σελήνη που δεν διακρίνεται για την έκφρασή της (εκτός και αν πρόκειται για την πείνα των παιδιών του Γ' κόσμου και τέτοια ), πιο εύκολα νιώθει "δικό της" το συναίσθημα των άλλων, των πολλών, παρά το δικό της, δύσκολα θα ταυτιστεί με έννοιες όπως της οικογένειας ή της αγάπης με έναν. Που είναι απρόβλεπτη, ενίοτε οξύθυμη και χωρίς προκαταλήψεις.
    Δείχνει να είναι η όψη δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το πράγμα δεν ...παλεύεται. Απλώς είναι ή του ύψους ή του βάθους η σχέση αυτών των δύο σωμάτων σε αντίθεση.
    Θεωρητικά, εφόσον η αντίθεση αντικατοπτρίζει την, βασική για την αστρολογία, έννοια του δίπολου (όπου στη μία πλευρά υπάρχουν στοιχεία που δεν υπάρχουν στην άλλη και τούμπαλιν, οπότε η γεφυροποίηση μέσω της αμφίδρομης μεταφοράς αντίθετων ενεργειών προβάλλει και ως αναγκαιότητα, όχι όμως και αδήριτη), υπάρχει η δυνατότητα η Αφροδίτη να άρει τις μπάρες της ...κρυοκωλίασης από την οποία "πάσχει" η Σελήνη στον Υδροχόο, η δε Σελήνη να συμμαζέψει κάπως τη φλογερή αλλά εγωίστρια και ψηλομύτα Αφροδίτη στον Λέοντα. Εφόσον φυσικά και η Σελήνη και η Αφροδίτη δεν "τρώνε" τίποτα περίεργες έως και αρνητικές όψεις στους γενέθλιους χάρτες και γενικά συμβάλλουν και άλλα στοιχεία από την ειδικότερη και γενικότερη ανάλυση και των γενέθλιων χαρτών και του χάρτη της συναστρίας. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Συμπληρωματικά στα όσα αναφέρει ο Μητσάκος, η Σελήνη σε ανδρικό χάρτη δείχνει το μητρικό πρότυπο, την σύζυγο και τα συναισθηματικά πρότυπα του. Η Αφροδίτη σε γυναικείο χάρτη δείχνει μεταξύ άλλων, τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει την γυναικεία της φύση, τον τρόπο που εκφράζει την σεξουαλικότητα της κτλ. Ο μέν άντρας ίσως νιώθει πως η γυναίκα εκφράζεται πολύ προσωπικά, η μεν γυναίκα ότι ο τρόπος που εκφράζει τα συναισθηματά του απεναντι της ο άντρας είναι πολύ ψυχρός.
    Ουσιαστικά όμως κατα την γνώμη μου, έχουμε μια αντίθεση ανάμεσα στο πώς περιμένει την ιδανική σύζυγο ο άντρας και στον τρόπο που εκφράζει η γυναίκα την ταυτότητα της. Θεωρώ θα ήταν χρήσιμο να δούμε πού βρίσκεται η σελήνη της γυναίκας και που η αφροδίτη του άντρα καθώς αυτά ίσως εξομαλύνουν την αίσθηση της αντίθεσης ανάμεσα τους ή ίσως την κάνουν πιο έντονη.

Η αντίθεση δείχνει ότι υπάρχει ένας παράγοντας έλξης όπως υπάρχει πάντα ανάμεσα στα δίπολα.Το αν αυτή η έλξη των αντιθέτων θα μπορέσει να γίνει μια ουσιαστική ανταλλαγή ενεργειών με προσπάθεια και των δύο να βρούν μια μέση λύση, κατανοώντας τις διαφορετικές τους ανάγκες ή εάν θα καταλήγουν σε διαμάχες θα εξαρτηθεί κατα την γνώμη μου απο το σύνολο της συναστρίας και κύρίως απο την διάθεση και των δύο να διευρυνθούν και να μάθουν νέα πράγματα (ή τρόπους έκφρασης) μέσα απο τις αντίθετες ποιότητες.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)