- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 158
Thread: Δυνατές όψεις συναστρίας
-
06-06-2009, 02:15 AM #1
Δυνατές όψεις συναστρίας
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην ερμηνεία ερωτικής συναστρίας, στην οποία εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι εξής όψεις:
- Αφροδίτη του άνδρα σε ακριβή σύνοδο, στην ίδια μοίρα, με το ΒΔ και τη Δήμητρα της γυναίκας και επίσης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της.
- Αφροδίτη του άνδρα σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα της γυναίκας.
- Πλούτωνας του άνδρα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη της γυναίκας.
- Κλήρος τύχης του άνδρα πάνω στη Λίλιθ της γυναίκας.
- ΒΔ σε εξάγωνο.
Σημειωτέον ότι η ερωτική σχέση έχει πάψει να υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια, όμως γνωρίζοντας τα πρόσωπα παρατηρώ ότι τα δένει ένας πολύ βαθύς, σχεδόν μυστικός, ψυχικός δεσμός και βαθιά αγάπη...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις παρατηρήσεις σας.
-
06-06-2009, 02:20 AM #2
τεστ
Συμπληρωματικά προς τα παραπάνω, ο Ήλιος της γυναίκας βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον Ωροσκόπο και τη Λίλιθ του άνδρα (χωρίς σύνοδο).
-
06-06-2009, 04:44 AM #3
Re: Δυνατές όψεις συναστρίας
Aπό τα παραπάνω να υποθέσω οτι η γυναίκα έχει σύνοδο ΒΔ Ωροσκόπου και Δήμητρας. Eπάνω εκεί έχει έρθει κι έχει «κάτσει» η Αφροδίτη του άντρα. Οι όψεις της Αφροδίτης γενικά δείχνουν την θηλυκή πλευρά μιας σεξουαλικής σχέσης καθώς και τα υλικά αποκτήματα (η γυναίκα «αποκτά» τον άντρα με τη Αφροδίτεια σαγήνη, ο άντρας «κατακτά» την γυναίκα με την ¶ρεια πολιορκία.) Οι παραδοσιακοί όροι όμως αυτοί τείνουν ολοένα να συγχέονται ή και να ανατρέπονται καθώς περνούν οι εποχές.
Βασκά επειδή στη σύνοδο αυτή εμπλέκεται με ακρίβεια μοίρας Δεσμός Σελήνης μιλάμε για καρμικότητα. Οποτε αυτό και μόνο αρκεί για να εξηγήσει όσα ρωτάς. Μετά έχουμε και τον Ωροσκόπο της γυναίκας, τον εαυτό μας όπως τον εκφράζουμε στους άλλους δηλαδή, που η Αφροδίτη του άντρα διεγείρει ρομαντικά καθώς ο ίδιος πλανήτης εισπράττει ολόκληρη τη προσωπικότητα της γυναίκας... Για την Δήμητρα δεν ξέρω πολλά σε συναστρίες, αλλά κάτι καλό θα σημαίνει και αυτή εκειμέσα!
Η σύνοδος της Αφρό με Ποσει είναι κακό πράγμα για την πορεία μιας σχέσης. Δημιουργεί όνειρα, αυταπάτες, και εμποδίζει την ρεαλιστική θεώρηση (και αντιμετώπιση) του ενός από τον άλλον με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές οι ονειρώδεις αυτές καταστάσεις κάποια στιγμή να γκρεμίζονται να ξυπνάμε και να έρχεται η απογοήτευση στο ζευγάρι: αλλοιώς πίστευαν πως είναι τα πράγματα και ξαφνικά αλλοιώς τα βλέπουν. Αντίθετα όμως, όταν το ζευγάρι απομακρυνθεί, ειδικά εάν δεν υπήρξε κάποιος βίαιος//τραυματικός χωρισμός, οι ίδιες αυταπάτες αποστασιοποιημένες και «ασφαλείς» πλέον από την καθημερινή φθορά και την πραγματικότητα κάνουν τα δύο μέρη να νομίζουν ότι μαζί (θα) ήταν απόλυτα ταιριασμένοι και ευτυχείς. Οπότε, το μυαλό τους επαναπαύεται στα πισωγυρίσματα της σχέσης.
Ο εύκολες όψεις Αφρό και Πλούτο τέλος πάντοτε έχουν μία αίσθηση μοιραίου. Ο Πλούτωνας γενικά όπου εμπλέκεται φέρνει βαθιές επιδράσεις σε σημείο πολλές φορές να μη μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε. Το άτομο του Πλούτωνα είναι σε θέση να καθοδηγεί ας πούμε και να επηρρεάζει το άλλο άτομο. Επειδή εδώ έχουμε Αφροδίτη, να υποθέσω ότι ο υποσυνείδητος έλεγχος αυτός έχει να κάνει με το σεξουαλικό - ή με το περιουσιακό, κληρονομικό κλπ. Η Αφροδίτη εκτός από πλανήτης των σχέσεων και του έρωτα (κυβερνήτης Ζυγού) είναι και πλανήτης των αποκτημάτων και της πολυτέλειας (κυβερνήτης Ταύρου). Επειδή ομως η σχέση έχει τελειώσει νομίζω η όψη αυτή δεν λειτουργεί πλέον.
Τα υπόλοιπα στοιχεία που δίνεις προσωπικά τα θεωρώ δευτερεύοντα. Αν κάποιος έχει άλλη γνώμη ευχαρίστως να αναθεωρήσω. Κοίταξε όμως και τίποτα με αργούς πλανήτες στη συναστρία τους, κυρίως καμία όψη Ουρανών Κρόνων...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-06-2009, 07:59 PM #4
Αγαπητέ Δείμων, σ'ευχαριστώ για την - όπως πάντα - άμεση απάντηση και για τα πολύ ενδιαφέροντα σχόλιά σου.
Καταρχήν να διορθώσω ένα λάθος που έκανα στα στοιχεία που έδωσα χτες: η Δήμητρα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη του άνδρα και όχι με το ΒΔ της γυναίκας. Η Δήμητρα (Ceres), από όσα γνωρίζω, εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη, τη στοργή και μια διάθεση "μητρικής" προστασίας του αγαπημένου προσώπου. Επομένως, είναι συμβατή με την Αφροδίτη και σε μια σύνοδο μαζί της την "χρωματίζει" με τα επιπλέον αυτά χαρακτηριστικά. Ανάλογα υποθέτω ότι συμβαίνουν και στη συναστρία.
Για τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιστεύω ότι ισχύουν ως επί το πλείστον τα αρνητικά που αναφέρεις, όμως ας μην ξεχνούμε επίσης ότι η όψη αυτή, στη θετική της έκφανση, σηματοδοτεί το μεγάλο έρωτα, το μυστικό δέσιμο των ψυχών στην ιδανική του μορφή - φυσικά αν συνηγορούν σε αυτό και οι άλλες όψεις.
Στην παραπάνω συναστρία, κοίταξα όπως μου είπες και τις όψεις Κρόνου και Ουρανού. Έχουμε συγκεκριμένα:
- Κρόνο του άνδρα σε αντίθεση με Ερμή, τετράγωνο με Πλούτωνα, τρίγωνο με ΒΔ και τρίγωνο με Ωροσκόπο της γυναίκας.
- Κρόνο της γυναίκας σε εξάγωνο με Ερμή, τετράγωνο με Σελήνη και Αφροδίτη του άνδρα.
- Ουρανό του άνδρα σε τετράγωνο με Ήλιο, εξάγωνο με Ερμή και τρίγωνο με ΒΔ και Ωροσκόπο της γυναίκας.
- Ουρανό της γυναίκας σε αντίθεση με Ήλιο και Χείρωνα, τρίγωνο με ¶ρη, εξάγωνο με Ποσειδώνα, ακριβές εξάγωνο με Vertex, σύνοδο με Πλούτωνα, Εστία (Vesta) και MC του άνδρα.
Πιστεύω ότι οι δύσκολες όψεις Κρόνου και Ουρανού είναι κυρίως αυτές που οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης, όμως υπάρχει μεγάλη διάθεση επαναπροσέγγισης και από τις δύο πλευρές και αυτό μου κίνησε την περιέργεια να δω τί βγαίνει μέσα από το χάρτη της συναστρίας τους...
Ευχαριστώ και πάλι για τις παρατηρήσεις.
-
06-06-2009, 11:46 PM #5
O Kρόνος φέρνει στην αρχή ακαταμάχητη έλξη αλλά στην πορεία η έλξη αυτή δημιουργεί δυσκολίες: εκείνο που δεν έχουμε,το αντίθετο ή το συμπλήρωμά μας, πάντα μας ιντριγκάρει να το πλησιάσουμε και να το αποκτήσουμε. Στην πορεία όμως χρειάζεται προσπάθεια για να το δεχτουμε και να διαμορφώσουμε τον εαυτό μας (ή τις καταστάσεις) ώστε να ζήσουμε μαζί του. Επαναλαμβάνω, πρόκειται για το αντίθετο του εαυτού μας..
Ο Ουρανός από την άλλη σε δύσκολες όψεις Ήλιου εκτός από ηλεκτρισμό κατά την προσέγγιση φέρνει ξαφνικές ανατροπές και ας πούμε μία έλλειψη «συγχρονισμού» στο ζευγάρι. Όταν θέλει ο ένας μπορεί να μην θέλει ο άλλος, όταν έρχεται ο ένας να φεύγει ο άλλος, συν του γεγονότος ότι ο δεσμός θα είναι καθ' όλα αντισυμβατικός ή για πολύ χρόνο θα υφίσταται από απόσταση. Διασκεδαστικό πράγμα, που μακροχρόνια μπορεί να αποβεί κουραστικό. Η σύνοδος με το επίσης ηλεκτρικό Vertex μπορεί να επιτείνει αυτή την κατάσταση.
Ο άντρας πάλι να προσέξει λίγο την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα εάν σχηματίζεται στον γενέθλιό του.
Στην ονειρική θα έλεγα, μιας και το ιδανικό πρακτικά δεν υπάρχει και ο έρωτας είναι μια κατάσταση ούτως ή άλλως εξιδανίκευσης του συντρόφου και προβολής του εαυτού μας σε εκείνον. Προβολή, κινηματογράφος, Ποσειδώνας.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
07-06-2009, 06:08 AM #6
Πράγματι, η σχέση αυτή ήταν αντισυμβατική από πολλές πλευρές και με έντονο ηλεκτρισμό, με τη θετική και την αρνητική έννοια: με άλλα λόγια, ήταν στο στυλ "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε".
Όντως υπάρχει αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα στο γενέθλιο του άντρα και θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο στη διακοπή της σχέσης που έγινε με δική του πρωτοβουλία.
Με βάση όλα τα παραπάνω - και με βάση ό,τι πραγματικά συνέβη τον τελευταίο καιρό - πιστεύω ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι βιώνουν μια σχέση καρμική που, παρά τις αντιξοότητες, τη νιώθουν ως σημαντική και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο ώστε να πορευτούν μαζί, αν όχι ως ζευγάρι, ενδεχομένως ως φίλοι. Είδωμεν...
-
07-06-2009, 04:15 PM #7
-
07-06-2009, 04:37 PM #8
Γιατί; Εγώ πιστεύω ότι τίποτε δεν αποκλείεται και ότι η καρμικότητα μιας σχέσης φαίνεται από το ότι η σχέση αυτή "ακολουθεί" τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Μια θετική καρμική σχέση, όταν έχει κλείσει τον ερωτικό κύκλο της, μπορεί να εξακολουθήσει να βιώνεται μέσα από τη φιλία ή με όποιον άλλο τρόπο "αποφασίσουν" τα μέρη.
-
10-06-2009, 04:36 AM #9
γεια σας γεια σας παιδιά! τι κάνετε; έχω πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα.. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα με κάποιον εδώ και 3 χρόνια, γενικά δεν πολυτσουλούσε η κατάσταση αλλά με κάποιες προσπάθειες κάτι κάναμε! Έψαχνα τις όψεις στη συναστρία, αλλά ήλιος σελήνη δε σχηματίζουν όψεις :unsure: Υπάρχουν κάποιες άλλες όμως καλές υποθέτω, π.χ. η σελήνη μου σε σύνοδο με τον ερμή του, η αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον ηλιο κ τη σελήνη του, η αφροδίτη μου τρίγωνο με τον άρη του και διάφορες άλλες.
Έψαχνα τελευταία και για τις όψεις που σχηματίζει το βερτεξ και πρόσεξα πως ο πλούτωνας μου είναι σε σύνοδο με το βέρτεξ του και το βέρτεξ μου σε σύνοδο με τον ήλιο και τη σελήνη του.. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει; κάτι καρμικό ίσως; Εκπέμπω σήμα sos, πότε μου φεύγει το ενδιαφέρον πότε ξαναφουντώνει και αναρωτιέμαι γιατί πάντα με πιάνει πριν την εξεταστική;; γκρρρρρρ!! :bigsmile: Πιστεύετε πως υπάρχει προοπτική;
Για μία πιο καλή εικόνα, έχω γεννηθεί στις 04-09-1988, 13:50, Αθήνα και εκείνος στις 14-07-1988, 03:30, Αθήνα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια και απάντηση!
-
10-06-2009, 08:16 AM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.