- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
06-06-2009, 11:34 AM #1
Διαφορά στην οικοθεσία της γενέθλιας Αφροδίτης.
Καλημέρα σε όλους!!!
Το 2007 όταν γεννήθηκε η κόρη μου, επειδή δεν είχα σύνδεση Internet, παρήγγειλα σε πολύ γνωστή εταιρία, έναντι πληρωμής, τον γενέθλιο χάρτη της.Κοιτάζοντάς τον χθες τελείως τυχαία ανακάλυψα, πως έχουν τοποθετήσει την Αφροδίτη της στον 10ο οίκο, ενώ στο χάρτη της στο myhoroscope, όπως και σε αμερικάνικο site είναι τοποθετημένη στον 11ο. Επίσης ορισμένοι οίκοι ξεκινούν από διαφορετική μοίρα. Πως θα βρω ποιος χάρτης είναι ο σωστός και γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Απ'ότι ξέρω άλλη η λειτουργία του πλανήτη στον 10ο και άλλη στον 11ο οίκο.
Ευχαριστώ!!!:bigsmile:
-
06-06-2009, 11:45 AM #2
-
06-06-2009, 12:38 PM #3
Re: Διαφορά στην οικοθεσία της γενέθλιας Αφροδίτης.
Μάλλον είναι διαφορετική η οικοθεσία που έχει χρησιμοποιηθεί. Στο χάρτη που παραγγείλατε, προφανώς, έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα των ίσων οίκων, όπου η ακμή κάθε οίκου βρίσκεται στην ίδια μοίρα κάθε ζωδίου. Όταν φτιάξατε το χάρτη του myHoroscope μάλλον επιλέξατε το σύστημα των άνισων οίκων, οπου και συνήθως προτιμάται στα δικά μας μήκη και πλάτη, ως πιο αντιπροσωπευτικό.
Σ' αυτό το λόγο οφείλεται η απόκλιση της θέσης της Αφροδίτης. Και στο δικό μου γένεθλιο, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τη θέση του Πλούτωνα. Με τους ίσους οίκους στον 4ο, με τους άνισους στον 5ο... :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.