s
Διαφορά στην οικοθεσία της γενέθλιας Αφροδίτης.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Μαρία

Διαφορά στην οικοθεσία της γενέθλιας Αφροδίτης.

Καλημέρα σε όλους!!!

Το 2007 όταν γεννήθηκε η κόρη μου, επειδή δεν είχα σύνδεση Internet, παρήγγειλα σε πολύ γνωστή εταιρία, έναντι πληρωμής, τον γενέθλιο χάρτη της.Κοιτάζοντάς τον χθες τελείως τυχαία ανακάλυψα, πως έχουν τοποθετήσει την Αφροδίτη της στον 10ο οίκο, ενώ στο χάρτη της στο myhoroscope, όπως και σε αμερικάνικο site είναι τοποθετημένη στον 11ο. Επίσης ορισμένοι οίκοι ξεκινούν από διαφορετική μοίρα. Πως θα βρω ποιος χάρτης είναι ο σωστός και γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Απ'ότι ξέρω άλλη η λειτουργία του πλανήτη στον 10ο και άλλη στον 11ο οίκο.

Ευχαριστώ!!!:bigsmile:

Re: Διαφορά στην οικοθεσία της γενέθλιας Αφροδίτης.

Quote Originally Posted by 3bit View Post
    Καλημέρα σε όλους!!!

Το 2007 όταν γεννήθηκε η κόρη μου, επειδή δεν είχα σύνδεση Internet, παρήγγειλα σε πολύ γνωστή εταιρία, έναντι πληρωμής, τον γενέθλιο χάρτη της.Κοιτάζοντάς τον χθες τελείως τυχαία ανακάλυψα, πως έχουν τοποθετήσει την Αφροδίτη της στον 10ο οίκο, ενώ στο χάρτη της στο myhoroscope, όπως και σε αμερικάνικο site είναι τοποθετημένη στον 11ο. Επίσης ορισμένοι οίκοι ξεκινούν από διαφορετική μοίρα. Πως θα βρω ποιος χάρτης είναι ο σωστός και γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Απ'ότι ξέρω άλλη η λειτουργία του πλανήτη στον 10ο και άλλη στον 11ο οίκο.

Εννοείται ότι του MyHoroscope είναι ο σωστός :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Re: Διαφορά στην οικοθεσία της γενέθλιας Αφροδίτης.

Quote Originally Posted by 3bit View Post
    Καλημέρα σε όλους!!!

Μάλλον είναι διαφορετική η οικοθεσία που έχει χρησιμοποιηθεί. Στο χάρτη που παραγγείλατε, προφανώς, έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα των ίσων οίκων, όπου η ακμή κάθε οίκου βρίσκεται στην ίδια μοίρα κάθε ζωδίου. Όταν φτιάξατε το χάρτη του myHoroscope μάλλον επιλέξατε το σύστημα των άνισων οίκων, οπου και συνήθως προτιμάται στα δικά μας μήκη και πλάτη, ως πιο αντιπροσωπευτικό.

Σ' αυτό το λόγο οφείλεται η απόκλιση της θέσης της Αφροδίτης. Και στο δικό μου γένεθλιο, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τη θέση του Πλούτωνα. Με τους ίσους οίκους στον 4ο, με τους άνισους στον 5ο... :bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)