- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 62
-
25-09-2007, 06:52 PM #51
Re: Γυναικεία σεξουαλική αύρα: πώς εκφράζεται ζωδιακά;
πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας.
συγχαρητήρια!
-
01-10-2007, 10:54 PM #52
Διαβάζοντας το διάλογο μεταξύ Κας Κασσιόπης και Κας Σίμου, θα ήθελα να παραθέσω δική μου εμπειρία. Πάντα ένιωθα "άβολα" με αιγόκερους και καρκίνους. Ανακάλυψα στην πορεία ότι έχω ωροσκόπο στον "ωραιότατο" αίγαγρο. Ομως δεν μου άρεσε καθόλου. Στην συνέχεια κατάλαβα τι εστί "προβολή". Κάτι γινόταν σε σχέση με στοιχεία του χαρακτήρα μου τα οποία δεν μπορούσα να αποδεχθώ και τα προέβαλα στους άλλους. Τώρα εκτιμώ απίστευτα τα αγρικάτσικα και τις ποιότητες που διαθέτουν. Μένει να κατανοήσω την επιφυλακτικότητά μου απέναντι στους καρκίνους αλλά δεν διαθέτω τίποτα καβουρίσιο στο χάρτη μου παρά μόνο το κατερχόμενό μου! Μυστήρια η ψυχή μας!
-
01-10-2007, 11:22 PM #53
Ευχαριστώ για την κατάθεση της άποψής σας. Μόνο μια διευκρίνηση, ώστε να αντιληφθώ πλήρως την πορεία της συλλογιστικής σας: Τη συνειδητοποίηση του τι σημαίνει "προβολή", αν κατάλαβα καλά, την επιτύχατε μετά την ενασχόλησή σας με την αστρολογία και τη γνωριμία με τον ορισμό της έννοιας του ωροσκόπου ή νωρίτερα;
-
02-10-2007, 12:30 AM #54
Τα φαινόμενα ψυχολογικής προβολής εξηγούνται και με τον 7ο οίκο, τον πολλές φορές επονομαζόμενο καθρέπτη. Τον 'Ηλιο κάποιων ατόμων πάνω στον Ωροσκόπο μου πάντως τον έχω βιώσει τέλεια, μες'την τρελλή χαρά, και μόνο τέτοιες σχέσεις έχουν διάρκεια ως τώρα. Υπήρχε μια φοβερή αμεσότητα και ήμουν ο εαυτός μου από την πρώτη ώρα που τους έβλεπα, πράγμα που δεν συμβαίνει εύκολα με άλλες συναντήσεις. Θα'λεγα ότι με τέτοιους ανθρώπους λειτούργησα και λειτουργώ πάντα αστραπιαία αυθόρμητα και η επικοινωνία είναι άριστη και σταθερή. Δεν αποκλείω αυτό να συμβαίνει επειδή και στο γενέθλιό μου ο 'Ηλιος είναι κοντά στο ανατέλλων ζώδιο στον 1ο και μου ξυπνάνε ένα θετικό στοιχείο μέσα μου (τί πάθανε τα smilies σήμερα και δεν μπορώ να τα βάλω ρε παιδιά ; καπούτ
-
02-10-2007, 12:42 AM #55
Στη συναστρία, το γεγονός ότι ο Ήλιος του ενός πέφτει στον πρώτο οίκο του άλλου, είναι ένδειξη ταύτισης, συνήθως. Είναι γενικά απόδεκτή θέση. Κι εγώ προσωπικά όπου υπάρχει ωροσκόπος Αιγόκερως τις περισσότερες φορές αισθάνομαι καλά.
Την θέση όμως ότι σε περίπτωση μη συμφωνίας με τους έχοντες Ηλιακό στον ωροσκόπο ενός ατόμου, δεν καταλαβαίνω γιατί υποχρεωτικά ανάγεται στη "μη αποδοχή της προσωπικότητάς" του. Απλώς ο έχων τον ωροσκόπο δεν ταιριάζει με τους έχοντες το ηλιακό. Δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το παράδοξο.
-
02-10-2007, 03:42 AM #56
Οταν λεμε μη συμφωνία με τους έχοντες Ηλιακό στον ωροσκόπο ενός ατόμου μιλαμε για ερωτικο επιπεδο ή γενικοτερα? Ας πουμε εμενα για παρεα μια χαρα μου φαινονται οι διδυμοι αλλα με αντρα διδυμο δε νομιζω οτι θα μου αρεσε κι αυτο γιατι δε θα με καλυπτε,θες κατι να σε συμπληρωνει μπορει γι αυτο, ή μπορει επειδη ο ηλιος σου (αφου ο ηλιος ειναι το Εγω μας υποτιθεται) να μη καλυπτεται βαθυτερα απο εναν ηλιο στον ωροσκοπο που ποιοτικα ειναι αντιθετος με τον ηλιο σου... Ε? ή δεν καταλαβα κατι καλα?
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
02-10-2007, 03:19 PM #57
Κασσιόπη καλησπέρα,
ειλικρινά δεν μπορώ να ορίσω σημείο έναρξης αυτής της συλλογιστικής μου. Νομίζω πως σ΄ένα ευρύτερο πλαίσιο αναζήτησης, χρόνια πολλά τώρα, έβγαλα αυτά τα συμπεράσματα. Κάτι οι ζυμώσεις μεταξύ των ανθρώπων, κάτι η ανησυχία μου για θέματα ψυχής, με οδήγησαν στο να καταλήξω στα προγραφόμενα.
-
02-10-2007, 03:29 PM #58
Πέρα από το με ποια ζώδια ταιριάζει η καθεμιά μας σύμφωνα με το δικό της, κατά πόσο επηρεάζουν οι άλλοι πλανήτες μας το τελικό αποτέλεσμα; Σε κάποια που είναι Λέων με ωροσκόπο Υδροχόο και Σελήνη στους Διδύμους για παράδειγμα;
-
01-06-2009, 12:57 PM #59
Πολύ ωραίο άρθρο! Εγώ είμαι Παρθένος και είδα ότι εκεί πέρα που λέγατε για το με ποιους ταιριάζουμε, ισχύουν όλα!!! :bigsmile: Ευχαριστούμε πολύ! :bigsmile:
-
05-06-2009, 05:44 PM #60
Ενδιαφερον πολύ θα έλεγα...
Αν και ειμαι αρκετα μπερδεμενη με το θεμα του Ωροσκοπου και αν θα πρεπει να παω συμφωνα με το ζωδιο μου ή με τον ωροσκοπο μου ή αν θα πρεπει να συνδυασω και με τα δυο!!!
Παντως οπως και να εχει...δεν πεφτει και εξω το αρθρο!!! :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.