- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 57
-
31-05-2009, 08:07 AM #41
Re: Δίας – Ποσειδώνας – Χείρωνας. Θαύμα ή Ψευδαίσθηση;
Από ότι διάβασα , πρώτα θα συμφωνήσω με τον Μητσάκο….συμβαίνουν αυτά.
Μετά θα σου πω ότι μπορεί και να μην έλεγε ψέματα , ότι σου είπε να τα εννοούσε την στιγμή που τα έλεγε και μετά από κάποιο διάστημα να του τελείωσε( αλήθεια τι όψεις κάνει ο έρμης του; )….Έπειτα τον γνώριζες ως φίλο και όχι ως ερωτικό σύντροφο. Τους φίλους τους κοιτάμε στον 11 οικο , τους συντρόφους στον 5 οικο, έχει διαφορά…Επίσης θα πρέπει να κοιτάξεις και την συναστρια αν έχετε όψεις με ποσειδώνα. 'Oσο για τα "ροζ γυαλιά " σου ,ο ποσειδώνας στον γενέθλιο σου, τι όψεις κάνει;
Και τέλος θα σου πω ότι την περίοδο που ξεκίνησε η σχέση είχε εκλείψεις και μάλιστα στις 9/2 είχε σεληνιακή….δεν ξεκινάμε τίποτα σε περίοδο εκλείψεων….εκτός αν θέλουμε να ολοκληρώσουμε κάτι.
Οπότε μήπως δεν έφταιγε μόνο η σύνοδος;Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
31-05-2009, 08:55 AM #42
Αφού συμφωνήσω σε αυτά που λες και διορθώσω το ότι του είπες ψέματα, καθώς εκ παραδρομής το έγραψα, αφού δεν έγραφες για χοντρά ψέματα (όπως διάβασα λανθασμένα :toung: ) αλλά το ότι του είπες ...χοντράδες (έχεις και τετράγωνο Ερμή/Ουρανού ) να σου πω ότι είναι έτσι όπως τα λέει η Γιάννα στο πιο πάνω ποστ. Με την έννοια ότι ναι μεν ισχύει αυτό που λες για τους Λέοντες του 3ου Δεκαημέρου (αφού "τρώνε" Ποσειδώνα από αντίθεση) αλλά το ζήτημα είναι πιο σύνθετο, για να το εξηγήσουμε μόνο με τη σύνοδο των τριών αυτών και την αντίθεση με τον Ήλιο σου, και ας είναι και ακριβείας. Π.χ,, είχες και σύνοδο γεν. Αφροδίτης με διελ. Κρόνο και με τα πισωγυρίσματά του θεωρητικά την ταλαιπώρησε και την ταλαιπωρεί κάμποσο τον τελευταίο καιρό. Και αν συνυπολογίσουμε και τις απόψεις του κ. Ριζόπουλου σχετικά με τις αστρικές θέσεις των πλανητών, ταλαιπωρεί ακι τον Ήλιο σου ο Κρόνος :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-05-2009, 03:46 PM #43
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας...!Οι ισχυρές οψεις που κάνει ο ποσειδώνας στο χάρτη μου( είναι αναδρομος) είναι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. \Τώρα για συναστρίες και διελεύσεις, η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι αρχάρια δεν σκαμπαζω για να κάνω μια μινι αναλυση...Πάντως εγω είμαι 20/08/84 ώρα 16:00 και εκείνος 3/09/84 και έχει ωροσκόπο σκορπιό. ( ώρα δεν ξέρω). Τελικά ρε παιδιά, δεν ξέρω αν φταίνε τα άστρα ή το κεφάλι μου το κούφιο, αλλά φως στο τούνελ δεν βλέπω...!
-
31-05-2009, 08:55 PM #44
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-05-2009, 09:00 PM #45
Eγω αντιθετως ενω πριν δυο βδομαδες ειχα ασχημη ψυχολογια,τωρα εχει λιγες μερες που νιωθω πολυ καλα και δυνατη,και γεματη αγαπη για τον κοσμο και οτι ολα θα πανε καλα ,πολυ θετικη ενεργεια.Καπου διαβασα οτι αυτη η συνοδος επηρεαζει περισσοτερο οσους εχουν πλανητες στις 23-29 μοιρες των σταθερων.Οποτε αυτη η αγαλιαση ψυχης που νιωθω μπορει να οφειλετε στο οτι εχω την σεληνη μου στην 0 μοιρα παρθενου(σε μερικα συστηματα βγαινει στην 29ο μοιρα λεωντα.Οτι και να ειναι νιωθω πολυ καλα και ευχομαι να κρατησει!
-
31-05-2009, 11:15 PM #46
Η σύνοδος έγινε πάνω στον ερμή μου σχεδόν.
Συνδυαστικά με το ότι πραγματοποιήθηκε στον 6ο μου, ίσως να μου δωσε την χαλαρότητα και την αισιοδοξία, που είχα σε μεγάλο βαθμό, για να τα βγάλω πέρα με τα θέματα του 6ου που ήρθαν στην επιφάνεια..μπορεί ναι μπορεί όχι! :bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
02-06-2009, 01:04 AM #47
-
02-06-2009, 09:17 AM #48
-
02-06-2009, 04:18 PM #49
γεια σ όλους. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. είμαι ταύρος με τοξότη ( μάλλον) και η σύνοδος γίνεται στον τριτο οίκο στο χάρτη μου. διαβάζω τον ταύρο και ποιο άλλο?
-
02-06-2009, 04:45 PM #50
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.