- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 57
-
27-05-2009, 02:55 AM #31
Re: Δίας – Ποσειδώνας – Χείρωνας. Θαύμα ή Ψευδαίσθηση;
Να κάνουμε έναν απολογισμό του τι μας έφερε η αγαπητή σύνοδος?:nuts:
Αν παρατηρήσατε κάτι βεβαίως...
Όντας στον 12ο μου κανονικά, ως Ιχθύς, την αυτοανάλυση την ένιωσα στο πετσί μου (εδώ και λίγο περισσότερο καιρό βέβαια)! Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις..τι μας λες ..το βρήκα!
Τώρα η διέλευση απο τον 6ο στον χάρτη μου κανένα καλό νέο δεν μου φέρε ακόμη..ελπίζω στα προσεχώς...και να είναι και ξεκάθαρη!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
27-05-2009, 08:53 AM #32
Θα πρότεινα ο απολογισμός να γίνει τον ...Ιανουάριο του 2010 :nuts:
Τον Μάιο (από τις 23 έως τις 27) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η αναμενόμενη και σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ο σχηματισμός αυτός θα γίνει δυο ακόμα φορές τον Ιούλιο (από τις 10 έως τις 22) και τον Δεκέμβριο (από τις 7 έως τις 21).Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-05-2009, 10:06 AM #33
Τον Μάιο (από τις 23 έως τις 27) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η αναμενόμενη και σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ο σχηματισμός αυτός θα γίνει δυο ακόμα φορές τον Ιούλιο (από τις 10 έως τις 22) και τον Δεκέμβριο (από τις 7 έως τις 21).
Ως εδώ καθαρή τη βγάλαμε!!!
Φυσικά....κινδύνεψα από την γρίππη των χοίρων (μόνο ο Ριζόπουλος εξέλαβε σοβαρά την ανησυχία μου για αυτή-ταύτη τη γρίππη, σε πρότερο χρόνο, όταν τίποτα δεν μαρτυρούσε πως θα αντιμετωπίσω άμεσα και καταπρόσωπο, το πρόβλημα του Μεξικού στο ημιορεινό χωρίον που έχω καταφύγει έδώ και δεκαπέντε χρόνια)......κάτι εγκέφαλοι θέλαν να φέρουν μεξικάνους φοιτητές στο γραφείο μου έτσι στο άνετο, χωρίς κανένας να εξεταστεί για τίποτα απο κανέναν φορέα.....αχ! Ελλάντα! (μέχρι και στο ρατσισμό το γύρισαν οι ανεύθυνοι, όταν συνάντησαν αντιρρήσεις). Είχαν ξεχάσει να ρωτήσουν και γενικώς (ελλην προϊστάμενος ή humus ilithious-ανθεκτικό είδος που εξαπλώνεται συνεχώς...απώτερος στόχος να εξαφανίσει τη χλωρίδα και πανίδα από προσώπου γης)
Ο Υδροχόος, που κλείστηκε το ραντεβού Δία Ποσειδώνα(ωχ) και Χείρωνα , είναι ο γενέθλιος 2ος οίκος μου, της εργασίας. Δύο μοίρες πιο κάτω είναι το σπίτι της μαμάς Σελήνης.
Πήρα έξι μέρες άδεια, πρώτη φορά στη ζωή μου για να κάτσω σπίτι μου και να μαγειρεύω στα παιδιά, κατα απόλυτη προτεραιότητα. Μαζεύω και τα χειμωνιάτικα, ρίχνω και κανένα σφουγγάρισμα στην κουζίνα. Αχ σελήνη! εντάξει ομολογώ ....η ένταση της ενδοσκοπίσης μου αυτό τον καιρό ίσως είναι υπεύθυνη για τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την Ηλεία...Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
27-05-2009, 03:24 PM #34
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλά ειδικά ήθελα να δω περισσότερο και όχι γενικά ( το οποίο είχα ήδη δει) .
Απο το ότι κατάλαβα λοιπόν αυτό που πρέπει να βρώ είναι σε ποιον οίκο στον΄χάρτη μου γίνετε η σύνοδος αλλά αυτό είναι που με μπερδεύει και περισσότερο γιατί ναι μεν διακρίνω τις μπλέ και κόκκινεσ γραμμούλες στον χάρτη μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα διακρίνω σε ποιόν οίκο γίνετε η σύνοδος ...υπάρχει κάποιο σύμβολο ή κάτι παρόμοιο ...? αντιλαμβάνομαι πως για κάποιον έμπειρο θα είναι παιχνιδάκι αλλά ώς αρχάρια μου φαίνεται βουνό ...αν μπορείς εσύ η κάποιο άλλο μέλος να λύσει την απορία μου τον ευχαριστώ εκ των προτέρων αν όχι ...τοτε θα μείνω στις γενικές προβλέψεις και με την απορία ...
-
27-05-2009, 04:55 PM #35
τελικά τους οίκους από που αρχίζουμε να τους μετράμε? από το ζώδιο του ήλιου ή του ωροσκόπου?
εγώ για παράδειγμα είμαι ταύρος με σκορπιό και η σύνοδος γίνεται στον τρίτο οίκο μου. ποιον να εκλάβω ως τρίτο οίκο?
-
27-05-2009, 04:57 PM #36
-
28-05-2009, 01:02 PM #37
Έχεις δίκιο ναι τους έχει τους οίκους και ναι μπορώ να πω μετά από πολύωρη μελέτη του χάρτη μου πως κατάφερα ( θέλω να πιστεύω ) επιτέλους να βρω που γίνετε η σύνοδος βέβαια μπορεί να έχω κάνει καμία πατάτα οπότε ας με διορφώσει κάποιος ...
Βάσει Δείμων η σύνοδος των 3 πλανητών είναι με κόκκινο χρώμα , οι 3 λοιπον αυτοί πλανήτες εμένα πέφτουν πάνω στον 11ο οίκο όμως διαβάζοντας μία απάντηση του Δείμων έλεγε :
«Θα κοιτάξεις λοιπόν το κανονικό, ηλιακό σου ζώδιο, και για συμπληρωματικές πληροφορίες θα βρεις τον οίκο από τον οποίο διελαύνουν στον χάρτη σου (κοιτώντας την εφαρμογή με τις διελεύσεις) ώστε να δεις πώς επηρρεάζουν και τον εν λόγω τομέα. Θα είναι ή το ζώδιο του ωροσκόπου σου, ή, εάν έχεις ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες κάποιου ζωδίου, το επόμενο από τον ωροσκόπο. Σε πολλά ζώδια στο άρθρο αναφέρονται οι οίκοι, π.χ. Κριός 11ος, Ταύρος 10ος, Δίδυμοι 9ος, Σκορπιός 4ος, Αιγόκερως 2ος κλπ. οπότε εάν κάπου δεν λέει το βρίσκεις εύκολα.»
Εμένα όμως γίνετε στον 11ο δηλαδή στον Κριό και έχω ωροσκόπο Ταύρο
Όποτε τι ισχύει τώρα…?
-
30-05-2009, 06:58 PM #38
Eiμαι λέων γεννημένη στις 20/08/84. Το πόσο με έχει ταλαιπωρήσει ο Ποσειδώνας το Μάϊο, δε μπορώ να περιγράψω. Πραγματικά,δεν μπορούσα να πιστεψω πως οι πλανήτες μπορούσαν να με επηρεάσουν τόσο. Στο κομμάτι τοων σχέσεων φυσικά. Ξεκίνησα μια σχέση στις 9/02 με ενα άτομο που γνώριζα χρόνια. Αρχές Μαϊου χωρίσαμε και στις 27/05 έμαθα ότι ξεκίνησε μια σχέση με άλλη μια κοπέλα, γνωστή μου και αυτή, κατά πάσα πιθανότητα λίγο πριν χωρίσουμε. Επεσα απο τα σύννεφα. Δεν περίμενα σε καμμία περίπτωση κατι τέτοιο απο αυτόν...Φυσικά η αντίδρασή μου όταν το έμαθα ήταν ακαριαία. Είπα χοντρά πράγματα, αλλά δεν άντεχα να νομίζει ότι δεν ξέρω τίποτα...Είμαι πολύ πληγωμένη τώρα..Ψευδαίσθηση, Υπερβολή, Τραύμα- Ποσειδώνας, Διας, Χείρωνας...Πότε θα τελειώσει όλο αυτό για εμάς τους λεόντες του 3ο δεκαημέρου? Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση δική σας...
-
31-05-2009, 12:36 AM #39
Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι σε επηρεάζουν οι πλανήτες και τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι η σύνοδος ενός ...πλανητοειδούς και ενός πλανήτη απελπιστικά αργών (Χείρων και Ποσειδώνας) με έναν σχετικά αργό πλανήτη (Δίας) συντέλεσε στο να πεις ...ψέματα επειδή σε κορόιδεψε κάποιος και πληγώθηκες.
Σε ρωτάω γιατί εγώ θεωρώ ότι δεν με επηρεάζει κανένας πλανήτης και επειδή αντίστοιχες περιπτώσεις συμβαίνουν καθημερινά εδώ και ...χιλιάδες χρόνια χωρίς απαραίτητα να υπάρχει η τριπλή αυτή σύνοδος. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-05-2009, 01:00 AM #40
Mμμ...Ναι ..Αυτή είναι μία άλλη οπτική στα πράγματα... Λοιπόν προτού απαντήσω στην ερώτησή σου θα κάνω μία διόρθωση σε αυτό που είπες. Δεν είπα εγώ κανένα ψέμα, άλλος είπε! Και τώρα στο προκέιμενο.. Οι λέοντες του τρίτου δεκαημέρου απο τις αρχές της χρονιάς ακούνε συνέχεια για την επιρροή που θα έχει ο ποσειδώνας πάνω τους. Ψευδαισθήσεις, ακανοποίητα πάθη, ροζ φούσκες κτλ. Το ξέρω πως οι αργοί πλανήτες επηρεάζουν συλλογικά, γενιές και όχι προσωπικά..Αλλά και πάλι σου λέω πως για τον Ποσειδώνα άκουμε πολύ μεχρι τώρα. Εμένα προσωπικά νιώθω πως με επηρέασε για τον εξής λόγο. Το ατομο για το οποίο μιλάω, το ξέρω τα τελευταία 6 χρόνια. Το ζούσα σχεδόν καθημερινά.Δεν περίμενα με τίποτα αυτή την συμπεριφορά .Εντάξει συμβαίνουν γενικά αυτά, δε λέω, αλλά σε συνδυασμό με την αστρολογία, εσύ δεν πιστεύεις ότι ο Ποσειδώνας μπόρεσε και μου έβαλε ροζ γυαλάκια?? Εγώ μάλλον το πιστεύω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.