s
9ος οικος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18

9ος οικος

Καλησπερα σε ολους!
    Ηθελα να ρωτησω για τον 9ο οικο ο οποιος μας δειχνει τις τασεις για σπουδες ταξιδια κ.λ.π
    Οταν ο 9ος ανηκει στον Αιγοκερω αλλα ειναι κενος κοιταμε τον κυβερνητη του δηλ. τον Κρονο και τις οψεις που κανει.Σωστα;
    Και συνεχιζω:
    Ο Κρονος βρισκεται στον 5ο οικο στο ζωδιο της Παρθενου και κανει τις εξης οψεις
    Εξαγωνο με Ουρανο
    Τετραγωνο με Ποσειδωνα
    Εξαγωνο με κλ.τυχης
    Ξερω τι συμβολιζει το ζωδιο της Παρθενου και σε τι αφορα ο 5ος οικος,ομως πως τα συνδιαζει κανεις ολα αυτα;
    Θελω να πω τι συμπερασματα βγαζει κανεις απ'τις πληροφοριες αυτες και πως;
    Ευχαριστω οποιον/α απαντησει!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    cancerian

Re: 9ος οικος

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Καλησπερα σε ολους!
    Ηθελα να ρωτησω για τον 9ο οικο ο οποιος μας δειχνει τις τασεις για σπουδες ταξιδια κ.λ.π
    Οταν ο 9ος ανηκει στον Αιγοκερω αλλα ειναι κενος κοιταμε τον κυβερνητη του δηλ. τον Κρονο και τις οψεις που κανει.Σωστα;
    Και συνεχιζω:
    Ο Κρονος βρισκεται στον 5ο οικο στο ζωδιο της Παρθενου και κανει τις εξης οψεις
    Εξαγωνο με Ουρανο
    Τετραγωνο με Ποσειδωνα
    Εξαγωνο με κλ.τυχης
    Ξερω τι συμβολιζει το ζωδιο της Παρθενου και σε τι αφορα ο 5ος οικος,ομως πως τα συνδιαζει κανεις ολα αυτα;
    Θελω να πω τι συμπερασματα βγαζει κανεις απ'τις πληροφοριες αυτες και πως;
    Ευχαριστω οποιον/α απαντησει!

Aγαπητη Lolitsa

Εχεις δικιο που ακολουθησες αυτη την διαδικασια. Ο Κρονος σαν κυβερνητης της ακμης του 9ου , στον 5ο ισως να σε προειδεαζει για επαγγελματικες προοπτικες που αφορουν παιδια , γαμο και καλλιτεχνικες επιστημες. Με το ζωδιο της Παρθενου η αναλυτικοτητα που εχεις θα σε βοηθησει επισης. (Η ακομα και σταθεροτητα στις σχεσεις)
    Θα πρεπει ομως να δεις τις κυβερνησεις των παραπανω πλανητων , τους οικους που καταλαμβανουν , και τις οψεις που σχηματιζουν για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη στο τι σημαινουν.
    Μην ξεχνας οτι η Αστρολογια ειναι συνολο τασεων και οχι μεμονομενων γεγονοτων.

με εκτιμηση
    cancerian

Καλε μου cancerian το θεμα ειναι οτι ζητω βοηθεια γιατι ακριβως δεν μπορω να το παω "παραπερα"
    Ηδη τοχω χασει ποσω δε μαλλον να το προχωρησω!!!
    Οφειλω εδω να σε ευχαριστησω γιατι παντα "τρεχεις" να βοηθησεις!!!
    Το ερωτημα μου αφορα κυριως τις "δυνατοτητες"επαγγελματικω ν προοπτικων μιας και "ο χαρτης" αφορα ατομο που σπουδαζει ηδη στο εξωτερικο κατα καποιον τροπο καλλιτεχνικες επιστημες.Ηδη δηλαδη εσυ που εισαι εμπειρος εισαι μεσα απο την πρωτη τοποθετηση κατι που εγω δεν μπορω να διακρινω.
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    cancerian

Αν ηθελες , μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του γενεθλιου σε ενα πμ και να σου απαντησω σε οτι εχει να κανει με την δυνατοτητα επαγγελματικων προοπτικων εδω... θα προσπαθησω βασικα ..

Όνομα:
    cancerian

Aρχικα ο 9ος και ο 10ος μοιραζονται τον ιδιο κυβερνητη ( ο ενας παραδοσιακος ) , αυτό μου δινει την εντυπωση ότι το ατομο ισως επαγγελματικα να ασκησει αυτό που διδασκεται. Ο Κρονος στον 5ο οικο σαν κυβερνητης του 9ου και του 10ου βρισκεται στον 5Ο οικο , θεση που ισως προσδιοριζει ότι αυτό που θα ασκησει και αυτό που μαθαινει εχει να κανει με καλλιτεχνικα , παιδαγωγικα κτλ . Την αποψη αυτή μου επιτρεπει να διατηρησω και ο Ποσειδωνας με τον οποιο τετραγωνιζει και βρισκεται στον 7ο οικο. Ισως το ατομο αυτό πασχιζει να δειξει στους αλλους ότι αυτό που κανει επαγγελματικα δεν είναι ματαιο και αξιζει.

Ο Ουρανος από την άλλη πλευρα σαν κυβερνητης του 10ου βρισκεται στον 6ο οικο και στο ζωδιο του Σκορπιου τετραγωνιζοντας τον Αρη στον Λεοντα στον 4ο , ισως καποιο ατομο , αρσενικης μορφης δεν δεχεται αυτό τον επαγγελματικο προσανατολισμο του και αντιτιθεται στις επαγγελματικες επιλογες.
    Προσωπικα πιστευω ότι το ατομο αυτό θα εχει θετικες επαγγελματικες δυνατοτητες καθως ο Ουρανος κυβερναται από τον Πλουτωνα που επισης βρισκεται στον 5ο οικο και στον Ζυγο ( Πραγμα που δινει την καλαισθηση και καλλιτεχνικη αποψη)
    Τελος θελω να προσθεσω ότι η επαγγελματικη ασχολία του ατομου αυτου θα εχει να κανει περισσοτερο με την επικοινωνία σε καθημερινο επιπεδο

επειδη εχω ηδη μια αποτυχια σχετικα με τον επαγγελματικο μου προσανατολισμό θέλω να ψαξω ιδιαιτερα στοιχεια του 9 ου για να ειμαι σιγουρη για την επομενη επιλογη μου...που εχω φτάσει.....ξαναδίνω πανελλήνιες!!!!!
    η ακμή του 9 ειναι στο σκορπιο αρης η πλούτωνας ο κυβερνήτης???επισης μεσα στον 9 οικο ειναι ο πλουτωνας..δε μπορω να πω οτι εχω βγαλει ακρη..αρης στο κριο 1 οικο τριγωνο με μεσουρανημα στο τοξοτη και πλουτωνας στο σκορπιο τετραγωνο με ωροσκοπο υδροχοο..δηλαδη?
    κ πως μπορω να δω αν θα επιτύχω στις πανελλαδικές εξετάσεις?γενέθλιος με διελεύσεις ή ηλιακη επιστροφή κοιτάω???

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Roxanne View Post
    κ πως μπορω να δω αν θα επιτύχω στις πανελλαδικές εξετάσεις?γενέθλιος με διελεύσεις ή ηλιακη επιστροφή κοιτάω???
    Με διάβασμα βασικά! Καλή επιτυχία να έχεις!

Πέρα από τις τάσεις πάντως που μπορεί να σου δώσει ο γενέθλιος, πάντα πρέπει να κοιτάς και να ψάχνεις έσω... δηλαδή εσύ τί πραγματικά θες, με τί πραγματικά θες να ασχοληθείς. Αυτή είναι η βασικότερη ένδειξη για τη σωστότερη επιλογή, συνεπώς και για την επιτυχία!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Roxanne View Post
    Αγαπητη Roxanne

Αυτη την απορια ειχα και εγω πριν απο 3 χρονια οταν εδωσα πανελλαδικες και τον επομενο χρονο θα ρωταω τα ιδια :bigsmile::bigsmile: ! Eνα μυστικο ομως απο μερους μου , οσον αφορα τις εξετασεις. Επειδη οι πανελλαδικες αποτελουν αφετηρια ζωης και επικρατει πολυ αγχος η γνωμη μου ειναι μην την ψαχνεις αστρολογικα την δουλεια γιατι απλα θα προσθετεις περισσοτερο αγχος στο ηδη υπαρχον. Αυτο που τελικα εχει μεγαλη σημασια ειναι το καλο και προγραμματισμενο διαβασμα, να εισαι σιγουρη οτι θα περασεις στην πρωτη επιλογη σου. Αυτο οσον αφορα τις πανελλαδικες εξετασεις.
    Οσον αφορα απο την αλλη τον προσανατολισμο σου τοτε εχω να σου προτεινω να παρατηρησεις το συνολο του χαρτη σου δινοντας εμφαση περισσοτερο στον 10ο

με εκτιμηση
    Cancerian.

Γεια σας! Κατι διαδικαστικο για τον 9ο οικο-ρωταω εδω για να μην ανοιξω νεο θεμα.

Οταν καποιος ειναι γεννημενος στον τοπο Α αλλα σε πολυ μικρη ηλικια μετακομιζει σε αλλη χωρα Β, ο 9ος οικος-εξωτερικο ειναι γι αυτον η χωρα Β ή αλλο μερος Γ?
    Ουσιαστικα, αν εχει μετακομισει απο μικρος κι εχει μεγαλωσει εκει, τι θεωρειται εξωτερικο για αυτον?

Ευχαριστω! Συγγνωμη για τα Α,Β,Γ αλλα ειναι και ο Ερμης αναδρομος....

Εγώ έχω 9ο στο ζυγό δηλ.κυβερνήτης η Αφροδίτη.Ηλιο κ Σελήνη στον 9ο.Τί μπορεί να σημαίνει αυτό;

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)