s
Θερινή ώρα και κατα πόσο επηρεάζει τον ωροσκόπο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Re: Θερινή ώρα και κατα πόσο επηρεάζει τον ωροσκόπο

Quote Originally Posted by MUROCHA View Post
    Πραγματι την εχω ξανακανει..αλλα ειμαι νεο μελος και δεν καταλαβα πως λειτουργει το φορουμ και επειδη δεν ελαβα αμεσα απαντηση ειπα να ξαναρωτησω.. απο εδω και περα ομως θα ξερω....χιχιχι :toung:
    Ενα αλλο ερωτημα ειναι πως φαινεται απο τον χαρτη ποσο τυχερος ειναι καποιος..οι οψεις αναμεσα στους πλανητες το καθοριζουν;; ενας Διας στον Κριο αναδρομος σε αντιθεση με Ερμη στο Ζυγο, Ηλιος -Αφροδιτη-Ν.Δ στο Ζυγο τετραγωνο με Ποσειδωνα στον Αιγοκερω και Σεληνη-Πλουτωνας στο Σκορπιο τετραγωνο με ωροσκοπο Υδροχοο πως επηρεαζουν σαυτο? και κατι τελευταιο οι οψεις χιαστι ειναι ευμενης η δυσμενης;;
    Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα λατρευω την αστρολογια και εχω πολλα ερωτηματα ακομα..
    Ευτυχως που ειστε κι εσεις εδω!!:bigsmile:
    Το αν κάποιος είναι τυχερός ή όχι είναι ζήτημα το αν φαίνεται στον χάρτη. Όπως και το αν είναι άτυχος Σε γενικές γραμμές όμως, αν θεωρήσουμε ότι ο Δίας είναι της τύχης, καλές όψεις του μπορεί να δείχνουν ότι υπάρχει μια γενικότερη εύνοια.
    Ιδίως δε αν βρίσκεται στους Ιχθείς ή στον 12ο, λέγεται ότι παρέχει...υψηλή προστασία και σωτήριες παρεμβάσεις σε περιπτώσεις ανάγκης :nuts:
    Αναφορικά με τα υπόλοιπα, μπορείς να δεις τις ερμηνείες από την εφαρμογή που βγάζει τους χάρτες και από κάτω έχει ερμηνείες.
    Για τον ανάδρομο Κρόνο μπορείς να πας στα φόρουμ και στην ενότητα "ανάδρομοι πλανήτες" και να διαβάσεις και γενικά για τους ανάδρομους αλλά και ειδικά για τον Κρόνο.
    Η χιαστί όψη δεν είναι εύκολα αντιληπτή, είναι "υπόγεια" και θεωρείται δυσμενής.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ευχαριστω πολυ!!

Δηλαδη...εφοσον επιρεαζεται ο ωροσκοπος απο την θερινη ωρα, ειναι σα να εχω γεννηθει μια ωρα πριν?? π.χ. αντι για 12.30 το βραδυ 7 του μηνος, θα θεωρω πως γεννηθηκα κανονικα, 11.30 το βραδυ, 6 του μηνος??? ευχαριστω!!!!! ))

Quote Originally Posted by heve View Post
    Δηλαδη...εφοσον επιρεαζεται ο ωροσκοπος απο την θερινη ωρα, ειναι σα να εχω γεννηθει μια ωρα πριν?? π.χ. αντι για 12.30 το βραδυ 7 του μηνος, θα θεωρω πως γεννηθηκα κανονικα, 11.30 το βραδυ, 6 του μηνος??? ευχαριστω!!!!! ))
    Τι εννοείς; Από ότι θυμάμαι, η ώρα αλλάζει κάθε φορά γύρω στις 3-4 το πρωί, ημέρα Κυριακή και την τελευταία εβδομάδα του μήνα, για να αποφεύγονται όσο είναι δυνατόν πρακτικές δυσλειτουργίες στην καθημερινότητα.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

εχω γεννηθεί 24/04/1979 00:15 το βράδυ θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου.
    ευχαριστώ

Quote Originally Posted by mmmmmm View Post
    εχω γεννηθεί 24/04/1979 00:15 το βράδυ θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου.
    ευχαριστώ
    Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης
    Στον σύνδεσμο αυτόν θα βρεις πολύ περισσότερα από αυτό που ζητάς :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Κατανοώ ότι στο νέο υπολογιστικό πρόγραμμα,οταν ολοκληρωθούν και προστεθούν στοιχεία θα αποκτήσουμε και θερινή ώρα ορθή και για άλλες χώρες του κόσμου,γιατι αυτή η θερινή ώρα αυτόματα,ισχύει για όσους έχουν γεννηθεί απο το 1974 και μετα στην Ελλάδα.Στις περισσότερες χώρες η θερινή ώρα ξεκίνησε σε αλλα έτη,για παράδειγμα στη 1979.Εννοώ κάποιος που είναι ξένως,γενν.08.1976,77,78 και δεν ξέρει,και κανει το χάρτη,τότε αυτόματα βγ.θερινή ώρα τις Ελλάδας απο 1974,ενω για την πατρίδα του πιθανων η θερινή ώρα να ξεκίνησε απο 1979 και οχι 1974.:embarrest:embarrest:
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Όνομα:
    Σωκράτης

Πολύ σωστά.
    Προς το παρόν γι' αυτό έχουμε το φόρουμ για να ρωτάμε. Σιγά σιγά διορθώνουμε και τον νέο μας άτλαντα και θα λυθούν πολλά από αυτά που μας γράφετε.

Ενημερωτικά να αναφέρω ότι αυτό το θέμα με τους γεωγραφικούς άτλαντες είναι μια πονεμένη ιστορία. Μέχρι πριν ένα διάστημα πουλούσε σε πολύ υψηλή τιμή το astro.com έναν. Προσπαθήσαμε να τον αγοράσουμε αλλά η απάντησή τους στην παραγγελία μας ήρθε μετά από 4 ολόκληρους μήνες. Τηλεφωνήσαμε και 4 φορές αλλά δεν υπήρχε γραμματιακή υποστήριξη και όλοι δήλωναν αναρμόδιοι.

Κατόπιν μάθαμε ότι πουλήθηκαν τα πνευματικά δικαιώματα του άτλαντα στην alabe.com. Έπειτα από 2 μήνες τον απέσυραν και τώρα ετοιμάζουν μια νέα βελτιωμένη του έκδοση γιατί τον παλιό τον θεώρησαν δύσχρυστο και μερικώς λανθασμένο.

Όλους αυτούς τους μήνες προσπαθούμε να φτιάξουμε μια δική μας μορφή άτλαντα, ο οποίος δεν πιστεύω ότι θα είναι πλήρης τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο αλλά σίγουρα θα έχει μια αρκετά υψηλή ορθότητα για την Ευρώπη.

Βλέπετε πρέπει να γίνουν εκατομμύρια καταχωρήσεις μια προς μια με το χέρι και όχι αυτόματα, μέσα στις βάσεις δεδομένων.

Πάντα θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, όμως κι εάν χρειαστεί θα αγοράσουμε κάποιον καλύτερο ΕΑΝ ποτέ κάποια εταιρία ετοιμάσει έναν τέτοιον και τον διαθέσει. Συνήθως κρατούν για τον εαυτό τους τις τελευταίες εκδόσεις και πωλούν κάποιες άλλες με το σκεπτικό κάθε τόσο να βγάζουν νέα έκδοση και να ζητούν περισσότερα χρήματα.

Κάπως έτσι είναι ο νέος μας άτλαντας
    Αστρολογία ωροσκόπιο ζώδια myHoroscope - Atlas
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)