- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 57
-
23-05-2009, 12:23 AM #21
Re: Δίας – Ποσειδώνας – Χείρωνας. Θαύμα ή Ψευδαίσθηση;
Απλα ενα σχολιο...
το εχω ψαξει αρκετα ως θεμα (πεφτει στα γενεθλια μου τρομαρα μου!!!) και απο οσο καταλαβα ειναι λιγο ασαφες πώς θα μας επηρεασει ολους η συνοδος αυτη. Απο το να πραγματοποιηθει καθε απιστευτο ονειρο μας μεχρι να φαμε εντελως τα μουτρα μας. Κρατηστε σημειωσεις, κανετε παρατηρησεις ωστε σε καμια εβδομαδα να πουμε ολοι τι παρατηρησαμε. Οχι τιποτα αλλο, για να ειμαστε προετοιμασμενοι τις αλλες 2 φορες που θα γινει η συνοδος φετος!:blink:
-
25-05-2009, 04:01 AM #22
Καλησπερα και απο εμενα. Παρα πολυ καλο το άρθρο σας αλλα μιας και ειναι τόσο περιπλοκη η αναλυση μηπως μπορει να μου πει κι εμενα κάποιος τι μπορει να φερει αυτη η συνοδος που γινεται στον 6ο μου σε συνοδο με τον γενεθλιο Δία και Σεληνη και τρίγωνο με τον Ηλιο μου;;;;;;;;Εδω σας θελω!!!! (Ειμαι Ζυγος με ωροσκοπο Παρθενο για οσους δεν καταλαβαν) Ευχαριστω
WindΟ χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
Ευριπίδης
-
25-05-2009, 01:22 PM #23
Καλημέρα κι από μένα!
Διάβασα προσεκτικά τις παραπάνω απαντήσεις αλλά δυστυχώς κάτι δεν καταλαβαίνω... Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο και η τριπλή σύνοδος γίνεται στον 8ο οίκο μου, η ακμή του οποίου είναι στις 14ο Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάξω στις ερμηνείες τον Τοξότη ως ηλιακό και τον Υδροχόο ως ακμή αντί για τον Καρκίνο ως ωροσκοπο;;;
-
25-05-2009, 03:37 PM #24
Αφού γίνεται στον 8° οίκο σου θα κοιτάξεις και τον Καρκίνο, δηλαδή τον κανονικό σου ωροσκόπο.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
25-05-2009, 04:14 PM #25
γιατί τους διδύμους? αν είναι σκορπιός με ωροσκόπο ταύρο, τότε ο ένατος οίκος του είναι ο υδροχόος, έτσι δεν είναι?
-
25-05-2009, 04:18 PM #26
-
26-05-2009, 11:45 AM #27
-
26-05-2009, 12:54 PM #28
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο...
Η σύνοδος πραγματοποιέιται στον 4ο οίκο μου και τόσο οι ερμηνείες του ζωδίου όσο και του ωροσκόπου μου πέφτουν διάνα!!"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."
Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!
-
26-05-2009, 04:10 PM #29
-
26-05-2009, 04:32 PM #30
O 5oς οίκος για όλους του Ζυγούς όταν μιλαμε για γενικη δηλαδή πρόβλεψη, είναι ο Υδροχόος ( Μετρώντας απο το ζώδιο που εχουμε τον Ήλιο + όσους οίκους χρειάζεται για να φτάσουμε στον Υδροχόο, βλέπουμε σε ποιον τομέα ΓΕΝΙΚΑ θα εχει το κάθε ζώδιο επιρροή. Επειδή στον Υδροχόο γινεται η συνοδος, λέμε λοιπόν οτι για ΟΛΟΥΣ τους Ζυγους αφορά τον 5ο οίκο τους ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ. Ειδικά όμως όχι! Γι' αυτό και οι γενικές προβλέψεις δεν βγαινουν επακριβώς σε όλους. Για τα γενικά λοιπόν, θα κοιτάξεις αυτα που λέει το αρθρο παραπάνω για τους Ζυγούς.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.