- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 57
-
19-05-2009, 11:13 PM #11
Re: Δίας – Ποσειδώνας – Χείρωνας. Θαύμα ή Ψευδαίσθηση;
[/QUOTE] Τέλος θα πρότεινα να κοιτάξουμε πρώτα τον χάρτη των διελεύσεων (στην κορυφή της σελίδας - Δωρεάν Ωροσκόποιο - Διελεύσεις & ανάλυση για όσους δεν το γνωρίζουν) για να δούμε σε ποιόν οίκο μας βρίσκονται οι πλανήτες, και ύστερα να διαβάσουμε το άρθρο βάσει του οίκου που θα επηρρεαστούμε προσωπικά επειδή οι παραπάνω προβλέψεις, όπως όλες οι προβλέψεις άλλωστε, είναι γενικές και βασίζονται μόνο στο ηλιακό ζώδιο. Για παράδειγμα εγώ μεν είμαι Δίδυμος με Ζυγό, αλλά η σύνοδος συμβαίνει στον 4° οίκο του χάρτη μου οπότε πρέπει να διαβάζω τον Σκορπιό.[/QUOTE]
Γεια σου Δείμων,
δεν έχω καταλάβει πώς θα βρούμε σε ποιον οίκο βρίσκονται οι αντίστοιχοι πλανήτες... φαντάζομαι ότι δεν εννοείς στον γενέθλιο μιας και παραθέτεις τις "Διελεύσεις". Θα μπορούσες να το εξηγήσεις αναλυτικά;:toung: Ευχαριστώ πολύ!:embarrestImpossible is nothing
-
19-05-2009, 11:28 PM #12
Πήγες επάνω στο Δωρεάν Ωροσκόπια να βρεις τον χάρτη των διελεύσεων όπως έγραψα? Εκεί θα δεις σε ποιόν οίκο είναι (δηλαδή από ποιόν οίκο του γενέθλιού σου διελαύνουν) οι τρεις πλανήτες αυτή τη στιγμή. Στις ερμηνείες του άρθρου τώρα θα συμβουλευτείς το ηλιακό σου ζώδιο συν για ωροσκόπο τον οίκο που συμβαίνει η σύνοδος.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
20-05-2009, 09:54 AM #13
ευχαριστώ !
πάντως ναι η καθημερινή πρακτική διχνεί και 3η-4η γνώμη .. θέματα σοβαρά !Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
21-05-2009, 11:34 AM #14
Κοιταζοντας τον χαρτη των διελευσεων η συνοδος γινεται στον 12οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο κυβερνητη μου ποσειδωνα στον 9ο οικο.Θα μπορουσα να εχω μια εξηγηση?
-
21-05-2009, 04:24 PM #15
καλησπερα σ όλους. ειμαι ταυρος με σκορπιο στις τελευταίες μοιρες αλλά και οι τρεις πλανήτες( διας, ποσειδώνας και χειρων) από 23/5 θα βρίσκονται στον υδροχοο στον χάρτη μου. ποιο ζώδιο διαβάζω λοιπόν? του υδροχόου?
-
21-05-2009, 04:31 PM #16
-
21-05-2009, 08:05 PM #17
Στον Υδροχόο είναι η «φυσική» θέση των πλανητών στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Εκεί βρίσκονται, και βρίσκονται για όλους. Εμάς για την ατομική πρόβλεψη μας ενδιαφέρει πώς επιδρούν επάνω στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη. Θα κοιτάξεις λοιπόν το κανονικό, ηλιακό σου ζώδιο, και για συμπληρωματικές πληροφορίες θα βρεις τον οίκο από τον οποίο διελαύνουν στον χάρτη σου (κοιτώντας την εφαρμογή με τις διελεύσεις) ώστε να δεις πώς επηρρεάζουν και τον εν λόγω τομέα. Θα είναι ή το ζώδιο του ωροσκόπου σου, ή, εάν έχεις ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες κάποιου ζωδίου, το επόμενο από τον ωροσκόπο. Σε πολλά ζώδια στο άρθρο αναφέρονται οι οίκοι, π.χ. Κριός 11ος, Ταύρος 10ος, Δίδυμοι 9ος, Σκορπιός 4ος, Αιγόκερως 2ος κλπ. οπότε εάν κάπου δεν λέει το βρίσκεις εύκολα.
Δηλαδή ένας Σκορπιός με ωροσκόπο Ταύρο αλλά που η σύνοδος στον χαρτη του γίνεται στον ένατο οίκο, θα διαβάσει τον Σκορπιό σαν το Ηλιακό και τους Διδύμους σαν το ωροσκοπικό του ζώδιο. Οι προβλέψεις για τον Ταύρο σε αυτή την περίπτωση δεν τον αφορούν.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-05-2009, 01:05 AM #18
εγω στον γενέθλιο έχω δία στον λεων στις 25 12 54 στον 9ο, ποσειδωνα στις 25 43 ' 20 R στο σκορπιο 12ο και χειρων στον κριό στις 01 18" 22 στον 4ο
ο γενέθλιος δίας κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον διελαύνων , ο ποσειδώνας αντιθεση με δια και ο χειρων αντίθεση με δια και τετραγωνο με ποσειδώνα! τι γίνεται?
μήπως πρεπει να φουνταρω για να ησυχάσω?
-
22-05-2009, 03:52 PM #19
-
22-05-2009, 07:13 PM #20
island, έχεις διαβάσει όλη την προηγούμενη συζήτηση? ¶λλο ο γενέθλιος χάρτης μας (αυτός δείχνει τον χαρακτήρα μας) και άλλο οι διελεύσεις (χρησιμοποιούνται για την πρόγνωση). Έγραφα παραπάνω λοιπόν
Τέλος θα πρότεινα να κοιτάξουμε πρώτα τον χάρτη των διελεύσεων (στην κορυφή της σελίδας - Δωρεάν Ωροσκόποιο - Διελεύσεις & ανάλυση για όσους δεν το γνωρίζουν) για να δούμε σε ποιόν οίκο μας βρίσκονται οι πλανήτες.
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.