- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: 7 ΟΙΚΟ
-
09-01-2009, 10:03 AM #1
7 ΟΙΚΟ
EΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ....:bigsmile:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ 10° 18' 02" ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Η΄ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ(ΚΑΡΚΙΝΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟ(ΑΙΓΩΚΕΡΟ),ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
-
09-01-2009, 10:28 AM #2
Re: 7 ΟΙΚΟ
Στην 1η σελίδα έχει πάνω πάνω ένα άρθρο για τον 7ο Οίκο και πώς ερμηνεύεται η ακμή του στα ζώδια http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F1%EF%DF.html
Αν το διαβάσεις, θα σου λυθεί ένα μέρος των αποριών σου :bigsmile:
Όσον αφορά τον Κρόνο στον 7ο, σου αντιγράφω κάτι συνοπτικό από το περιοδικό Ζωή & Ζώδια:
"Αν έχετε τον Κρόνο στον 7ο Οίκο, η σταθερότητά σας σε συγκεκριμένες απόψεις, σας οδηγεί σε επιλογές συντρόφων με κύρος ή εμπειρία ή και τα δύο. Το γεγονός ότι αυτά τα δύο συνήθως συνδέονται με άτομα μεγάλης ηλικίας (τουλάχιστον κάμποσο μεγαλύτερης από τη δική σας) δεν πρέπει να σας πτοεί. Ούτε και το γεγονός ότι το πολύ ...ξεψείρισμα καθυστερεί το ...γάμο. Σημασία έχει να ξέρετε ότι στην αγάπη αυτό που μας επιστρέφεται είναι αντίστοιχο αυτού που δώσαμε".
Αν κάνεις και μια αναζήτηση στο site, θα βρεις εκατοντάδες αναφορές για τον Κρόνο στον 7ο.
Συνδύασέ τα.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ναι έχουν σημασία και αρχικά σου λέω ότι είναι θετική. Πρέπει όμως να συνυπολογιστούν και οι υπόλοιποι αστρολογικοί παράγοντες :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-01-2009, 01:11 PM #3
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
-
21-05-2009, 03:22 PM #4
epeidi eimai neo melos ti simainei na exeis krono ston karkino ston 7 oiko?mipos kako?
eyxaristo
-
21-05-2009, 03:24 PM #5
kai ti shmainei na exeis ari ston ydroxoo ston 5 oiko? eimai ligo asxeti ...
eyxaristo
-
21-05-2009, 03:28 PM #6
Για ρίξε μια ματιά σε αυτό Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.