- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 97
-
16-05-2009, 05:59 PM #61
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Μητσάκο ευχαριστώ πολύ .
Λοιπόν Ο Ηλιος μου στον Λέοντα 12ος οίκος κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου στο Λιοντάρι 1ος οίκος. Ο δίας μου είναι στον Σκορπιό στον 4ο οίκο κάνει τετράγωνο με (ηλιο, ερμη 1ος , ωροσκόπο στο Λιοντάρι), κάνει σύνοδο με σελήνη και Αρη στον ζυγό 4ος οίκος, εξάγωνο με λιλιθ (με την οποία είπαμε δεν ασχολε'ισαι, αλλά πληροφοριακά στο γράφω) και χιαστι με χείρων στον ταύρο στον 10ο οίκο μου...
Διαφωτίστε με λιγάκι αν έχουν σημασία όλα αυτά ή είναι άσχετα με τον διελαύνων Πλούτωνα και πως μπορεί να επηρεάζουν.
Ευχαριστω,
Σαλώμη.
-
16-05-2009, 08:23 PM #62
Καλησπέρα! Εδω και περίπου ένα χρόνο όπου ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω, κάνοντας μπρος και πίσω, παρατηρώ τον φίλο μου, Σκορπιό με ωροσκόπο Ζυγό, όπου έχει Αφροδίτη στις 0.50° του Αιγόκερου στον 3ο οίκο του και όποιες όψεις κάνει πιστεύω απόσο έχω διαβάσει έχουν αρκετή ανοχή, εκτός ίσως από το εξάγωνο με το Β.Δεσμό του στο Σκορπιό... παρατηρώ αλλαγές... τι μπορεί να σημαίνει αυτή η σύνοδος; αλλαγές στα αιθηματικά; σταθερότητα;
και απόσο έχω διαβάσει τις τελικές αλλαγές γίνονται όταν ο διελαύνων πλανήτης περνάει τελευταία φορά από τον γενέθλιο... Ισχύει;
-
16-05-2009, 08:45 PM #63
Καλησπέρα και από μένα.!
Εδώ ωροσκόπος Αιγόκερως βέβαια αρκετά μακριά ακόμα (στις 22ο και 50'), οπότε έχουμε πολύ ψωμί ακόμα.Αλλά επειδη είμαι και ΙΙμος β΄10ημέρου και για αρκετά χρόνια που ήταν στον Τοξότη απέναντι από τους ΙΙμους, θάθελα να πω ότι οι καταστάσεις που βιώνεις με τον Πλούτωνα ναι μεν είναι αργές και βασανιστικές, αλλά πολύ έντονες με πάθος/δύναμη, βγαίνουν από μέσα σου δυνάμεις που ούτε είχες φανταστεί ότι είχες.
Αναγεννιέσαι από τις στάχες σου εν ολίγοις.
Αραγε η διέλευση από τον ωροσκόπο έχει την ίδια επίδραση και αν ναι, σε καθιστά πιο δυνατό ακόμα και σε σημείο ώστε όταν μπει πλέον στον 1ο οίκο σου (συγκεριμένα στον Υδροχόο) αυτή η δύναμη να είναι καταλυτική για την μετέπειτα πορεία στην ζωή μας?
-
19-05-2009, 06:19 PM #64
Γεια σας, είμαι Αιγόκερως 2η μοίρα και αυτή τη περίοδο ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο που είναι στο 12ο οίκο. Επίσης στο ωροσκόπιο μου, ο Πλούτωνας που είναι στον 9ο οίκο κάνει εξάγωνο με Ερμή (12ο οίκο), με Κρόνο (12ο οίκο) και με Ποσειδώνα (πάλι 12ο οίκο) καθώς και σύνοδο με MC.Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν αυτές οι όψεις;
-
20-05-2011, 12:54 AM #65
γειασας ειμαι και εγω αιγοκερως με ωροσκοπο καρκινο και ερμη στις 8 του αιγοκερου αφροδιτη στις 9 του αιγοκερου στον 7 οικο Ηλιο στις 29 του αιγοκερου στον12 οικο .Τρομοκρατηθηκα λιγο μιας και ειμαι στα πολυ αρχικα βηματα στη μελετη της αστρολογιας και ενω η ζωη μουπερνα με σκληρη δουλεια και προβληματα, η σχεση μου και η προσωπικη μου ζωη δεν εχει επηρεαστει και αν καποιος μπορει να μου πει που θα βρω περισσοτερες πληροφοριες γιαυτες τις διελευσεις θα ημουν πολυ ευγνομων.Ευχαριστω.
-
20-05-2011, 12:49 PM #66
Είναι κάπως δύσκολο να συμβαίνει αυτό. Μάλλον εννοείς ότι ο Ήλιος σου βρίσκεται στον 8ο οίκο. Στο Site θα βρεις αρκετά θέματα για τον Πλούτωνα, στα άρθρα, τις μεταφράσεις, τις συζητήσεις κλπ. Για παράδειγμα, ένα άρθρο / μετάφραση είναι το
«Πλούτωνας: ένα κρυμμένο ηφαίστειο...»
Ο Ήλιος σου είναι ακόμα αρκετά μακριά από τον Πλούτωνα αλλά Ερμής και Αφροδίτη επηρεάζονται άμεσα. Εκτός από τα γενικά της διέλευσης του Πλούτωνα από τον 7ο οίκο, θα πρότεινα να εξετάσεις τους οίκους που κυβερνούν αυτοί οι δύο πλανήτες (οίκους που έχουν στις ακμές τους Ταύρο, Δίδυμους, Παρθένο, Ζυγό) καθώς και τη θέση του Πλούτωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου. Το ζώδιο και ο γενέθλιος οίκος του Πλούτωνα θα σε πληροφορήσουν για το πως λειτουργεί στον χάρτη σου.
Η τρομοκρατία και ο φόβος δεν βοηθάνε.
-
20-05-2011, 01:59 PM #67
Εχω ήλιο στον αιγοκερω 09ο
απο το 2008 και μετα ηρθαν τα πανω κατω(για να μην πω τιποτα αλλο) με κορυφωση τον περασμενο Οκτώβριο!!!!!
Σχεδον όλα τα δεδομένα άλλαξαν στην ζωη μου, ολοι οι τομεις επηρρεαστηκαν
Η αλλαγη που βιώνω δεν είναι αργή--αντιθέτως θα την χαραστήριζα καταιγισμο!!!!
και πειτε μου τωρα και οτι την μοιρα μου δεν την εχει επηρρεασει ακόμα!!!!!!!
τι να πεις;; Verneigung
-
20-05-2011, 02:29 PM #68
Αναρωτιέμαι και για τον δικό μου γενέθλιο χάρτη που ναι μεν δεν έχω ήλιο ή ωροσκόπο στον αιγόκερω, αλλά έχω τόσους πλανήτες στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, τη σελήνη στην 24η μοίρα του αιγόκερω, τον ήλιο, ερμή και κρόνο στον καρκίνο, το δία στον κριό, τον ουρανό, πλούτωνα στο ζυγό και οι περισσότεροι από αυτούς τους πλανήτες σχηματίζουν μεταξύ τους αντιθέσεις, τετράγωνα και συνόδους. Θα επηρρεαστεί τόσο έντονα και η δική μου ζωή από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω άραγε; Μέχρι στιγμής αυτό που βίωσα ήταν η σοβαρή αρρώστια της μητέρας μου που ευτυχώς ήταν περαστική και ο χωρισμός μου που επίσης ευτυχώς ήταν προσωρινός (βέβαια ο χωρισμός αυτός συνέβει την περίοδο που ο κρόνος μπήκε στο ζυγό). Σ αυτή τη φάση της ζωής μου όλα είναι μια χαρά. Να σημειώσω ότι όλοι αυτοί οι γενέθλιοι πλανήτες δεν βρίσκονται στις πρώτες των ζωδίων αυτών, αλλά κάπου στη μέση ή στις τελευταίες μοίρες. ¶ραγε, ο πλούτωνας θα επιφέρει δραματικές αλλαγές στη ζωή μου;
-
20-05-2011, 03:23 PM #69
Αν οι πλανήτες σου βρίσκονται από την μέση και πέρα , όπως αναφέρεις, αυτό που βίωσες ήταν το πέρασμα του Κρόνου. Ο Πλούτωνας ούτε καν που έγινε αντιληπτός. Είναι τόσο αργός πλανήτης που θα αργήσει αρκετά ακόμα να κάνει κάποια όψη που θα μπορούσε να σε επηρεάσει.
Divor, κι εσύ αυτό που ένιωσες ήταν η επιρροή του Κρόνου που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιο του Ζυγού και δεν έχει πραγματοποιήσει το τετράγωνο με την Σελήνη σου. Ο Πλούτωνας δεν έχει κάνει ακόμα την σύνοδο με τον Ήλιο σου, οπότε την επιρροή του θα την νιώσεις αργότερα.
Για το πώς επηρεάζεστε μπορείτε πιο πάνω να διαβάσετε τις οδηγίες της λογικής που πρέπει να ακολουθήσετε στο ποστ του atrapos και να τις προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα.
Ούτε ο Πλούτωνας αλλά ούτε και ο Κρόνος μπορούν να καταστρέψουν την ζωή κανενός, αν ο ίδιος πρώτα δεν έχει δημιουργήσει τέτοιες προϋποθέσεις.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
20-05-2011, 11:05 PM #70
fftopic: ειμαι off topic το ξερω! δεν βρίσκω όμως το σωστό! ήθελα να ρωτήσω το εξης . Ειμαι καρκίνος (ηλιος στην 4η μοιρα) με αφροδίτη καρκίνο στην 6η μοίρα και επομένως σε αντίθεση με τον διελαύνοντα πλούτωνα! Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο καιρό θα ταλαιπωρούμαι ακόμα απο αυτήν την αντίθεση ? έεεελεος ! Απίστευτο συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Ο,τι πάει να ξεκινήσει χαλάει ως δια μαγείας... μπορει κάποιος να μου εξηγήσει αν φταίει ο παλιοπλούτωνας και για πόσο ακόμα θα μου σπάει τα νεύρα ? :blink:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.