- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 97
-
13-05-2009, 01:53 AM #51
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Τί να πω... εγώ απλά αναμένω την όποια επιρροή του Πλούτωνα, μιας και βρίσκεται εδώ και κάμποσα χρονάκια στον 6ο μου και ο Ήλιος μου (που βρίσκεται εκεί) -υποτίθεται- "ένιωσε" το πέρασμά του. Απλά αναμένω όμως... γιατί τη ριζική αλλαγή ή ό,τι ό,τι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει....! Απορώ όμως τί θα γίνει όταν σε μερικά χρονάκια που θα βρίσκεται και στον 7ο, θα περάσει πάνω από τον γενέθλιο Αρη μου και θα ενεργοποιηθεί και το τετράγωνο που έχω με τον γενέθλιο Πλούτωνα... Είμαι αισιόδοξη... ()
-
14-05-2009, 12:40 AM #52
-
14-05-2009, 03:42 AM #53
Η αλήθεια είναι jupiterios πως μετά τους δυο-τρεις πρώτους αιώνες εμείς οι απέθαντοι αρχίζουμε να βαριόμαστε...χάνουμε κάθε ενδιαφέρον....αυτό λέγαμε και προχθές με τον παλιόφιλο το Μητσοτάκη, εκεί που πίναμε τα κονιάκ μας και γελάγαμε σαν παιδιά (μπρρρ...) θυμούμενοι τις παλιές καλές εποχές....αλήθεια, το χάρτη του Μητσοτάκη τον ξέρουμε?? όχι τίποτα άλλο, μπας και βρούμε το αστρολογικό μυστικό του βαμπιρισμού...
-
14-05-2009, 12:36 PM #54
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-05-2009, 10:23 PM #55
Και το καλύτερο δεν το είπα...γεννημένος Σάββατο και 13 Φλεβάρη....δεν κάνω πλάκα...όχι μόνο ένα ζήτημα Μητσάκο, πολλά ζητήματα....τέσπα, αρκετά θυμήθηκα το ζοφερό αυτό χάρτη...πείτε τίποτα άλλο περί Πλούτωνος γιατί μου φαίνεται το ελάφρυνα λιγάκι το θέμα...
-
15-05-2009, 06:43 AM #56
Εγώ έχω ακούσει ότι ο Πλούτωνας φέρνει και απώλειες....παντός είδους...εάν ειναι στον Ηλιο, ο οποίος σχετίζεται με το αρσενικό στοιχείο γενικότερα ίσως επιφέρει κάποια απώλεια σε αυτόν τον τομέα...Δε θέλω να γίνω μακάβρια αλλά εγώ για παράδειγμα έχασα τον πατέρα μου όταν τον ειχα στις μοίρες μου..( Τοξότης είμαι...) Βέβαια για άλλους μπορεί να αλλάξει τη σχέση που έχει κάποια με το σύζυγο ή τον πατέρα..Πάντως το σίγουρο είναι ότι μετά το πέρασμά του έχει συντελεστεί μία σημαντική αλλαγή...Επίσης έχω διαβάσει πως αυτό που μένει μετά τον Πλόυτωνα είναι και αυτό που άξιζε να μείνει.....
-
15-05-2009, 05:28 PM #57
Καλησπέρα σε όλους,
εγώ έχω στον Αιγόκαιρω μόνο τον Ν,δεσμό στην 13η μοίρα.Επηρεαζομαι καθόλου από τον Πλούτωνα ή όχι;
Ευχαριστώ,
Σαλώμη
-
15-05-2009, 05:33 PM #58
-
15-05-2009, 05:52 PM #59
ευχαριστώ Μητσάκοαπ΄ότιείδα Ο πλούτωνας κάνει σύνοδο με την Λίλιθ μου, χιαστί με Ήλιο και ωροσκόπο και εξαγωνο με Δία .Επηρεάζομαι ή είμαι καλά;
Ευχαριστώ.
-
16-05-2009, 09:26 AM #60
Σαλώμη μου, με προκαλείς να επιβεβαιώσω μια παλαιότερη ιδιότητα (Είρων) που μου είχε προσάψει η διαχείριση (η οποία για κάποιον άγνωστο σε εμένα λόγο παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εικόνας μου, της υπογραφής μου και του προφίλ μου Πχ, τώρα στην ιδιότητα πάνω από το άβαταρ αναφέρομαι ως ΣύμβουλΑς (υπο)Σχέσεων ενώ παράλληλα στην υπογραφή μου έχει προστεθεί και μια διαχειριστική παρέμβαση που απαιτεί χαρτομάντιλα για τις ρέγγες :nuts: )
Επί του προκειμένου τώρα.
Αναφέροντας εσύ ότι ο διελ. Πλούτωνας παίζει μπάλα μόνος στο χάρτη σου, υπέθεσα ότι, για να μην το αναφέρεις, μάλλον δεν κάνει καμια όψη της προκοπής, για αυτό και σου είπα ξερά "όχι".
Για τη χιαστί, τώρα, Πλούτωνας είναι, απελπιστικά αργός είναι, η όψη από μόνη της αναφέρεται σε καταστάσεις που υποδεικνύουν αλλαγές στο μέλλον, μιλάμε δλδ για πράματα που θα συμβούν (αν συμβούν) σε καμιά 20αριά χρόνια σκάρτα. Για να γίνει η 150άρα κύρια όψη της λείπουν 30 μοίρες, υπολόγισε τις 2-3 μοίρες που προχωράει ο Πλούτωνας τον χρόνο και θα καταλάβεις.
Το εξάγωνο μού αρέσει, έχει καλή δυναμική.
Τη Λίλιθ δεν την γνωρίζω και για λόγους αγωγής, δεν ασχολούμαι με την κυρία. Δεν ξέρω και τι μπορεί να προσθέσει στον Πλούτωνα που από μόνος του είναι μαύρος και άραχνος.
Από εκεί και πέρα όμως και πέρα από το γεγονός ότι για να μπορέσει κάποιος να πει πέντε πράγματα πρέπει να ξέρει και τους Οίκους που εμπλέκονται, συν μια εικόνα του χάρτη (γιατί πχ άλλο να κάνει σύνοδο ο Ήλιος σου με τον ωροσκόπο και άλλο να μην κάνει), τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είσαι καλά ΔΕΝ επηρεάζεσαι, ενώ αν επηρεάζεσαι είναι για ...κακό; :nuts:Επηρεάζομαι ή είμαι καλά;Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.