- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Επιστροφή Σελήνης!!!
-
11-05-2009, 12:17 AM #1
Επιστροφή Σελήνης!!!
Γειά σας παιδιά! Η σελήνη μου έκανε τον κύκλο της και τώρα ξαναβρίσκεται στη γενέθλια θέση της στους Διδύμους και στον 9ο οίκο! Οι εσωτερικές μου ανάγκες έχουν αρχίσει να αλλάζουν αισθητά τον τελευταίο καιρό σύμφωνα και με τα χαρακτηριστικά των Διδύμων αλλά και του 9ου μου οίκου!
Έχω διαβάσει τα ωραία αρθράκια που υπάρχουνε αλλά θα με ενδιέφερε επίσης να ακούσω και τις δικές σας εμπειρικές παρατηρήσεις από τη δικιά σας σεληνιακή επιστροφή και το κατά πώς και πόσο σας επηρέασε!
Έτσι για να μοιραστείτε και την εμπειρία σας...:bigsmile:
-
14-05-2009, 01:18 AM #2
Re: Επιστροφή Σελήνης!!!
αγαπητε φιλε
για τις επιστροφες των πλανητων ειτε απο προοδο ειτε απο διελευση εχω παρατηρησει οτι την περιοδο που συμβαινουν διεγειρουν στη ζωη μας θεματα που εχουν να κανουν με τη φυση:
1. του ιδιου του πλανητη που επιστρεφει
2. τον οικο που κατεχει στο γενεθλιο
3. το ζωδιο που βρισκεται
4. τον οικο που κυβερνα στο γενεθλιο
Ειδικα για σενα που επιστρεφει η σεληνη στους Διδυμους και στον 9ο οικο να περιμενεις μετακινησεις και αποστασεις. Αν σκεφτουμε οτι η σεληνη συμβολιζει τη βαση μας, την εδρα μας, το σπιτι μας δεν αποκλειεται να υπαρξει καποια μετακομιση-μεταναστευση. Η εμπειρια της αποστασης επισης θα παιζει πολυ. Ισως αποχωριστεις συγγενικα προσωπα λογω αποστασης. Πχ λογω σπουδων (θεμα 9ου οικου) σε μακρυνη περιοχη.
-
14-05-2009, 06:12 PM #3
Re: Επιστροφή Σελήνης!!!
Έπεσες μέσα φίλε μου!!!:bigsmile:
Έτσι είναι τα πράγματα και λογικά, αν σκεφτείς ότι ακολουθούν μεταπτυχιακό, στρατός (το τελευταίο βέβαια σχετίζεται και με τον Κρόνο που πλησιάζει κατά τα μέρη μου) κλπ,
αλλά και διαισθητικά αφού νιώθω να ''έρχονται'' πολλές και ποικίλες εναλλαγές αλλλά και ταξίδια στη ζωή μου!
Γενικά. έχουν αλλάξει οι ανάγκες μου κι αποζητώ πιο ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα πράγματα κι όχι τόσο εμβάθυνση ή σταθερότητα (αν σκεφτείς μάλιστα ότι η σελήνη μου ήταν τα προηγούμενα χρόνια στο βαρύ όγδοο οίκο, ε πιστεύω πως έχω το ανάλογο δικαίωμα για πιο ανάλαφρες καταστάσεις...):nuts:
Ένας από τους διάφορους λόγους που χωρίσαμε πρόσφατα με την κοπέλα μου μετά από μακροχρόνια σχέση πιστεύω είναι κι αυτή η αλλαγή των αναγκών μου που αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό. Κι είναι ιδιαίτερα αισθητή κι εσωτερική ή υποσυνείδητη!
Επίσης η επιστροφή της σελήνης μου, μου έχει ξυπνήσει μέσα μου κάτι παλιό, γνώριμο, οικείο, παιδικό, αν θες, με την έννοια ότι ήταν η αρχική μου σελήνη κατά τη γέννησή μου!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.