- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: με ποιους ταιριάζουμε τελικά;
-
11-05-2009, 05:02 PM #21
Re: με ποιους ταιριάζουμε τελικά;
Πολύπλοκο θέμα ειλικρινά. Θέλω να ρωτήσω αν είνα θετική όψη το ότι η αφροδίτη μου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον άρη του και η αφροδίτη του σε χιαστί με τον άρη μου.
-
11-05-2009, 05:12 PM #22
Κατατοπιστικά πάντως τα σχόλια του blog!! Ευχαριστώ πάντως!!
-
11-05-2009, 05:16 PM #23
Καμία σχέση, ο Ωροσκόπος δεν είναι καρμικό στοιχείο - είναι δείκτης του «τρέχοντος» :toung: εαυτού μας. Σύνοδός του με τον Πλούτωνα σημαίνει ότι το πλουτώνιο άτομο μπορεί να μας ελέγξει βαθιά και υποσυνείδητα, ακόμα και στον βαθμό να μας μεταμορφώσει. Δείχνει δυνατή ίσως και ανεξέλεγκτη έλξη, και εάν ο πλανητοειδής (όπως χαρακτηρίζεται πλέον...) είναι στον 12 τα πράγματα είναι κάπως χειρότερα απ' ότι εάν είναι στον 1.
Να ξέρεις ότι για τη συγκεκριμένη όψη και τις συνέπειές της, καλές ή κακές, θα είσαι εκτεθειμένη απέναντι σε άτομα μιας μεγαλούτσικης ηλικιακής περιόδου τα οποία γεννήθηκαν καθώς ο αργός Πλούτωνας περνούσε από τον Ωροσκόπο σου. Εάν έχεις πλουτώνιο πρόβλημα με ένα από αυτά, πιθανότατα θα έχεις με όλα.... Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους αργούς πλανήτες όπως έγραφα εδώ.
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-05-2009, 05:49 PM #24
Τελικά όλο απορίες είμαι!!! Δεν καταλαβαίνω την διαφορά ανάμεσα στους διάφορους χάρτες. Έκανα χάρτη ερωτικής συναστρίας και σύνθετο χάρτη. Ποια η διαφορά? Γιατί βγαίνουν πολύ διαφορετικές όψεις και μπερδεύτηκα. Ποιον να λάβω υπ'όψιν μου για την σχέση μου?
-
11-05-2009, 06:08 PM #25
μα γιατι δεν διαβαζεις λιγο;
γιατι δεν ψαχνεις στην αναζητηση;
αντε και σου πουμε ποια η διαφορα της συναστριας με το συνθετο
εσυ θα μπορεσεις να καταλαβεις;
οταν θα δεις τους πλανητες και τις οψεις που κανουν στους οικους;
Διαβασε ,μαθε,και μετα ρωτα ..ενα, ενα αγαπητο μελος...
και να ξερεις οτι πολλα μελη ολο και κατι θα σου πουνε........
Υ.Γ
εχουμε πλουσια βιβλιοθηκη με πολυ καλα αρθρα..
και θα λυθουν μερικες αποριες σου :bigsmile:
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
11-05-2009, 06:30 PM #26
Αγαπητέ Δείμων,
Η... σαγηνευτική αυτή όψη δεν ισχύει μόνο σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Στη συναστρία που επικαλέστηκα παραπάνω, με σύνοδο Πλούτωνα-ΝΔ, υπάρχει και αυτή η όψη συνόδου Πλούτωνα-Ωροσκόπου και εδώ ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα είναι κατάτι νεώτερος του Ωροσκόπου/ΝΔ.
Αλήθεια, πώς κρίνετε μια τέτοια διπλή σύνοδο και δη στον 7ο;
Φιλικά.
-
11-05-2009, 08:30 PM #27
Αγαπητή mayakovski ο σύνδεσμος που επικαλέστηκα πιο πάνω λέει ότι τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας τις χαρακτηρίζουν οι όψεις μεταξύ των αργών πλανητών του χάρτη ενός ατόμου με τους αργούς πλανήτες στον χάρτη του άλλου. Διόρθωσα και επέκτεινα το μήνυμά μου σε περίπτωση που ήταν ασαφές, μπορείς να το διαβάσεις πάλι - καθώς και το αμέσως επόμενο που είχα γράψει στο συγκεκριμένο θέμα και εξηγούσε ακριβώς αυτό που λες.
Επίσης, με κάθε άτομο της ηλικίας του ατόμου που επικαλέστηκες ±2-3 χρόνια, ο Ωροσκόπος σου θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά τους. Λίγο πάνω, λίγο κάτω. (Ομολογώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιός από τους δύο σας έχει τον Πλούτωνα ποιος τον ΝΔ και ποιος τον Ωρ. Ύποθέτω όμως όλοι μας καταλαβαίνουμε την αναδρομότητα του Ερμή, ένα κουράγιο μέχρι τις 30 του μήνα...)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-05-2009, 10:14 PM #28
Αγαπητέ Δείμων,
Η παρατήρησή μου είχε καθαρά συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με το post που παρέθεσες (λυπάμαι αν δεν ήταν σαφές... σε περίοδο ανάδρομου Ερμή :bigsmile.
Η διπλή (στενή) σύνοδος στην οποία αναφέρομαι είναι: o Πλούτωνας του ενός στον 7ο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και το ΝΔ του άλλου στον 1ο.
Και πάλι όποιες παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.