s
Απορία για Λίλιθ σε συναστρία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Απορία για Λίλιθ σε συναστρία.

Καλησπέρα σας!!!Διαβάζοντας το άρθρο για τη Μαύρη Σελήνη μου γεννήθηκε μια απορία...Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν πώς επηρεάζει τη σχέση μου το ότι συμπίπτει το ζώδιο που έχω τη Λίλιθ στο ωροσκόπιό μου με το ζώδιο του συντόφου μου?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Απορία για Λίλιθ σε συναστρία.

Εάν η σύνοδος δεν είναι το πολύ μία - μιάμιση μοίρα, δεν επηρεάζετε ο ένας τον άλλον καθόλου. Διαφορετικά απλά μοιράζεστε τα ίδια ζωδιακά χαρακτηριστικά που φέρνει στον καθένα σας η ύπαρξή της. Όμως μην ξεχνάς ότι

1) παίζει ρόλο και ο οίκος στο ωροσκόπιο
    2) παίζουν ρόλο και οι τυχόν (ακριβείς πάλι) όψεις και
    3) οι μαύρες σελήνες (υπάρχουν τρεις...) όπως το βέρτεξ κλήρος τύχης δεσμοί κλπ. είναι μαθηματικά σημεία του χάρτη και η επίδρασή τους δεν είναι τόσο φανερή. Για να τα συνειδητοποιήσεις πρέπει πρώτα να έχεις «ξεσκονίσει» ολόκληρο το φυσικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, και ύστερα με αυτά να συμπληρώσεις ή να ολοκληρώσεις τη γνώση που θα έχεις τότε αποκομίσει.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)