- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 97
-
14-04-2009, 05:28 PM #31
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
γεια σας! οταν ο διελαυνων πλουτωνας απο την 29 ζυγου, τετραγωνιζε τον γενεθλιο κρονο μου
στις 29.30 αιγοκ. (κ ηταν κ απενατι απο ηλιο μου)
παντρευτηκα και γεννησα το πρωτο παιδι.
Η ζωη μου αλλαξε ριζικα κ ο γαμος ηταν βαρυς κ δυσκολος
Νομιζω οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλαω το βαρος του πλουτωνα.(αυτης της δυσκολης
οψης (ταυ-τετραγωνο) που εκανε με τον κρονο κ τον ηλιο μου.)
-
15-04-2009, 12:22 AM #32
Αγαπητη Κοραλια.
Αναφερεις οτι οι διελευσεις του Πλουτωνα εσενα προσωπικα σε στιγματισαν πολυ εντονα και το πιστευω. Σε εμενα ωστοσο οι διελευσεις του απο καιρια σημεια του ωροσκοπιου μου δεν εφεραν εντονα γεγονοτα που να με ταρακουνησαν παρα μονο μια προσωπικη, αργη εσωτερικη μεταλλαξη. Αντιθετα δραματικα εντονες κι οδυνηρες πλουτωνιες εμπειριες βιωνω οποτε ο Διας διελαυνει τον 8ο οικο μου. Απο προσωπικη πειρα λοιπον μιλωντας εξεφρασα την αποψη οτι ο Πλ δρα με τροπο υπογειο, αργο και εσωτερικο. Αλλωστε τετοια ειναι και η φυση του: σιγοβραζουσα... Τα εντονα και δραματικα χτυπηματα ειναι πιο πολυ αρμοδιοτητα του Ουρανου και του Κρονου νομιζω.
Οσον αφορα τη θεση του Ωροσκοπου μου (1* Αιγ) ειναι υπολογισμενη με ακριβεια και επιβεβαιωμενη απο διαφορες τεχνικες Διορθωσης Ωροσκοπιου. Να πω οτι οταν περνουσε απο πανω της ο κρονος ειχα την πρωτη κριση ταυτοτητας ενω με την διελευση του Ουρανου ειχα την παρθενικη μου ενασχοληση με αστρολογια και την κοινωνικοποιηση μου. Τωρα που διερχεται ο Πλουτωνας δεν εχω δει ακομα κατι σχετικο. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λαθος η μοιρα του Ωροσκοπου. Σημαινει ισως οτι ειναι νωρις ακομα. Αλλωστε ο Πλ θα τριγυρνα στον ωροσκοπο μου για μια μακρια περιοδο 2 ισως και 3 ετων. Ενδεχομενως αργοτερα να εμφανιστουν οι επιρροες του. Ιδωμεν...
Τελος θελω να πω οτι το πως θα χτυπησει ο καθε πλανητης και πως θα τον αντιληφθουμε εμεις ειναι κατι υποκειμενικο και διαφερει απο ατομο σε ατομο. Εξαρταται απο τη θεση που ειχε στο γενεθλιο ωροσκοπιο αλλα και απο το βαθμο στον οποιο εχουμε ενσωματωσει τις ενεργειες του απο προηγουμενες διελευσεις του. Αλλιως αντιλαμβανεται τα χτυπηματα του Πλ ενας σκορπιος (που τον εχει ηδη μεσα του) και αλλιως ενας διδυμος (που δεν καταλαβαινει και πολλα απο τα βαθη του Πλ).
Φιλικα jupiterios.
-
15-04-2009, 12:35 AM #33
Αγαπητη jungle
Απ οσο καταλαβαινω το περασμα που αναφερεις εγινε πριν 2-3 δεκαετιες περιπου οταν ο Πλ εγκατελειπε τον ζυγο. Ειναι λυπηρο βεβαια που αναφερεις οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλας το βαρος του Πλ. Αλλα μηπως τελικα αυτο το βαρος δεν οφειλεται στην διελευση εκεινη του Πλ που εγινε πριν 3 δεκαετιες και στο κατω κατω παει και τελειωσε; Μηπως αυτο το βαρος που εχει μια πιο μονιμη θεση στη ζωη σου στην πραγματικοτητα οφειλεται το γενεθλιο τετραγωνο Ηλιου - Κρονου που εχεις στο Ωροσκοπιο σου και το οποιο απλα τοτε ενεργοποιηθηκε για τα καλα με εκεινη τη διελευση του Πλ; Για σκεψου το λιγο....Τετοια βαρη ταιριαζουν γαντι σε αρνητικες οψης Ηλιου-Κρονου που δεν αφηνουν να σηκωσουμε κεφαλι και μας κανουν να νιωθουμε εγκλωβισμενοι και περιορισμενοι.
-
15-04-2009, 10:20 AM #34
jupiterios. Μαλλον εχεις δικιο. Και ισως εκει γυρω στα 20 μου ενοιωσα εντονα
πια το βαρος αυτης της οψης ηλιου-κρονου, σα να καθεται καποιος επανω στο στηθος μου.
Και αυτο το βαρος δεν εφυγε ποτε.
Φετος που ο διελ.πλουτωνας τριγωνιζει τον ηλιο μου ( 0 ταυρου)
περιμενω να δω, τί θα δω!!!!!
-
09-05-2009, 04:41 AM #35
μμμμ..... Τωρα που το ξανασκεφτομαι διαπιστωνω εδω και ενα - δυο χρονια στη ζωη μου που περνα ο Πλ απο τον Ωροσκοπο συμβαινει μια πρωτοφανη απομακρυνση φιλων απο τη ζωη μου. Φιλιες πολλων ετων εχουν χαθει το τελευταιο χρονο κυριως λογω διαφοροποιησης στον τροπο ζωης και διασκεδασης, στις συνηθειες, στα γουστα. Η αισθηση της μοναξιας ειναι πολυ εντονη τωρα στη ζωη μου, περισσοτερο απο ποτε αλλοτε στο παρελθον που συνηθιζα να ειμαι περιτριγυρισμενος απο πολλους φιλους και παρεες. Και διερωτωμαι μηπως εβαλε εδω το χερακι του ο Πλ που περνα πανω απο τον Ωροσκοπο...Δεδομενου οτι ειναι ο κυβερνητης του 11ου οικου ισως να σημανει τον "θανατο" της Φιλιας;;...
-
09-05-2009, 06:35 AM #36
Μιας και πιάσαμε τα ...προσωπικά, να καταθέσω ότι γεγονότα που άπτονται πλουτώνιων διαδικασιών βίωσα από σχηματισμούς τετραγώνων (και ταυ) στους οποίους συμμετείχαν διελ. Πλούτωνας, Δίας και ...Ποσειδώνας, με το που πιάναν τον 8ο, ή που πιάναν τον Ήλιο μου (8ος), ενεργοποιώντας έτσι μάλλον και τη γεν. σύνοδο Ουρανού/Πλούτωνα με τη βοήθεια φυσικά και του ¶ρη :bigsmile:
Μιλάμε για θανάτους, υλικές καταστροφές, πλημμύρες/πυρκαγιές, ατυχήματα που προκάλεσαν χρόνιες παθήσεις, εγκαύματα, εμπλοκές με τον νόμο και ό,τι τραβάει η όρεξή σας. :toung:
Φυσικά, μετά από κάθε ταράκουλο (συνειδητά πια- ασυνείδητα παλαιότερα) συνεχίζω ακάθεκτος, καθώς τα μότο που με συνοδεύουν (επιτρέψτε μου τις εκφράσεις :embarrest) είναι "ποτέ δεν θα πεθάνουμε, κουφάλα νεκροθάφτη" (Πλούτωνας) και "όσο υπάρχουν μπάτσοι, θά 'μαστε απάτσι" (Ουρανός) :nuts:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-05-2009, 02:51 PM #37
Η δημοσιευση σου αυτη φιλε Μητσακο επιβεβαιωνει την υποψια μου οτι τελικα ο 8ος οικος -και οχι οπως νομιζα ο 12ος- ειναι ο πιο δυσκολος, ο πιο οδυνηρος και ο πιο σκοτεινος οικος του ωροσκοπιου.
Λενε οτι η πιο σκοτεινη ωρα της ημερας ειναι λιγο πριν ξημερωσει. Αστρολογικα πριν το ξημερωμα προηγειται ο 12ος οικος στον οποιο παραδοσιακα εχουν αποδοθει πλειστα μυρια κακα, βασανα και καταστροφες... Ομως απο προσωπικη πειρα θελω να πω οτι τελικα τα χειροτερα βιωματα τα ειχα οποτε διερχοταν ο Διας (κυβερνητης μου) απο τον αλλο υδατινο οικο, αυτον του Πλουτωνα, τον 8ο. Και σε αυτο μαλλον συνηγορει και η δικη σου μαρτυρια.
Αλλος με αναλογες εμπειριες που αφορουν Πλουτωνα ή 8ο οικο?...
-
09-05-2009, 07:17 PM #38
Μια που ξαναπιάσαμε τα περί πλουτώνιων εμπειριών να προσθέσω την πικρή μου εμπειρία του δυστυχήματος πριν λίγες ημέρες με ΤΑΥ ¶ρη/Πλούτωνα από διέλευση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Δυστύχημα με αρκετές σωματικές βλάβες. Σαν εμπειρία έμαθα να δίνω σεβασμό στις όψεις ¶ρη / Πλούτωνα όταν αγγίζουν προσωπικό πλανήτη μου. Το δυσάρεστο; Μέχρι το 2010 θα ξαναζήσω το ίδιο έργο αρκετές φορές ακόμα.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
09-05-2009, 09:34 PM #39
Να προσθεσω και γω οτι οταν περασε ο Πλουτωνας απο τον Οροσκοπο μου και μεσα στα επομενα χρονια μου συνεβησαν συγκλονιστικες αλλαγες στη ζωη μου.Πολλες δυσκολιες με πολυ πονο στην προσωπικη μου ζωη αρα και στον εσωτερικο μου κοσμο.Δυνατες μεταμορφωσεις που αφηναν τους γυρω μου μαλλον αφωνους.Παρολα αυτα ειχα μεσα μου τη βεβαιοτητα οτι ολα γινονταν για καλο.Ισως λογο του Οροσκοπου στο Σκορπιο?ποιος ξερει..
Βασιλη λυπαμαι για την περιπετεια σου..ευχομαι γρηγορα και ολα περαστικα
-
10-05-2009, 06:41 AM #40
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.