- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
-
04-05-2009, 11:48 PM #1
Συζήτηση: Θα συναντηθώ με το άτομο που θέλω;
Μου φάνηκε ενδιαφέρον το άρθρο του Χρήστου ¶ρχου για την ωριαία συνάντησης κι ήθελα να ρωτήσω αν όσοι ξέρετε θέλετε να προσθέσετε μερικούς κανόνες σαν μπούσουλα για όσους δοκιμάζουν. Ο Χρήστος είπε ήδη αρκετούς:
1. Εύρεση σημειοδοτών
2. Εξέταση αν κάνουν όψη μεταξύ τους.
3. Αν κάνουν όψη συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα
4. Αν είναι σε αμοιβαία υποδοχή
5. Αν υπάρχει θετική απάντηση κοιτάζοντας την ωριαία κι από την πλευρά του συντρόφου και χρησιμοποιώντας παράγωγους οίκους.
Ένα στοιχείο που μπορώ να προσθέσω κι εγώ είναι αν οι πλανήτες δεν κάνουν όψη μεταξύ τους αλλά κάνουν και οι δύο με ένα τρίτο πλανήτη, τότε αυτός ανάλογα με τη θέση και τις όψεις μπορεί να τους φέρνει μαζί ή να τους εμποδίζει να συναντηθούν.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
05-05-2009, 12:55 PM #2
Re: Συζήτηση: Θα συναντηθώ με το άτομο που θέλω;
Βασιλη μου σαφεστατα η ωριαια αστρολογια ειναι ενα τεραστιο θεμα κ απο κανονες κ οδηγιες.........να χεις χρονο να διαβαζεις.
Αρκετα σημαντικο ειναι η ευρεση των σημειοδοτων, γι αυτο κ η ερωτηση θα πρεπει να ειναι ακριβης οπως ηταν στο αρθρο,θα πρεπει να ληφθει υποψιν αν υπαρχει εμπεριεχομενος οικος η πλανητης μεσα στον οικο που μελεταμε,γιατι σε μια τετοια περιπτωση δεν εχουμε μονο ενα κυβερνητη αλλα παραπανω.
Σε κατι αλλο που θελω να δωσω βαρυτητα,ειναι στον κυβερνητη που εξεταζουμε οταν προκειται για ερωτικο συντροφο κ αυτο γιατι οι περισσοτεροι μελετουν τον 7ο οικο ενω οι μελετητες της συχρονης αστρολογιας μελετουν τον κυβερνητη του 5ου οικου κ υστερα τον 7ο κατι που ειναι πολυ λογικο για δυο λογους.
1ο) Αν το ατομο που ρωτα ειναι παντρεμενο κ ρωτα για τον εξωσυζυγικο συντροφο τοτε ο 7ος δινει πληροφοριες για τον συζυγο κ οχι για τον εραστη.
2ο) Αν ο ερωτων ειναι ελευθερος αλλα ο συντροφος ειναι παντρεμενος για να παρουμε πληροφοριες για την συζυγο θα παμε απεναντι δηλ. στον ωροσκοπο, κινηση οχι τοσο ασφαλης αφου συζυγος κ ερωμενη δεν μπορει να δινουν τις ιδιες πληροφοριες.
Και εκει πια μπλεκονται τα πραγματα κ ουσιαστικα χανουμε τους σημειοδοτες που πρεπει να μελετησουμε,αυτο ομως ειναι κατι που εγκειται στο ποια οδο θα επιλεξει ο αστρολογος ερμηνευτης.
Επισης η Σεληνη,εκτος του οτι ειναι συγκυβερνητης σε ολα τα ωριαια δεν θεωρειται οτι βρισκεται σε κενο πορειας οταν βρισκεται στα ζωδια κυριαρχιας ,εξαρσης κ στα ζωδια του Δια.
Τελος σημαντικο ρολο παιζουν οι αντισκιες κ οι κοντρα αντισκιες ειδικα στην περιπτωση που οι σημειοδοτες δεν κανουν οψη μεταξυ τους, που σημαινει οταν δεν δειτε κυρια οψη μεταξυ των σημειοδοτων μην βιαστειτε να βγαλετε συμπερασματα για το αν θα εχετε συναντηση η οχι, ψαξτε αν οι σημειοδοτες βρισκονται, σε οψη με τις αντισκιες η τις κοντρα αντισκιες,αν βρισκονται σε απλανεις,σε κρισιμες μοιρες,σε κληρους τυχης η στους δεσμους της Σεληνης για επιπροσθετες πληροφοριες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.