s
Απορία για διέλευση Κρόνου απο 4ο οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    star

Απορία για διέλευση Κρόνου απο 4ο οίκο

Καλημερα σας.. Παρακολουθω το σαιτ κατι μηνες μαθαινοντας πολλα πραγματα μεσω των αρθρων σας και ειναι η πρωτη φορα που τολμω να γραψω για κατι που με εχει προβληματισει ιδιαιτερα..
    Ο 4ος μου οικος ειναι στην Παρθενο και αναχαιτισμενος.. μεσα του υπαρχουν Ουρανος (01'50) Πλουτωνας (18'17) (και λιλιθ αλλα αυτο πιστευω ειναι δευτερουσας σημασιας) στο ζωδιο του ζυγου..
    Η ανησυχια μου προερχεται απο την διελευση του Κρονου σε λιγο καιρο, οπου θα περασει στον ζυγο.. Τι θα μπορουσε να φερει,.αλλο?? Ηδη υπαρχει διαζυγιο στο ενεργητικο μου (14 μηνες περιπου).. Δεν νομιζω οτι θα αντεξω κι αλλα ασχημα..
    Επισης δεν ξερω αν ειναι σημαντικο να προσθεσω οτι και οι 2 αυτοι πλανητες ειναι ΚΑΙ αναδρομοι..

Δεν ξερω αν οι ερωτησεις μου ειναι αβασιμες... και δεν ξερω αν εχω παραθεσει αρκετα στοιχεια..

Re: Απορία για διέλευση Κρόνου απο 4ο οίκο

Quote Originally Posted by stardust11 View Post
    Καλημερα σας.. Παρακολουθω το σαιτ κατι μηνες μαθαινοντας πολλα πραγματα μεσω των αρθρων σας και ειναι η πρωτη φορα που τολμω να γραψω για κατι που με εχει προβληματισει ιδιαιτερα..
    Ο 4ος μου οικος ειναι στην Παρθενο και αναχαιτισμενος.. μεσα του υπαρχουν Ουρανος (01'50) Πλουτωνας (18'17) (και λιλιθ αλλα αυτο πιστευω ειναι δευτερουσας σημασιας) στο ζωδιο του ζυγου..
    Η ανησυχια μου προερχεται απο την διελευση του Κρονου σε λιγο καιρο, οπου θα περασει στον ζυγο.. Τι θα μπορουσε να φερει,.αλλο?? Ηδη υπαρχει διαζυγιο στο ενεργητικο μου (14 μηνες περιπου).. Δεν νομιζω οτι θα αντεξω κι αλλα ασχημα..
    Επισης δεν ξερω αν ειναι σημαντικο να προσθεσω οτι και οι 2 αυτοι πλανητες ειναι ΚΑΙ αναδρομοι..

Δεν ξερω αν οι ερωτησεις μου ειναι αβασιμες... και δεν ξερω αν εχω παραθεσει αρκετα στοιχεια..
    Αγαπητή stardust11, είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να βγάζουμε συμπεράσματα μόνο από κάποιες διελεύσεις. Και γιατί υπάρχουν και άλλες όψεις από διελαύνοντες που πρέπει να εξεταστούν αλλά και γιατί η πρόβλεψη μέσω των διελεύσεων από μόνη της δεν στέκει και πολύ καλά ως μέθοδος.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να σε προβληματίζει ιδιαίτερα η διέλευση του Κρόνου και όχι του Ουρανού ή του Δία... Σε όλους μας υπάρχει ο Κρόνος και κάπου, σε κάποιον Οίκο είναι. Καταλαβαίνω ότι λόγω του γωνιακού Οίκου μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά δεν βλέπω ούτε λόγο πανικού ούτε παράδοσης ελέω έλλειψης αντοχής.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    star

Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση σου Μητσακο... ΟΚ ησυχασα λιγο... ειχα πιστεψει οτι θα ειναι κατι φοβερο και τρομερο... :embarrest

Όνομα:
    Φωτεινή

Kανένας πλανήτης απο μόνος του δεν φέρνει είτε την "ανοιξη" είτε την "καταστροφή" όπως πολύ σωστά είπε και ο Μητσάκος.

Προσωπικά απο την διελευση του Κρόνου απο τον δικό μου 4ο οίκο είχα να αντιμετωπίσω πολλά ...υδραυλικά προβλήματα και κακοτεχνίες ή παραλείψεις απο την κατασκευή του διαμερίσματος που είναι αρκετά παλιό! Επίσης ανανέωσα το σπίτι μου,πέταξα ΠΟΛΛΑ άχρηστα πράγματα και προσπάθησα να βάλω μια στοιχειώδη τάξη:embarrest.

Με λίγα λόγια μην φοβάστε τον Κρόνο,παρά το "κακο ονομα" που του βγάλανε κανει καλό στα συρτάρια και τις ντουλάπες.Επίσης και στις βρύσες όταν φτάσει ο καιρός τους να αλλαχτούν:bigsmile: Φαντασου αν κάνει καλό στις ντουλάπες τί καλό κάνει σε όσα φορτώνουμε το μυαλό και την ψυχή μας με το πέρασμα των χρόνων που θα πρεπε να τα ξεκαθαρίσουμε και να κρατήσουμε μόνο τα χρήσιμα και ουσιαστικά.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)