s
Σύνοδος Δια-χειρωνα-Ποσειδωνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Σύνοδος Δια-χειρωνα-Ποσειδωνα

Να ρωτησω τι σημαινει αυτη η τρνς συνοδος των 3 πλανητων οταν κανει συνοδο στον γεννεθλιο μου με τον Χειρωνα στις 18ο του Υδροχοου στον 5ο οικο??
    Ευχαριστω πολυ.
    Νικη

Re: Σύνοδος Δια-χειρωνα-Ποσειδωνα

Quote Originally Posted by nilia View Post
    Να ρωτησω τι σημαινει αυτη η τρνς συνοδος των 3 πλανητων οταν κανει συνοδο στον γεννεθλιο μου με τον Χειρωνα στις 18ο του Υδροχοου στον 5ο οικο??
    Ευχαριστω πολυ.
    Νικη
    Για τον Χείρωνα δεν ξέρω, αλλά το σημαντικό είναι να μην βιαστείς να εφαρμόσεις οποιαδήποτε μεγαλόπνοη ιδέα θα έχεις και να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου. Ευνοϊκή φάση, αλλά με προσοχή και εφαρμογή αργότερα. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστω Μητσάκο.
    Για τον Χειρωνα μου ειπαν οταν εχει επιστροφη στην γεννεθλια θεση δηλωνει ιαση και επειδη ειναι στον 5 καποια χαρα απο παιδια. Δηλ μια καταξισωση απο παιδια. Απλα ολοι μαζι λιγο με τρομαξαν.
    Ευχαριστω και παλι

Η σύνοδος γίνεται στην 26η του Υδροχόου, εσεις έχετε τον Χείρωνα στην 18η, οπότε δεν μιλάμε για σύνοδο ουτως ή άλλως. Εκτός κι αν δίνουμε τόση μεγάλη ανοχή και κάνω λάθος :unsure:

Όνομα:
    ντινα

:bigsmile:Nα ρωτησω και εγω τι σημαινει οταν οι τρεις αυτοι πλανητες κανουν συνοδο με τους γεννεθλιους Ηλιο , Αφροδιτη , Ηρα και Pholus ? Στον 6ο οικο ειναι

Quote Originally Posted by sellana View Post
    :bigsmile:Nα ρωτησω και εγω τι σημαινει οταν οι τρεις αυτοι πλανητες κανουν συνοδο με τους γεννεθλιους Ηλιο , Αφροδιτη , Ηρα και Pholus ? Στον 6ο οικο ειναι
    Είναι αρκετά εξειδικευμένη απορία, καθώς η συμμετοχή του Φόλου περιπλέκει τα πράγματα. Ίσως ο κ. Ριζόπουλος μπορέσει να μας δώσει τα φώτα του...:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπέρα, σε μενα η συνοδος γίνεται κοντά στον ωροσκόπο μου,
    Υδροχόος 29,2ο στον 12 οίκο...
    υπάρχει κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό;
    Ευχαριστώ.

Η τριπλή αυτή σύνοδος,στο δικό μου χάρτη αγγίζει την Αφροδίτη (28'18 υδροχόου).
    Γίνεται όμως στον 11ο οίκο ή λόγω του ότι βρίσκεται 2 μοίρες από τον 12ο ανήκει εκεί σύμφωνα με τον κανόνα τον 5 για τους γρήγορους πλανήτες;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by Pirate Jenny View Post
    Η σύνοδος γίνεται στην 26η του Υδροχόου, εσεις έχετε τον Χείρωνα στην 18η, οπότε δεν μιλάμε για σύνοδο ουτως ή άλλως. Εκτός κι αν δίνουμε τόση μεγάλη ανοχή και κάνω λάθος :unsure:
    Αυτη την στιγμη αυτοι οι πλανητες βρισκονται στις 24,25 και 26 μοιρες του Υδροχόου. Μεταξυ τους κανουν συνοδο, οπως και ο δικος μου γενεθλιος Χειρωνας στις 18 μοιρες παλι κανει συνοδο με τις παραπανω μοιρες. Η μεγιστη ανοχη 18 με 26 μοιρες. Η επιρροη υπαρχει.Με αυτο το σκεπτικο εθεσα την ερωτηση.
    Ευχαριστω.

Nα ρωτησω και εγω οταν γινεται στον 12 οικο τι σημαινει?μηπως να περιμενω μια ψυχικη ευφορια?και για εμας που εχουμε ωροσκοπο ιχθεις,αφου διας κ ποσειδωνας ειναι οι κυβερνητες λογικα θα πρεπει να περιμενουμε κατι καλο,ετσι δεν ειναι?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)