- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 41
-
14-04-2009, 03:07 PM #21
Re: Μυστικά και... συνταγές για τέλεια επιδερμίδα!
-
15-04-2009, 12:04 AM #22
-
15-04-2009, 12:13 AM #23
[QUOTE=sellana;82491]:bigsmile:Κρεμα με χαμομηλι (ανοιγει τα μαλλια ) :bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή!!! Θα την συστήσω στην αδερφή μου που θέλει να ανοίξει το χρώμμα των μαλλιών της...:bigsmile: Όσο για μένα, είμαι μελαχρινή και δεν σκοπεύω να τα κάνω πιο ανοιχτόχρωμα...
Πάντως το ξύδι (από σταφύλι) το έχω δοκιμάσει εκατοντάδες φορές και είναι εκπληκτικό! Τα μαλλιά αποκτούν εκτυφλωτική λάμψη μετά το λούσιμο!!! (στο τέλος, μετά το ξέπλυμα, ρίχνουμε στα μαλλιά διάλυμμα από νερό -1 λίτρο ας πούμε- και 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι)
Μπορεί να μυρίζει λίγο στην αρχή, αλλά μετά καθόλου! Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί διόλου!
Η γιαγιά μου πάλι έπλενε κάποτε τα μαλλιά της με γιαούρτι (!!!) και τα ξέπλενε με ξύδι ή με το υγρό που μένει μετά την παρασκευή της μυζήθρας! (σημείωση: παρόλου που το έχω δοκιμάσει, δεν το συνιστώ...)
Επίσης, αν έχετε προσέξει το δέρμα των χεριών σας μετά τη ζύμωση, θα είδατε ότι γίνεται σαν του μωρού!!! λείο και απαλό!
Η μάσκα επίσης με μαγιά είναι θαυματουργή! Παίρνετε λίγη μαγιά (ξηρή), τη διαλύεται μέσα σε λίγο νερό -ίσα ίσα να διαλυθεί, όχι παραπάνω- και την απλώνεται στο πρόσωπο. Μετά από λίγα λεπτά την αφαιρείται με νεράκι. Αν θελετε, μπορείτε να προσθέσετε και λαδάκι ή να κάνετε τους συνδυασμούς που σας ταιριάζουν...
Όλα όσα γράφω τα έχω δοκιμάσει!...Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη
-
15-04-2009, 12:38 AM #24
-
15-04-2009, 10:03 AM #25
zoze sorry αλλα δεν προλαβα χθες να ψαξω για τη συνταγη , θα τη γραψω μετα το Πασχα . Οσο για τα πειραματοζωα που λες , μεγαλη πολυεθνικη φαρμακευτικη εταιρεια με 3 γραμματα (οι γυναικες θα καταλαβουν ποια λεω ) , δοκιμαζει τα πρoιοντα της σε 25 εθελοντριες . Οι παλιες συνταγες εχουν δοκιμαστει απο δισεκατομυρια γυναικες επι χιλιαδες χρονια . Για τα κοψιματα να παρεις απο το φαρμακειο στιψη , ειναι φυσικο προιον , περισσοτερα μετα το Πασχα .
annakriari το γιαουρτι βοηθαει στα μαλλια που ηλεκτριζονται δηλαδη που πετανε . Για τη μαγια εχεις δικιο ειναι καταπληκτικη μασκα , οπως η βρωμη και ο αργυλος .
2 πολυ καλα site για συνταγες ειναι
φυσικά καλλυντικά, αλχημείες & ελιξίρια
aromacooking
Απο σημερα αρχιζουν οι διακοπες μου και καθε επαφη με τον HY ειναι απογορευτικη .Ευχομαι σε ολους Καλη Αναστσση ,να περασετε τελεια και καινουριες συνταγες την αλλη βδομαδα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
29-04-2009, 10:13 AM #26
:bigsmile:Kαλη μερα σε ολους ,Χριστος Ανεστη ,ελπιζω να περασατε ωραια και να φαγατε μπολικο αρνακι .
AFTER SHAVE
Σε ενα καθαρο βαζο και αποστηρομενο (το βραζουμε για 10 λεπτα ) βαζουμε δεντολιβανο , φασκομηλο , χαμομηλι , φλουδα λεμονιου ,πορτοκαλιου , κανελα 1 ξυλακι και το σκεπαζουμε με τσιπουρο χωρις γλυκανισο ,η ρακι η βοτκα . Το βαζουμε για 2 με 3 βδομαδες στο καλοριφερ η στον ηλιο .Το φιλτραρουμε με το χαρτινο φιλτρο του καφε και αν θες να γινει balsam , μετα το φιλτραρισμα βαζεις μια κουταλια γλυκερινη και μια κουταλια τζελ αλοης .Αν δεν σου αρεσει η μυρωδια μπορεις να βαλεις 5 σταγονες αιθεριο ελαιο της επιλογης σου αλλα θα πρεπει να το αφησεις για αλλες 4 βδομαδες .
κΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
29-04-2009, 07:27 PM #27
Oυαου! Η μυστική συνταγή δόθηκε!!! Τύφλα να χει το axe!!
Λίγο πολύπλοκη και χρονοβόρα μου φαίνεται! Μουσακά να δοκίμαζα να φτιαχνα, τώρα θα τον είχα φάει κιώλας!!:bigsmile:
Σίγουρα το κρυφό μυστικό της επιτυχίας είναι το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο!!!:bigsmile:
Θα ναι μεθυστική η γοητεία μου...
Αλλά αφού το θυμήθηκες μετά από τόσες μέρες, μπράβο!!! Όταν βρω χρόνο για αλχημικές δημιουργικότητες θα πειραματιστώ κι ο Θεός βοηθός! :unsure:
Αν όμως παρατηρήσω πτώση στο σουξέ μου στις θαυμάστριες, πού να καταθέσω τα παράπονά μου?:toung:
-
29-04-2009, 07:32 PM #28
-
30-04-2009, 09:37 AM #29
-
30-04-2009, 10:15 AM #30
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.