- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 21
Thread: ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΡΟΝΟΥ
-
01-02-2009, 01:09 PM #11
Re: ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΡΟΝΟΥ
giannas ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:
-
24-04-2009, 11:50 PM #12
Mάλιστα .. με αφροδίτη στο Λέοντα, που κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Ταύρο στον 5ο, τετράγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα στον 12ο στο Σκορπιό, τι να σώσει μια σύνοδος με τη Λίλιθ? ρητορική η ερώτηση
-
25-04-2009, 09:06 AM #13
-
25-04-2009, 06:43 PM #14
Γεια σας...μια απορια...
αν ενα ατομο Α που εχει Αφροδιτη τετραγωνο Κρονο στο γενεθλιο του χαρτη συναντησει ατομο Β με Αφροδιτη σε συνοδο με την Αφροδιτη του Α (δηλαδη ο Κρονος του Α κανει τετραγωνο με την Αφροδιτη του Β) υπαρχει ελξη? 'Η καταργειται λογω Κρονου?
(Εννοειται οτι σημασια εχουν και οι αλλες οψεις...)
Τελικα δεν εχω καταλαβει αν σε τετοιες επαφες με Κρονο η ελξη ειναι αμοιβαια ή αν απλα ο Κρονος δεν μπορει να νιωσει τιποτα για την Αφροδιτη....:blink:
-
26-04-2009, 04:56 AM #15
Θα υπάρχει πάντα έλξη λόγω Αφροδιτών, και μάλιστα στην αρχή πιο ενισχυμένη λόγω Κρόνου...! Όμως το άτομο που έχει τον Κρόνο με τον καιρό θα αρχίσει να νοιώθει ανασφάλεια για τον άλλον με αποτέλεσμα να αρχίσει να ζηλεύει και φοβούμενο να τον περιορίζει. Το άτομο της Αφροδίτης τότε μπορεί να αρχίσει να βλέπει το Κρόνιο σαν απαιτητικά καταπιεστικό και ο Κρόνιος την Αφροδίτη σαν ανώριμη και απρόθυμη να του (παρα)δοθεί.
Δεδομένης της δυνατής έλξης των δύο Αφροδιτών που κάνουν τον χωρισμό δύσκολο, η σχέση εάν το ζευγάρι δεν δουλέψει επιστάμενα επάνω σε αυτές τις ανασφάλειες έχει πολλές πιθανότητες να καταλήξει σε μία μακροχρόνια οδυνηρή «φυλακή»...
Edit: Τώρα είδα ότι η ερώτηση είναι από Δίδυμο.. Εάν είσαι εσύ το άτομο της Αφροδίτης πρόσεξε λίγο περισσότερο τα παραπάνω. Πρώτον ο Κρόνος νοιώθει, αλλά ίσως τα δικά σου συναισθήματα λόγω της παρουσίας του να είναι σε υπερθετικό βαθμό και αναμένοντας τον ίδιο βαθμό ανταπόκρισης να αισθάνεσαι ότι ο άλλος είναι απόμακρος. Ίσως να μην είναι, και απλά να βρίσκεται εκεί που κανονικά έπρεπε να βαδίζει. Δεύτερον τα κλουβιά στους περισσότερους Δίδυμους φέρνουν μια αλεργία να το πω?.... Πόσο μάλλον όταν υπάρξει μία απροθυμία να φύγουν και από μόνοι τους.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
26-04-2009, 01:48 PM #16
-
27-04-2009, 06:03 PM #17
Καλησπερα!διαβαζοντας το λεγομενο της giannas πως"η αστρολογια εχει και μια δοση αυτογνωσιας και αν μπορουμε μεσα απο αυτο να "διορθωθουμε" ωστε να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις απαιτησεις της ζωης γενικοτερα, γιατι οχι? "θα ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης:Στη συναστρια με το φιλο μου υπαρχει οψη τετραγωνου αφροδιτης κρονου στις 5.37 μοιρες(ο κρονος μου στο σκορπιο η αφροδιτη του στον υδροχοο).Ποσο δυσκολη ειναι αυτη η οψη?τι μπορει να σημαινει για τη σχεση?τι θα επρεπε να ξερω ωστε να"διορθωθω"?
-
28-04-2009, 05:10 AM #18
Οι δυσαρμονικές όψεις του κρόνου σε μια συναστρια ….είναι ένα θέμα….
Αρχικά αυτός που εισπράττει την ενέργεια του ,μπορεί να αισθανθεί τον κρόνο , σαν γνώση, σοφία ,υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Στην πορεία όμως μπορεί να αισθανθεί έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω του, μια ψυχρότητα και έναν περιορισμό…Πριν εξετάσεις την συναστρια ,θα πρέπει να δεις τους γενέθλιους .Τι όψεις κάνουν ,σε ποιους οίκους βρίσκονται και γενικά τι ζητάει κάθε άτομο ξεχωριστά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μια αφροδίτη στον υδροχόο είναι ήδη περιορισμένη στο να εκφράσει με άνεση τα συναισθήματα της ,δεν είναι ότι δεν αγαπά , αλλά το δείχνει σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης…είναι μια κρόνια αφροδίτη . Πως εκδηλώνετε στον χάρτη σου ο κρόνος ; Σου δίνει ωριμότητα ή σε περιορίζει ;
Να θυμάσαι επίσης ότι οι όψεις με τον κρόνο , ακόμα και αν είναι δυσαρμονικές, μπορούν να συντηρούν και να δίνουν διάρκεια σε μια σχέση. Ίσως να είναι γενικά δύσκολες σε μια συναστρια ,αλλά μπορεί επίσης να εξισορροπούνται από άλλες όψεις…
Μια ποιο γενική ματιά θα ήταν σαφώς ποιο ολοκληρωμένη…Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
29-04-2009, 04:17 PM #19
Αγαπητη giannas,σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Οντως η αφροδιτη στον υδροχοο κανει το ατομο να συμπεριφερεται ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις,κατι που εξισορροπειται καπως απο τη συνοδο αφροδιτης που εχουμε στισ 0.01 μοιρες(η δικη μου στον τοξοτη)απο την αλλη ομως ο ηλιος μου στο σκορπιο εχει εντονη αναγκη απο συναισθηματα και αυτο κανει τα πραγματα πιο δυσκολα.Οσον αφορα τισ οψεις που κανει ο κρονος μου,ειναι σε συνοδο με ερμη και εξαγωνο με σεληνη και αρη.Κατι που απο οτι ειδα ειναι περισσοτερο ωριμοτητα,σταθεροτητα,μονι μοτητα παρα περιορισμος.Βεβαια ειναι στον 11ο οικο κατι που διχνει ταση προς απομονωση(που ισχυει)και αυτο ισως να λειτουργει καπως περιοριστικα....Πραγματι μεχρι στιγμης(κατα τα λεγομενα του παντα)η υπευθηνοτητα και η σοβαροτητα ειναι στοιχεια που λεει οτι εκτιμαει παρα πολυ σε μενα επομενως μπορει οντως να τον αντιλαμβανεται ετσι το κρονο.Εγς παλι βλεπω οτι πιεζομαι παρα πολυ,οτι δινω και δε παιρνω τιποτα και παρολα αυτα δε μπορω να φυγω και δε καταλαβαινω το γιατι,δεδομενου οτι υπαρχουν ευκαιριες...Δε ξερω τι να πω μαλλον καποιες αλλες οψεις θα τα εξηγουν και αυτα.Σε ευχαριστω και παλι ησουν αρκετα κατατοπιστικη.
-
15-06-2009, 01:09 PM #20
α !!:bigsmile:
έχω κ εγώ σε μια φίλη στον χάρτη της ένα υπέροχο τετράγωνο :bigsmile: μεταξύ αφροδίτης και κρόνου με αφροδίτη στον ζυγό και κρόνο στον αιγόκερο !! η οποία έχει ένα θέμα στον γάμο της !! οσα χρόνια έχει και τον γάμο
πλανήτες σε κυριαρχία και στις δύο περιπτώσεις !
τι υπερισχύει τελικά ποιος κάνει κουμάντο εδώ ?
η αφροδίτη ή ο κρόνος ??? αν και εγώ (από όσα ξέρω) με τόσο Σκορπιό μάλλον υποφέρει η αφροδίτη !
δίνω και την ημ/νια γεννησής της μια και δεν έχουμε ώρα (αλλάζει κάτι εδώ ?? υποθετω δεν λαμβάνω υποψιν ωροσκοπο και οικοθεσία):embarrest
08/11/1961 Θεσ/νικη
ευχαριστώ !Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.