s
Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα Μαΐου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
    Όνομα:
    Αντζελα

Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα Μαΐου

Στις 27 Μαΐου, η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα σημειώνεται στον 5ο οίκο του γενέθλιου χάρτη μου και σχηματίζει απόλυτο τετράγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη μου (Algol) στον Ταύρο 7ο οίκο, ενώ ο διελαύνων Ουρανός από τον 6ο θα κάνει εξάγωνο με τον ¶ρη μου. Επίσης, η προοδευμένη μου Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον διελαύνων Πλούτωνα (3ος οίκος). Το περίεργο είναι οτι την ίδια μέρα, η σύνοδος θα σχηματιστεί στον προοδευμένο ¶ρη του συζύγου μου που βρίσκεται στην 26η μοίρα του Υδροχόου στον 1ο οίκο, η προοδευμένη του Σελήνη στην 29η μοίρα των Ιχθύων θα κάνει απόλυτη αντίθεση με τον γενέθλιο 'Ηλιο-Πλούτωνα του στην ακμή του 8ου, ενώ ο διελαύνων Ουρανός θα αγγίξει την ακμή του 2ου οίκου του. Όπως βλέπετε ενεργοποιούνται παρόμοια σχήματα. Σπάμε το κεφάλι μας να καταλάβουμε ποιός από τους δύο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να έρθει αντιμέτωπος με κάποιο γεγονός που θα επηρεάσει όμως την ζωή και των δύο. Μήπως η είσοδος του Ουρανού στον 2ο φέρνει αρνητικά μηνύματα;;;
    Σας ευχαριστώ πολύ!!! Αναμένω τις απόψεις σας...

Όνομα:
    Αντζελα

Re: Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα Μαΐου

Μια και πέρασε η παραπάνω ημερομηνία, να σας αναφέρω πληροφοριακά τι βίωσα για λόγους γνώσεων.
    Η προοδευμένη Σελήνη στον 3ο σε σύνοδο με τον διελαύνων Πλούτωνα. Μετακόμισε μια βλαμμένη (παντελώς σκοτεινός τύπος) στο ακριβώς από κάτω διαμέρισμα, η οποία βάζει στην διαπασών την μουσική και με έχει τρελλάνει.Σήμερα την έβρισα, δεν άντεχα άλλο!!!
    Δίας-Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη 7ος οίκος. Επί ένα μήνα, είχα χάσει την δύναμή μου, δεν ήθελα ούτε από το σπίτι να βγω, τα νεύρα μου τσατάλια και σφαζόμουνα όλη μέρα με τον άντρα μου (ήταν και ο ¶ρης στον Ήλιο μου...)
    Ο Ουρανός στον 2ο μπήκε ελπιδοφόρα...Προς το παρόν έφερε άνοιγμα στα επαγγελματικά του άντρα μου, όμως Ουρανός είναι αυτός και τα χτυπήματα του ανέλπιστα. Πρότεινα σύνεση...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)