- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
26-04-2009, 09:22 PM #1
Όψεις Πλούτωνα σε γενέθλιο και σε συναστρία.
Καλησπέρα!!!!!!!
Έχω τετράγωνο Ήλιου (στο σκορπιό) με Πλούτωνα (στο λέοντα). Την ίδια ακριβώς όψη έχει και ο σύντροφός μου (τετράγωνο Ήλιου (στο σκορπιό) με Πλούτωνα (στο λέοντα). Επιπλέον στη συναστρία μας ο Πλούτωνάς μου τετραγωνίζει τον Ήλιο του, αλλά και ο Πλούτωνάς του τετραγωνίζει τον Ήλιο μου.
Μετά από όσα διάβασα να υποθέσω ότι είμαστε και οι δυο Πλουτώνιοι; Τα τετράγωνα πάλι στη συναστρία μας Ήλιου Πλούτωνα πόσο κακά είναι;
-
07-05-2009, 09:05 PM #2
Re: Όψεις Πλούτωνα σε γενέθλιο και σε συναστρία.
Όπως το περιγράφεις πρέπει να έχετε γεννηθεί με λίγες μέρες διαφορά. Τώρα, ή καταλαβαίνετε πολύ καλά ο ένας τον άλλον ή, προσπαθείτε να πάρετε το πάνω χέρι και οι δύο δημιουργώντας πολλές συγκρούσεις. Λογικά πρέπει να έχετε και άλλες παρόμοιες όψεις. Πάντως, αν θεωρήσω ότι δεν έχετε και τον ίδιο Ωροσκόπο, η όψη αυτή θα εκφράζεται σε διαφορετικούς τομείς για τον καθένα.
-
07-05-2009, 11:17 PM #3
Re: Όψεις Πλούτωνα σε γενέθλιο και σε συναστρία.
καλησπερα εγω εχω στον χαρτη μ πλουτωνα στον σκορπιο στον 2ο ιοκο τριγωνο με σεληνη στους ιχθυς στον 6ο ιοκο τριγωνο με ηλιο στον καρκινο στον 10ο ιοκο ξαγωνο με ποσειδωνα στον αιγοκαιρο στον 4ο ιοκο και τετραγωνο με ερμη στον καρκινο στον 11ο ιοκο. Καταλαβενω καθε ερμεινια απο τις παραπανω οψεις ομως δεν καταλαβαινω το εξης ποτε ο πλουτωνας προσθετει και αυτην την γοητεια που λενε οτι εχουν τα πλουτωνια ατομα...?αυτες που εχω εγω δεν μου προσδιδουν και γοητεια λογο των οψεων με τον πλουτωνα περα απο την βασικη τους ερμεινια σαν οψεις επισης θεωρουμε πλουτωνιος τυπος? επισης σε μια συναστρια οταν υπαρχουν οψεις με πλουτωνα αφτο δεν δινει την δυνατοτητα στην σχεση οταν πεφτει σε τελμα να μπορει να ξαναγεννιθει απο την αρχη απο μια αλλη που αν δεν ειχε πλουτωνιες οψεις?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.