- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 105
Thread: Πλουτωνιος άντρας
-
25-04-2009, 08:47 PM #71
Re: Πλουτωνιος άντρας
Γειά σας και από εμένα.
Μετά την 85η φορά που διαβάζω το συγκεκριμένο άρθρο πήρα επιτέλους την απόφαση να γράψω κάτι και εγώ.
Πρώτα από όλα, σε πολλά discussion threads όπως και στο συγκεκριμένο προκύπτει το ερώτημα "Με βάση ποια κριτήρια κάποιος είναι πλουτώνιος/κρόνιος/άρειος/ μερκούριος κ.α.;"
Η πιο απλοϊκή μου σκέψη κατευθύνεται σε κυρίαρχο οίκο/πλανήτη/ζώδιο/όψεις ως κριτήρια σε ένα ωροσκόπιο (τα βρήκα μέσα από το astro.com επιλέγοντας Pullen charts). Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό δρόμο (σαν σκεπτικό) και σαν εργαλείο (Pullen μέθοδος). Θα ήθελα λιγάκι τη γνώμη σας πάνω σε αυτό.
Και για να μην βγω offtopic οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι και εγώ εν μέρει πλουτώνια (κυρίως όμως ποσειδώνια, τονισμένος 12ος και ποσειδώνας στον 1ο) αφού έχω πολύ σκορπιό στο χάρτη μου και με μια σκορπιοσεληνούλα στο 10ο σπιτάκι που κάνει συχνά πυκνά αισθητή την παρουσία της.
Για να μην επαναλαμβάνω όσα έχουν ήδη ειπωθεί το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι οι Πλουτώνιοι τύποι είναι αυτοί που λαχταράνε περισσότερο ένα αγνό αθώο χάδι αλλά δε θα επιτρέψουν ποτέ στο εαυτό τους να το δείξουν και δε θα δεχτούν και κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμούν (το γνωστό ή όλα ή τίποτα). Καταβάθος γουστάρουν την αγνότητα στα συναισθήματα με τη διαφορά (σε σχέση με τους υπολοίπους) ότι θεωρούν ότι η αγνότητα προέρχεται μέσα από ακραίες και σκοτεινές καταστάσεις (αναγέννηση δηλαδής).
Επιθυμούν και σε ακραίο βαθμό μάλιστα (με τρόπο διαφορετικό σε σχέση με τους αφροδίσιους που εκεί έχει να κάνει με αρμονία και πόθο) αλλά δε θα επιτρέψουν ποτέ στον εαυτό τους να εκτεθεί. Εχετε σκεφτεί για πιο λόγο το παθιασμένο έχει συνδεθεί με πλουτώνιους ;;;Γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφραστούν - να εκτεθούν.
Μια εικόνα μου έρχεται κάθε φορά που διαβάζω για πλουτώνιες συμπεριφορές.
Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα σε αγκαλιάσει ή θα σε φιλήσει τρυφερά, θα σου ρίξει απλά ένα βλέμμα προσεκτικά όταν κανένας δε θα κοιτάει ούτε καν εσύ και θα τα πει όλα μέσω αυτού.
Είναι αυτός που θα σου μιλήσει άσχημα και δε θα σου χαιδεψει τα αυτιά όταν εσύ αισθάνεσαι ράκος γιατί απεχθάνεται την αδυναμία, την οσμίζεται από μακριά.
Μπορεί όλο αυτό το παιχνιδάκι του τύπου "είσαι χάλια;σε κάνω πιο χάλια για να δω πόσο αντέχεις" να είναι σαδιστικό αλλά για τον πλουτώνιο είναι η βάση του σεβασμού του. Ο πλουτώνιος πικραίνεται όταν δει ότι ο αλλός δεν μπορεί να "σηκωθεί' από μια κατασταση που τον έχει ρίξει και αυτό γιατί στα μάτια του εμφανίζεται σαν κάτι λιγότερο από αυτό που θα μπορούσε να είναι.
Θα μου πείτε τώρα "Καλά είναι και αυτός λόγος για να συμπεριφέρεται έτσι;;Ολοι κάποια στιγμή πέφτουμε." Για αυτόν το θέμα είναι πόσες φορές καποιος θα σηκωθεί και όχι το πόσες θα πέσει. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει το βλέμμα Πλουτώνιων όταν τους βάζεις στη θέση τους. Εχουν μια ικανοποίηση και ένα θαυμασμό απέναντι στον άλλον που δε συγκρίνεται με το μεγαλύτερο κομπλιμέντο.
Ετσι εκδηλώνονται αργά σταθερά τελείως εσωτερικά και με πολύ τραχύ τρόπο. Ειναι παροιμιώδης η αύρα τους. Απόμακροι, μυστηριώδεις και σκληροί αλλά ο αληθινός τους εαυτός φανερώνεται σε στιγμές απομόνωσης. Εκεί που θα δείτε ένα μικρό παιδί να ζητάει επίμονα ένα τρυφερό και αθώο άγγιγμα μέσα στα σκοτάδια.
Φιλικά Χριστίνα.
P.S.: Μου βγήκε λιγουλάκι μεγάλο το σχόλιο μου. Ελπίζω να μην σας κουράσα. Απλές σκέψεις και παρατηρήσεις είναι από αυτά που διάβασα, είδα και βίωσα. Ετσι για να μην λέμε μόνο τις εκφοβιστικές διαστάσεις ενός πλουτώνιου.
-
26-04-2009, 04:29 AM #72
καλημερα κ απο εμενα.αποψη μου ειναι πως ο πλουτωνιος δεν σου αφηνει περιθωρια να τον εμπιστευτεις γιατι διασκεδαζει βλεπωντας σε να βρισκεσαι σε κατασταση αμφιβολιας....επισεις του αρεσουν τα παιχνιδια "υπομονης"που σε φτανουν στα ορια και αμεσως μετα μαζευονται...γι αυτον ομως αυτο σημαινει η φραση"σε γνωριζω!"νομιζω πως εχω εντονο πλουτωνα στον 6ο οικο με αρκετες οψεις μεταξυ αυτων και με κυβερνητη 5ου της διασκεδασης,και μπορω να πω οτι τα συνηθιζω τετοια τσεκαρισματακια:toung:
-
26-04-2009, 02:47 PM #73
Καλημέρα.
Θα συμφωνήσω με όλα αυτά που έγραψες αγαπητή Marjory. Απλά για να ξεσκεπάσω τους πλουτώνιους :toung: θα προσθέσω ότι η πηγή αυτού του παιχνιδιού υπομονής πηγάζει από εσωτερική ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους. Είναι το κλασσικό "1 καλό λέω 10 άσχημα μετά" έτσι για να μην παίρνει πολύ αέρα ο άλλος και να μην εκτίθενται οι ίδιοι. Πρόσφατα είχα μια παρόμοια συζήτηση με την κολλητή μου που συμπεριφέρεται αρκετά πλουτώνια (σε αισθηματικό επίπεδο) και της επισήμανα το εξής: "Καλά ειναι αυτά τα παιχνίδια, εγείρουν πολύ παθιασμένες καταστάσεις αλλά δεν μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη ισορροπία στις σχέσεις. Πάντα θα υπάρχει ένα κλίμα καχυποψίας και εξουσίας."
Για αυτό, αυτό που έχω να συμβουλέψω τους πλουτώνιους (και να τα ακούσω και εγώ με τη σειρά μου) είναι ότι κάποια στιγμή αυτά τα σκορπίσια παιχνιδάκια εξουσίας και υπομονής να πάρουν τέλος και να αντικατασταθούν από ιδιότητες του δίπολου τους (Ταύρου), δηλαδή από αισθησιασμό, αφοσίωση και αγάπη. Γιατί κακά τα ψέμματα, οι πλουτώνιοι με αυτή τους τη στάση στερούν από τον εαυτό τους όμορφα συναισθήματα που και οι ίδιοι λαχταρούν.
Φιλικά Χριστίνα
-
26-04-2009, 09:05 PM #74
Πολύς λόγος για τους Πλουτώνιους και τους Σκορπιούς!!!
Μάλλον μας γεμίζουν με δέος και μας αποσπούν την προσοχή, είναι πραγματικά τρελοκομεία!!! :toung:
Πάντως επειδή γνωρίζω αρκετούς σκορπιούς και πλουτώνιους (κι ίσως ανάμεσά τους κι ένα μέρος του εαυτού μου με σύνοδο ωροσκόπου-Πλούτωνα και τα 2/3 του πρώτου οίκου μου στον Σκορπιό μ' έναν Δία μέσα του και μάλιστα Ανάδρομο που να επεκτείνει τα χαρακτηριστικά του σ΄ένα πιο εσωτερικό κι εκλεπτυσμένο πεδίο), έχω να πω ότι οι περιγραφές που δόθηκαν παραπάνω απ' ολα σχεδόν τα μέλη είναι αντιπροσωπευτικά!
Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο απλά για τα άτομα αυτά αν ασχοληθούν με το διαλογισμό, τη γιόγκα ή άλλα συστήματα αυτογνωσίας προκειμένου να φωτίσουν τις σκιές τους!
'Ανάβεις ένα μικρό κεράκι και το σκοτάδι εξεφανίζεται΄
Ας θυμηθούμε και τον άθλο του Ηρακλή στην αντίστοιχη δοκιμασία του σκορπιού.
Κι όταν μιλάω για σκιές αναφέρομαι στην αρνητική εκδοχή των χαρακτηριστικών τους όταν δηλ. υπάρχει η τάση για σαδο-μαζοχιστικές συμπεριφορές!
Γιατί αν διευρύνουμε τους ορίζοντές μας θα δούμε ότι το σκοτάδι δεν είναι από μόνο του κάτι κακό! Ίσως να το φοβόμαστε λιγάκι αλλά είναι κι αυτό απαραίτητο!
Ας μη ξεχνάμε ότι δουλεύουμε στο φως της μέρας αλλά ξεκουραζόμαστε τη νύχτα!
Ή η διαδικασία της θρέψης και της γέννησης γίνεται σε σκοτάδι! Ένα βρέφος βρίσκεται σε απόλυτο σκοτάδι μες την κοιλιά της μάνας του!
Απλά θέλω να πω ότι ακόμα και το σκοτάδι μπορεί να γίνει απαλό σαν βελούδο, αναγκαίο και χαλαρωτικό!
Ακόμα και τώρα που γράφω το μόνο φως στο δωμάτιο είναι ένα μικρό πορτατίφ στην άκρη του δωματίου! Με χαλαρώνει απίστευτα!
Επίσης η πλουτώνια ενέργεια, αυτή η γεμάτη ένταση δύναμη δεν είναι από μόνη της ούτε καλή ούτε κακή! Η ίδια φωτιά μπορεί να μας ζεστάνει αλλά κι η ίδια φωτιά μπορεί να μας κάψει!
Έτσι λοιπόν η χρήση που της κάνουμε είναι αυτή που μετράει!
Μες την ''τρελή'' κοινωνία που ζούμε, μερικές φορές ίσως να χρειάζεται ακόμα και να επιστρατεύσουμε την πλουτώνια ενέργεια και να αμολύσουμε το κρυμμένο 'λυκόσκυλό' μας προκειμένου να προστατεύσουμε τον εαυτό μας ή τους δικούς μας π.χ. τα παιδιά μας!
Και για να μάθουμε να τη χρησιμοποιούμε σωστά και συνετά από τη μια πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνος κι εμπειρία αλλά από την άλλη και μεγαλύτερη προσπάθεια για διεύρυνση της κατανόησης και της συνείδησής μας!
-
27-04-2009, 10:57 AM #75
ωραια τα ειπε και η Χριστινα και ο ζοζε:bigsmile:
μονο που με την χριστινα θα διαφωνισω οτι οι πλουτωνιοι δεν μπορουν να ειναι τρυφεροι
και γενικα ολες οι εκδηλωσεις τους με φιλακια και αγκαλιτσες..
φυσικα και ειναι...και πολυ μαλιστα..
σε αγκαλιαζουν τρυφερα σου λενε λογια παθους και σε τυλιγουν στο μυστιριο τους..
και μετα σου σπανε τα κοκκαλα :nuts:
Ζοζε μεσα στα σκοτεινα φωτακια με τους απαλους χρωματισμους
σε πνιγουν με την πλουτωνεια συμπεριφορα τους οι πλουτωνειοι
Απλα μπορουν και ετσι ..
μπορουν και αλλιως ...
και φυσικα μπορουν και τα συνδιαζουν και τα δυο μαζι τελεια...:bigsmile:
Φοβου τους Πλουτωνειους και δωρα φεροντας...:toung:
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
29-04-2009, 10:57 PM #76
εγω που εχω πλουτωνα εξαγωνο με ποσειδωνα τριγωνο με σεληνη τριγωνο με ηλιο τετργωνο με ερμη να τονισω ο πλουτωνας ειναι στον σκορπιο στον 2ο κ στο 8 ιοκο εχω β.δ στον κριο....θεωρουμε πλουτωνια....
-
29-04-2009, 11:04 PM #77
επισης ο σκορπιος εχει ακμη στον 3ο οικο μου..
-
30-04-2009, 01:09 AM #78
καλησπερα ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο σκορπιο στις 23 μοιρες σκορπιου εχω την σεληνη μου στον σκορπιο και τον ποσειδωνα η σεληνη μου ειναι στον 1 οικο και κανει συνοδο με τον δια που ειναι στον τοξοτη ο πλουτωνας ειναι στην παρθενο στον 9ο οικο αναδρομος και κανει αντιθεση με τον ηλιο και τον ερμη που τους εχω στους ιχθυς στον 4οικο η αφροδιτη μου ειναι στον κριο και στον 4 οικο ο αρης μου ειναι στους διδυμους στο 7 οικο που εχει ακμη στον ταυρο και κανει αντιθεση με τον δια μου που ειναι στον 1 οικο και στον τοξοτη ο κρονος μου ειναι στον αιγοκαιρο στον 2 οικο ερωτηση τωρα τελικα ειμαι πλουτωνιος τυπος η σεληνιακος η τοξοτησιος?
πρεπει να σας αναφερω οτι ο ποσειδωνας αναδρομος στον 12 οικο στον σκορπιο
επισης και ο ουρανος μου αναδρομος στον 9 στον λεοντα
-
30-04-2009, 04:10 PM #79
-
30-04-2009, 04:30 PM #80
Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκυμονείτε! Είναι επιστημονικότερο!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 47 users browsing this thread. (0 members and 47 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.