s
Κλήρος τύχης και όψεις πλανητών
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Κλήρος τύχης και όψεις πλανητών

Εχω ηλιο στον τοξοτη σε μοιρες 15 53' 18'', κρονο στον τοξοτη 22 42' 06'', ουρανο στον τοξοτη 26 14' 49'', κληρο τυχης (δεν ξερω τι σημαινει αυτος ο κληρος) στον τοξοτη 18 05' 13'' κ ολα αυτα στον 8 οικο.Τι μπορει να σημαινει αυτο? 8-12-1987, 14.52 ωρα

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Χμμμμμ.... Γιατί δεν τα βάζεις όλα αυτά εδώ

http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php

για να δεις τι σημαίνουν αυτά και άλλα πολλά στον χάρτη σου?

Ο κλήρος της τύχης δεν σημαίνει κάτι σε σχέση με τους παραπάνω πλανήτες, αφού επιδρά μαζί τους μόνο όταν είναι πολύ κοντά - συνήθως λιγότερο από 1 με 1½ μοίρα. Αφορά ένα σημείο εύνοιας, είτε υλικής είτε προσωπικής, και είναι συνδυασμός Ήλιου, Σελήνης και Ωροσκόπου. Έχει και καρμική σημασία. Όπως όλοι οι κλήροι (υπάρχουν και άλλοι) μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν δεν δέχεται αρνητικές όψεις.

Στον Τοξότη προάγει την ευθύτητα, ειλικρίνεια, την ανάληψη ρίσκων χωρίς τον φόβο της περιπέτειας από το αποτέλεσμά τους, συμβιβασμό με την φυσιή υπόσταση των πραγμάτων. Πολύ πιθανόν η τύχη να βρίσκεται σε μακρινά μέρη. Στον 8 βοηθαει στην ανάληψη της χαράς της αναγέννησης καθώς και στην αποδοχή της απώλειας (του θανάτου) που τελεολογικά προηγείται από αυτήν σαν αναπόσπαστο κομμάτι της.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Re: Κλήρος τύχης και όψεις πλανητών

Να ρωτησω κι εγω για τον Κληρο Τυχης μου?Καταρχας ουτε εγω ξερω τι σημαινει.Οτι διαβασα στην προηγουμενη σας απαντηση.Ειναι στο 10ο οικο μου στον Υδροχοο και κανει αντιθεση με Κρονο,τετραγωνο με Ουρανο και τριγωνο με Πλουτωνα.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by μπουκλα View Post
    Να ρωτησω κι εγω για τον Κληρο Τυχης μου?Καταρχας ουτε εγω ξερω τι σημαινει.Οτι διαβασα στην προηγουμενη σας απαντηση.Ειναι στο 10ο οικο μου στον Υδροχοο και κανει αντιθεση με Κρονο,τετραγωνο με Ουρανο και τριγωνο με Πλουτωνα.
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

οταν δηλ. ο κλ.τυχης κανει συνοδο με αρη?

Quote Originally Posted by MARJORY View Post
    οταν δηλ. ο κλ.τυχης κανει συνοδο με αρη?
    Με πόση ανοχή;
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κατερίνα

Καλησπέρα, το οτι έχω κλήρο τύχης και βέρτεξ στους ιχθείς στον 6 οίκο επηρεάζει την ψυχολογία μου;Η δεν εχει καμια σχέση με το πως αισθάνεται καποιος ,παρεμπιπτόντως ο κλήρος τυχης τετραγωνίζει με τη λιλιθ μου(στον τοξότη) και το βέρτεξ τετραγώνιζει με τον ουρανό μου(επίσης στον τοξότη).

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by DONNNIE View Post
    Καλησπέρα, το οτι έχω κλήρο τύχης και βέρτεξ στους ιχθείς στον 6 οίκο επηρεάζει την ψυχολογία μου;Η δεν εχει καμια σχέση με το πως αισθάνεται καποιος ,παρεμπιπτόντως ο κλήρος τυχης τετραγωνίζει με τη λιλιθ μου(στον τοξότη) και το βέρτεξ τετραγώνιζει με τον ουρανό μου(επίσης στον τοξότη).
    Nα υποθέσω ότι όοοοοολες τις άλλες πληροφορίες του χάρτη σου (στοιχεία, ζώδια, Ωροσκόπους, οίκους, Ήλιους, Σελήνες, Αφροδίτες, Δίες, Κρόνους, Πλούτωνες...) τις έχεις μελετήσει διεξοδικά και τις έχεις κατανοήσει?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Κατερίνα

Ναι και δεν μπορώ να δικαιόλογησω τον τρόπο που νιωθω πολλές φορές χωρίς να υπάρχει συγκέκριμενος λόγος,λες να ειναι το οτι έχω σεληνη στον λέοντα στον 12 οικο?Η θα μου απαντησεις παλι με ερώτηση

κληρος τυχης 15.20 ιχθεις και αρης 16.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)